Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kelynka no mi i ten týden prijde dlouho. Tak doufám, ze mě bude chtit vidět i pristi týden. Rikal ze pokud bude vše ok tak by me ted už mozna propustil. Tak uvidím, ale lepší by bylo ještě příští tyden car(9tt) další tyden gynda a pak už by to byl v blizke dobe 1.screening. No nedokážu si představit navstevy co 3 týdny, když sem teď tak rozmlsana
@Lenek to verim, ze i ten tyden ti je dlouhy..
Ja uz se na utz taky moc tesim..
Snad bude vse jak ma ![]()
Ahoj holky
mám dotaz dneska (teďka) jsem dostala MS chci jít na KET mám dnešek počítat jako 1:DC??
Vím že na UTZ se chodí 10.-12. den cyklu že?
@Anonymní píše:
Ahoj holky
mám dotaz dneska (teďka) jsem dostala MS chci jít na KET mám dnešek počítat jako 1:DC??
Vím že na UTZ se chodí 10.-12. den cyklu že?
No jestli je červená krev tak ano 1dc.
@Lenek no jestli to dite donosim, bude to zazrak
Mala mi dava hodne zabrat
Vubec me nesetri.. Je to tak nedobre dite
Ani na jist v klidu me nenecha ![]()
@Lenek @kelynka holky, urcite bude vsw v poradku… Uda se mi ze to silene leti… Jako bych vcera zalozila skupinku a dnes zz jste tehulky… Ale verim ze vam prijde i tyden dlouhy… Jeste si vzpominam jak jsem to kdysi prozivala u prvniho ja…
@kelynka a ani nezabira miminko v brisku? A tak aspon to bude bojovník a ne jak u me pohodovi gaucaci ![]()
@Jerra drzim pesti na testovani. Kdy presne mas testovat? A kdy se na to chystas?
@kratjana píše:
Ja jsem sesty dentak at nam to vyjde
takze ty jsi o 5 dni napred
kdy mas naplanovanou kontrolu ultrazvuk?
@pemx jako celkove to letí hrozne. Než se naději tak bude 1. screeneng a 1.trimestr za mnou
@pemx Testovat mi rekli ze mam za 14 dni - takze ted v sobotu. Ale zitra to bude 10. den, tak premyslim jestli bych na tom testu uz neco nevykoukala
Na druhou stranu, s prvnim se mi pidicarka objevila opravdu az tak ten 14. den po KET… tak uvidim ![]()
@Lenek A tos tam ten 6. den už měla / /? Já jsem pesimista, já se nemůžu testovat tak brzo, protože kdyby tam nic nebylo, tak bych propadla trudomyslnosti a nezbylo by mi nic jiného než si pustit https://www.youtube.com/watch?… ![]()
@Jerra pidi ducha. Ja to zas chtěla vedet abych se připravila na návrat do práce kdyby to nevyšlo