KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
6.1.15 18:15

@Lenek nádhera :dance: Gratuluji mooc :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
6.1.15 18:18

@kelynka dekuji. No a Ted už asi fotka jen na 1. Utz. A to sem si tak zvykla ze mam kazdy týden. Je super to srovnávat jak se za týden zmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.1.15 21:32
@pemx píše:
Ty to mas normalne v nativu? Bez leku? A ktery den vetsinou ti dela ket? Myslim tim ktery den cyklu?
Ja beru estrimax sem ze jdyz se berou hormonalni leky tak ze se nema pit kontryhel ani zadne jine bylinky. Ze to pak dela neplechu. Takze krom estrimaxu nejim ani nepiju radsi nic.

Koukam na zo jak jsem byla minuly mesic- 13.den cyklu nevidela ze by se blizila ovulace, pozvala si me na 15.DC. 17.DC jsem pichla Ovitrelle, 20.DC utrogestan 1-1-1 ale po ketu jsem si sama jeden pridala :-), 23.DC KET - je to uplne presne jak jsem to mela ja. Cyklus mam 30dnu. Ano mam to v nativu. Jinak prvni ket jsem mela 20.den cyklu. Ja beru femibion, prednison, anopirin. Popijim cervene vino, ten kontryhel je pry dobry pro rust sliznice- ta musi byt dostatecne vysoka k naslednemu ketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.1.15 23:13

@kelynka na ten jsem uplne zapomnela a pritom ho mam doma :)
Hned si jdu zobnout :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.1.15 23:17

@kratjana jj, tak pokud je to nativ tak to je jina. Jj, kontryhel je vyborny a rust sliznice. Ja mam sliznici vzdy nizkou tak proto veru 3× denne ten estrimax. Juj a vino nemuzu ani citit. V mladi mi z nej bylo parkrat spatne a ted k nemu jen cichnu a uz se mi zveda kufr :) ja jsem totalni abstinent :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.1.15 23:29

Ahoj holky, pročítám vás, ale moc často nereaguji :oops:
@Lenek gratulace k úspěšné kontrole
holkám co se chystají na další pokus držím palečky ať to klapne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.1.15 08:08

Tak od vcera me pboliva bricho jak kdybych mela dostat ms… a test dnes negativni :-( tak snad priste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.1.15 08:29
@pemx píše:
@kratjana jj, tak pokud je to nativ tak to je jina. Jj, kontryhel je vyborny a rust sliznice. Ja mam sliznici vzdy nizkou tak proto veru 3× denne ten estrimax. Juj a vino nemuzu ani citit. V mladi mi z nej bylo parkrat spatne a ted k nemu jen cichnu a uz se mi zveda kufr :) ja jsem totalni abstinent :oops:

Hele ja taky neholduju alkoholu. Ale ted pro lepší pocit víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.1.15 08:30
@Jerra píše:
Tak od vcera me pboliva bricho jak kdybych mela dostat ms… a test dnes negativni :-( tak snad priste

Kolikaty jsi den? Ket, et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.1.15 08:49

@kratjana 11. den po KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.1.15 08:49
@kratjana píše:
Hele ja taky neholduju alkoholu. Ale ted pro lepší pocit víš?

No ja se za to ze jsem abstinent prave stydim. Nechutna mi vubec nic. Ja bych tak rada kdybych aspon to vino vypila abych pro ten ket udelala maximum ale proste i to nejsladsi vino mi prijde uplne kysele :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.1.15 08:53

@Jerra a mas tam uplne snehobilo? Nebo aspon ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.1.15 08:56

@pemx belejsi to uz byt ani nemuze :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.1.15 10:05

Ahojda :mavam:
Tak ja sem z toho jelen… Na IVF muzem uz v unoru.
Udelaji nam jen ICSI, protoze na PICSI nemaj spermie, pry pouzijou vse co najdou, tak nemuzou nic vyrazovat… Pridaji embryo gen a hatching, takze 7 000 navic… Doufam, ze to dame do kupy…
Jeste mam jit v patek na neco jako kyretaz, chteji mi sliznici zbrousit, protoze 5 den cyklu ji mam uz 9,5 mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.1.15 10:22

@Jerra to ne moc mrzi… Kazde vase zklamani me uprimne mrzi. Ptz i kdyz vas neznam osobne tak vim ze kdyz uz podstupujeme tohle vsechno, tak si miminko moc prejeme a taky si ho zaslouzime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí