KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5667
5.1.15 14:47

@Jerra když mrkneš do fotek, tak na druhe straně tam mam fotku testu od 7. dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.1.15 14:55

@Lenek Ajo koukám koukám :) tak takový test jak jsi měla 7. den jsem já minule měla asi tak 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
5.1.15 14:57

@Jerra mozna je to ovlivněné tim ze sou tam dve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.1.15 16:09

@Lenek Nebo si z nás dělají děcka srandu už i v prenatálním období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
5.1.15 19:41
@kelynka píše:
@Lenek no jestli to dite donosim, bude to zazrak :roll: Mala mi dava hodne zabrat :oops: Vubec me nesetri.. Je to tak nedobre dite :zed: :zed: Ani na jist v klidu me nenecha :lol:

no toho se taky desim, mame asi podobne zive deti doma :-D
navic porad chce po me abych ho nosila na rukou.
No, u me teda ve dvou letech nepochopi i kdybych mu rikala ze mam mi¨minko v brisku… byli jsme u kamaradky a ata uz byla tesne pred porodem, rikali jsme mu ze ma teta miminko v brisku ze musi odpocivat a on to nechapal, a porad ji vy¨tahoval tricko a pichal do bricho a at jde pry miminko ven :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.1.15 09:11

@pemx na kontrolu jdu 13.den cyklu- to je pondeli 12.1. Mam dlouhy cyklus-30dnu. Melo by to byt v poho. Minuly mesic me taky 13.den strasila ze tam nevidi vajicko a blizici se ovulku, pozvala me na 15.den cyklu a byla tam. Ale ja myslela ze se do toho dne zblaznim. Myslela jsem ze nebude ket. Ja se tak ojim ze zo nevyjde. Ale sakra uz je zo treti ket tak snad. Piju kontryhel, cervene vino. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.1.15 11:55

@pemx jj malou to taky nezajima, ze maminka musi odpocivat :lol: Vcera to s ni bylo opravdu peklo, uvidime jak to bude dnes :lol: Tobe budu moc drzet pesti, aby ket byl uspesny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.1.15 11:58

@Lenek hezky odpocivej a uzivek si tu pohodu :hug: Starat se o dve deti najednou bude asi zahul :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.1.15 11:59

@Jerra ahoj, ja jsem mela dusika 7den od ket, vlozena 1blastocysta ;) Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
6.1.15 15:29
@kratjana píše:
@pemx na kontrolu jdu 13.den cyklu- to je pondeli 12.1. Mam dlouhy cyklus-30dnu. Melo by to byt v poho. Minuly mesic me taky 13.den strasila ze tam nevidi vajicko a blizici se ovulku, pozvala me na 15.den cyklu a byla tam. Ale ja myslela ze se do toho dne zblaznim. Myslela jsem ze nebude ket. Ja se tak ojim ze zo nevyjde. Ale sakra uz je zo treti ket tak snad. Piju kontryhel, cervene vino. Co ty?

Ty to mas normalne v nativu? Bez leku? A ktery den vetsinou ti dela ket? Myslim tim ktery den cyklu?
Ja beru estrimax a cetla jsem ze jdyz se berou hormonalni leky tak ze se nema pit kontryhel ani zadne jine bylinky. Ze to pak dela neplechu. Takze krom estrimaxu nejim ani nepiju radsi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.1.15 15:32

@pemx jj to rikam i ja, ze bych pred ket kontryhel nepila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.1.15 15:33

@pemx delas dobre :palec: Jeste si kup femibion :hug: