Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenek taky bych ho mela uzivat do 12tydne.. Kolik tablet uzivas? Uz jsi objednana na screening 12tyden?? Ja uz jsem si dnes volala a jdu 19.2. k dr Vlasinovi…
Ke gyndarcce jdu 4.2.
@kelynka já jdu zítra poprvé na gyndu, tak uvidím co mi řeknou, ale určitě řekne ať se objednám. a užívám 1-1-1.uvidím jestli už mi to třeba nesníží a to samé utroš. Pořád jich mám 9 denně, a už mě ty léky neby, tak snad už mi to vše začnou snižovat
@Lenek jj urcite, zavadet 9 tablet je fakt hodne
A s tim vysazovanim treba estrofemu bych asi fakt vydržela do toho 12tydne.. nez bude placenta.. je to jistejsi.. Taky me to nebavi to uzivat ty leky
Uzivam letrox na stitnou, prednison 1tabletu, estrofem 1tabletu, femibion a ten utrous zavadim 3×denne.. Jinak o screeningu uz mi rekla dr v car, abych se tam objednala.. Ja uz bych chtela byt aspon v pulce tehu ![]()
@kelynka tak já už aspoň nemám ten prednison.No šak uvidím, ale už by ten utros každý týden mohl snížít o jeden ráno i večer
@kelynka jj v 7tt sem šla z celého na půl a minulý týden- 8tt už řekl vysadit.
@Lenek do 12.tydne.. i ten estrofem a utrogestan, tak jsen to mela i u prvniho ivf..
@kelynka tak to jo, No já jediné co nevím, tak do kdy budu brát anopyrin, sice beru jen půlku, ale u toho mi nenapsal do kdy ![]()
@Lenek je zvlastni, ze prednison vysadil a anopyrin ne
Ten se taky uziva do 12 tydne
Holky, a pijete normalne kavy, i kdyz ted tehulkujete? JA jsem za posledni pulrok sileny zavislak na kavach
Nikdyy jsem kafe nepila (piiju ho asi poslednich 7 mesicu) a vysplhala jsem se na 3-4 kavy denne ![]()
@pemx tak já před otěhotněním valila 3-4 malý presa a teď mi vůbec nechutná, takže to aspoň nemusím řešit. Minulý týden si můj udělal preso a tak mi to zavonělo, že sem si nechala udělat taky a po prvním napití letělo do dřezu…uplně se mi zvedl žaludek