Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jerra když mrkneš do fotek, tak na druhe straně tam mam fotku testu od 7. dne
@Lenek Ajo koukám koukám
tak takový test jak jsi měla 7. den jsem já minule měla asi tak 12.
@Lenek Nebo si z nás dělají děcka srandu už i v prenatálním období ![]()
@kelynka píše:
@Lenek no jestli to dite donosim, bude to zazrakMala mi dava hodne zabrat
Vubec me nesetri.. Je to tak nedobre dite
![]()
Ani na jist v klidu me nenecha
no toho se taky desim, mame asi podobne zive deti doma ![]()
navic porad chce po me abych ho nosila na rukou.
No, u me teda ve dvou letech nepochopi i kdybych mu rikala ze mam mi¨minko v brisku… byli jsme u kamaradky a ata uz byla tesne pred porodem, rikali jsme mu ze ma teta miminko v brisku ze musi odpocivat a on to nechapal, a porad ji vy¨tahoval tricko a pichal do bricho a at jde pry miminko ven
![]()
@pemx na kontrolu jdu 13.den cyklu- to je pondeli 12.1. Mam dlouhy cyklus-30dnu. Melo by to byt v poho. Minuly mesic me taky 13.den strasila ze tam nevidi vajicko a blizici se ovulku, pozvala me na 15.den cyklu a byla tam. Ale ja myslela ze se do toho dne zblaznim. Myslela jsem ze nebude ket. Ja se tak ojim ze zo nevyjde. Ale sakra uz je zo treti ket tak snad. Piju kontryhel, cervene vino. Co ty?
@pemx jj malou to taky nezajima, ze maminka musi odpocivat
Vcera to s ni bylo opravdu peklo, uvidime jak to bude dnes
Tobe budu moc drzet pesti, aby ket byl uspesny ![]()
@Lenek hezky odpocivej a uzivek si tu pohodu
Starat se o dve deti najednou bude asi zahul ![]()
@Jerra ahoj, ja jsem mela dusika 7den od ket, vlozena 1blastocysta
Drzim pesti ![]()
@kratjana píše:
@pemx na kontrolu jdu 13.den cyklu- to je pondeli 12.1. Mam dlouhy cyklus-30dnu. Melo by to byt v poho. Minuly mesic me taky 13.den strasila ze tam nevidi vajicko a blizici se ovulku, pozvala me na 15.den cyklu a byla tam. Ale ja myslela ze se do toho dne zblaznim. Myslela jsem ze nebude ket. Ja se tak ojim ze zo nevyjde. Ale sakra uz je zo treti ket tak snad. Piju kontryhel, cervene vino. Co ty?
Ty to mas normalne v nativu? Bez leku? A ktery den vetsinou ti dela ket? Myslim tim ktery den cyklu?
Ja beru estrimax a cetla jsem ze jdyz se berou hormonalni leky tak ze se nema pit kontryhel ani zadne jine bylinky. Ze to pak dela neplechu. Takze krom estrimaxu nejim ani nepiju radsi nic.
@kelynka dari. Dnes Me uz propustili a pristi týden ke svému gyndari