Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kelynka píše:
@kratjana ano, rekla jsem jim, ze bych chtela lezet, ze si to luzko klidne zaplatim.. Tak me nechal lezet tam kde mi to zavadeli.. Drzim pesti
A platila jsi?
![]()
@kelynka stejně je to zvláštní, ze nekde se leží a nekde ne. Ja ležela hodinu na pokoji s dalšíma co byli před i po me ![]()
@Lenek jj muj car tvrdi, ze to na to vliv nema jestli je uspesny et nebo ket.. Ja jsem jineho nazoru
Je super, ze tvuj car to ma automaticky.. ![]()
@kelynka hlavně třeba u nás zavede po výkonu utros, tak je přece jen fajn ležet at to všechno nevytece
@kelynka ja vlastně ani ze salu nesla po svých, vezli me tam na ty koze. A to ten sal od pokoje byl asi jen deset metru. A teď si Vem ze tam necham min peněz než vy…to je bordel, co
@Lenek píše:
@kelynka ja vlastně ani ze salu nesla po svých, vezli me tam na ty koze. A to ten sal od pokoje byl asi jen deset metru. A teď si Vem ze tam necham min peněz než vy…to je bordel, co
tak to je mazec ti povim
Tak to mas opravdu super car ![]()
Já byla na ketu ve čtrnáct hodin androvna mi to vycházelo tak že jsem potřebovala zavést utrogestan. doktorka mi ho zavedla. ale říkám si jak to embryo kam v děloze vydrží s tím tekutým č8pkem. Že nevyplave ven?!?
![]()
@kratjana holky a vy to tak presne casove dodrzujete to zavadeni utrogestanu?? Ja si ho zavadim pokazde v jinou dobu ![]()
@kelynka no ráno a večer jo, ráno když si pospim tak si ho zavedu tak max o 15 min později, víc ne a odpoledne plus minus hodina…to podle jídla, protože se ma jist az hodinu po jídle
No s tim ultrogestanem taky koukam ze se to muze dat hned po KET.
ja taky presne hodinu nedodrzovala kdyz jsem byla poprve… Vzdy jak to vyslo, nekdy v osm a nekdy v 11
a odpo to bylo vzdycky desne, ptz jsem chodila chvili do prace, kde to nikdo nevedel a musela jsem si to dat na wc no a pak hned chodit, tak ty ctyri tabletky hned vytekly ![]()
Ja to dodržují ráno. Ve tři už je to plus minus hodina a v 11 podle toho jak mi vyjde spaní. Kdybychsšlasspátv 9 tak si nnařídim bbudík. Ale horku neresim
holky na pul 11.se chystam na kontrolu snad bude ovulka. @kelynka myslím na tebe, ty jdeš dnes taky. Pak prodej info jak se mrnous vyvíjí ![]()
Holky, verim ze vam ultrazvuky dobre dopadly… U kelynky ze mimisek pekne roste. A u kratjany
ze ovulka bude.
Pak napiste.
Ahoj tak jsem tedy 13.den cyklu a sliznice 6.1mm. Mela jsem vždy v tuhle dobu užsedm. TTakže užmmámcvajíčekna stole - kontryhel. A vvajíčkotam pprý snad je ale mám zase přijítza dva dny. MMůj cyklus bývá tak 31.dni, tak ta ovulka bude zřejmě později jako minulé. Ale dr říkala ze i kdyby nebyla tak ze mi da nějaký náplasti a ze se to da udelat- ket- i bez ovulky. HM… Doufám ze ve sstředu bude vše jak ma byt