Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fíífía píše:
Ahoj holky, můžu k Vám? Potřebovala bych poradit. Mám povolený ket od imunoložky, doporučuje co nejdřív, picham dexamed. Minulý cyklus jsem to nestihla, kvůli volnu v CARU přes svátky, no a teď zase problém, dnes jsem to už dostala a mají ještě zavřenoMyslíte že v pátek 2.1.to budu 4.DC by stačilo začít brát léky? Mně roste špatně sliznice, i s léky max.7mm. Jinak léky mám od minule doma, nejradši bych je začala zobat
Ahoj
koukám že to máš tedy také komplikované a nemáš na někoho s lékařů telefon že by jsi se raději zeptala? Tak třeba to nebude zas tolik vadit když to začneš brát až toho 2.1. ![]()
@medmenka děkuji za reakci. Zřejmě bych asi soukromý tel. našla, ale zrovna dnes a zítra se neodvažuji volat.Asi vydržím do pátku, a jestli v CARU nebudou tak volám, to už musím v pátek s estrofenem začít, i kdybych měla začít bez porady, nemůžu zase další měsíc čekat
![]()
@Fíífía naprosto tě chápu, že nechceš zase další měsíc čekat.
@medmenka jj,je to už k zbláznění, pořád něco, když už imuno ok, zase svátky, už kvůli ním mám měsíc odklad, a teď kvůli dvou dnům další měsíc? Já nemůžu mít nic normálně ![]()
@Fíífía to je na prd když do toho vlezou svátky, ale já si myslím že to tento měsíc zmákneš že to nebude žádná tragedie když o pár dní začneš užívat léky později. ![]()
Snad, doufám v to. písnu jak to dopadne. Zatím děkuji a přeji Mnoho štěstí a zdraví v Novém roce, a hlavně splnění velkých přání
![]()
@Fíífía určitě, budu se těšit na samé dobré zprávy. ![]()
Také vám všem holky přeji hodně plodný rok 2015 a hlavně zdravíčko ![]()
@kelynka píše:
ano, presne tak.. Vysel prvni pokus a jak jsme ted chteli poridit sourozence, tak vysel i ket
Doufam ze te budu nasledovat a ze vyjde hned ten prvni ket ![]()
@nada 17 a ty jeste nemas zadne deti? Urcite to stihnes do dubna.
@Fíífía ja jsem na tom podobne jako ty… Ale uz jsem se dopredu hned po odlozeni ketu domluvila telefonicky na dalsi stimulaci u dalsiho cyklu. Tak ted jen cekam na ms (prijde asi za tyden), a hned druhy den cyklu zacinam zobat estrimax.
Ja nevim jestli ke rozumne zacit az ctvrty den
![]()
@pemx no já chtěla se domluvit už před měsícem, ale na recepci mě řekla že až přijde další ms ![]()