Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bella Mona mam to uplne stejne
Panikarim, kdyz me poboliva podbrisek a kdyz nic, tak taky
Verim, ze budes tehulka ![]()
@kelynka já vlastně ani nevím jak se mám cítit, nikdy jsem těhotná nebyla… ale mám špatné tušení, že se opět nepodařilo, navíc jsem nějaká nechlazená ![]()
přemýšlela jsem že už budu testovat, ale z večerní moči toho asi moc neuvidím a ráno nemám čas, tak to asi udělám až toho prvního
dneska mě známá řekla, že se těhotenství dozvěděla až ve 3 měsící, tak jsem koukala, že vůbec nic na sobě nepoznala… já teda pozoruji každé píchnutí ![]()
@Bella Mona ja se ted citim uplne netehotne. Nic me neboli, nikde nepicha, zle mi taky neni. Jen musím chodit kolem 3 4 spát, ale to je kvůli tomu utrosi
@Lenek ja sí utros zavadim 3×2, tak po nem nejsem unavena.
dáváte mi holky naději, ale dokud člověk neuvidí výsledky tak to jsou jen spekulace, hlavně když se nám to pořád nedaří, tak ani nedoufám, nebo spíš hodně doufám, ale nějak s tím nepočítám…
upravili ti dávku léků nebo pokračuješ pořád stejně?
@Bella Mona me upravili akorat prednison a anopiryn. Oba z jednoho na pul. Jinak utros porad 9 denně
Ahoj holky, můžu k Vám? Potřebovala bych poradit. Mám povolený ket od imunoložky, doporučuje co nejdřív, picham dexamed. Minulý cyklus jsem to nestihla, kvůli volnu v CARU přes svátky, no a teď zase problém, dnes jsem to už dostala a mají ještě zavřeno
Myslíte že v pátek 2.1.to budu 4.DC by stačilo začít brát léky? Mně roste špatně sliznice, i s léky max.7mm. Jinak léky mám od minule doma, nejradši bych je začala zobat ![]()
@Fíífía Ahojda
Ja bohuzel nevim, mame mrazacky, ale na KETu sem jeste nebyla.
@Bella Mona Neboj!!! Ja samozrejme nic neslibuju, ale prave u Tebe mam dobry tuseni… ![]()
@kelynka Takze ty jsi byla 2× na IVF a 2 x se embryjka zahnizdily??? Jeee ![]()
Ja se ted modlim aby mi ty 3 mesice jeste vysly do 39 narozenin…
@nada 17 píše:
@kelynka Takze ty jsi byla 2× na IVF a 2 x se embryjka zahnizdily??? Jeee
ano, presne tak.. Vysel prvni pokus a jak jsme ted chteli poridit sourozence, tak vysel i ket ![]()
Devcatka moje, preji vam do noveho roku aby byl jeste lepsi nez tento
uzijte si posledni den v roce. Je to poprve co mi vubec neni lito ze konci rok. Tesim se na ten novy. Ten snad bude lepsi ![]()
@nada 17 já jsem šla po ivf na KET za dva měsíce, oni doporučují tři měsíce ale záleží na tobě.
Ten další KET sem šla hned za měsíc, prostě sem si o to řekla.
@Bella Mona píše:
@nada 17 já jsem šla po ivf na KET za dva měsíce, oni doporučují tři měsíce ale záleží na tobě.
Ten další KET sem šla hned za měsíc, prostě sem si o to řekla.
To ted nechapu. Mela jsi et? Ja ne kvuli vysetreni pgs a ket byl v dalsim cyklu.