Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kratjana To je mi lito
Mam takovy zly tuseni, ze Te budu nasledovat… Ale nevzdame to!!!
Mate jeste mrazacky?
@kelynka píše:
Ahoj holky, hcg 5490 a uz byl i gestacni vacek na utz, odpovida 5tydnu a za 14dni kontrola
GRATULUJI
to je paráda ![]()
@kratjana píše:
Hcg píše: Více
to mě moc mrzí
věřila jsem že se bublinka rozjede. ![]()
Holky dik
dala jsem i neschopenku k rodicum, chlap je doma tak jsme si volali, a je mi lip
![]()
Chtela jsem zeptat. Jak je to u KETU dvou embryi? Mame je zamrazeny po jednom a kolik by nas stal transfer. Dvakrst tolik? Nebo ne? A neprijdu o pokus 4.ivf?
Jinak holky mrazacku jsme meli 6 a dnes uz jsou 4. Dve holky a dva kluci
@kratjana no vůbec nevím jak to je, když mas mrazene po jednom, ale ket se do ivf nepočítá. To si hradiš sama, takže je jedno kolik vlozis
@kratjana vubec nevadi, ze mas mrazeno po jednom.. Pokud si budes chtit zavest dve, rozmrazi dve a vlozi a cena se pocita za jeden ket.. Ty jsi repromedacka, takze te to zase vyjde na 7500kc plus leky..
@kelynka to je hrozny ty rozdíly. Tak u vas za stejnou cenu 2 ale u nás 3 kety
@kelynka do Zlína. ale určitě mate u vas zas jiné věci levněji
@kratjana
drz se. Ale dobra zúrava ze mate ještě mrazacky.To s téma 2 klukama a 2 holkama bylo mysleno z legrace? ![]()
![]()
Uz vis kdy pujdete na další ket?
@kelynka
supr. gratulka. snad se k tobe a dalším tehulkam co nejdriv pridam. ![]()
My za ket budeme platit 7000Kc.
Holky a duvody proc mi to rozmluvitt? jak moc je to rizikovy a co to obnasi. ja v tom vidim vetsi pravdepodobnost ze rychleji otehotnim. @Lenek jak to myslis s tim ze u nas za stejnou cenu dve a u vas tri kety, jsem mimo ![]()
Holky a kolik jste platily za leky?? Ja za ten estrimax nic.