Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak jste prozily Silvestra? U me uz zacalo velke tehotenske nechutenstvi, takze jsem v 11hod zalehla a bylo
Moje treti tehotenstvi a kazde bylo s nevolnosti ![]()
@kelynka ahoj,tak já ho prožila sama se psem na gauči. Můj je číšník, tak došel až kolem půl 5.Jako mohla sem jít za švarovou o patro víš, ale měla tam ségru s přítelem a já je prostě nemůsím
,podle mě sou to burani a ještě k tomu sprostí jak dlažiči a ještě slováci, takže pro mě byl gauč rájem
No mě se dnes teda taky zvedl žaludek, ale nakonec sem to rozdýchala
Jsem nešťastná z toho ze jediná šance je zas cele kolo ivf. S přítelem sme se domluvili na pauze minimálně 3 měsíce a přejdeme do jineho car asi do repromedy
@Bella Mona moc bych vám holky prala // ale nehazte flintu do Zita…ve dvou jiných skupinkach mame 3 co otehotneli prirozene mesic po nezdarenych ivf nebo letech. Chce se to hodit do pohody…coz se rika lehce a hůř děla, ja vim
@pemx píše:
@nada 17 a ty jeste nemas zadne deti? Urcite to stihnes do dubna.
Ne, ne uz mame 14-ti mesicni holcicku
, je to nase slunicko…
@Bella Mona To neee, fakt sem si myslela, ze najdes//
![]()
Drz se!!! ![]()
Kely, prosim te rekni mi jak jsi fungovala tech 14dnu po transferu. Ja si moc preji qby to ted vyslo, ale bojim se dasiho zklamani
@Bella Mona tak to mě mrzí že se nepovedlo
tak ať to zklamání brzo přebolí ![]()
@kratjana fungovala jsem uplne stejne jako pred transferem.. Rekla jsem si, ze se na to nechci upinat a pokud to ma vyjit, tak to vyjde.. Takze jsem kazdy den varila, uklizela, chodila ven.. Zadny extra odpocinek.. Preji at tento pokus vyjde ![]()