KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
14.1.15 16:06

Jinak, dopadla jsem tak ze vajicko pry snad nezraje, ze ma snad jen kolem centaku. Sliznice nizsi. Dala mi naplasti Estrapatch na zvyseni sliznice a na ket muzu jit pry i bez ovulace, kterou zrejme mit nebudu :‚( dalsi navrh je takovy ze mi ukonci neschopenku a nechali bysme to pry byt dva mesice. Ale verim tomu ze jak se vrazm do prace tak mi reknou papa, maji za me uz nahradu, ktere skoncila zkusebni doba, takze by me urcite propustili :‘(

Co si myslite o transferu bez ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
14.1.15 16:17

@kratjana za náplasti jsem snad doplácela max do stovky už si to tak nepamatuji ale bylo to fakt málinko.

a nechápu tu ovulaci, mě před KET dali hormony abych právě ovulaci neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
14.1.15 16:31

@kratjana ahoj, já také nemívám ovulaci a na KET to určitě ničemu nevadí, jen je třeba aby jsi měla kvalitní a pěknou sliznici vajíčka nepotřebuješ když už zavádí embryo kterému to rozhodně nevadí, na růst sliznice jsem vždy užívala estrofem a pak utroš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
14.1.15 16:35

@kratjana ahoj,já taky baštila léky abych ji neměla, takže jestli se cítíš, tak klidně do toho jdi. ovulaci nepotřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.1.15 16:38

Holky vy jste tak hodny! Ja prave cetla ze prasknuti vajicka je dulezity ze to obsahuje cosi bez ceho neotehotnim. Uspesnost je pry udajne jen o 5% nizsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
15.1.15 09:55

Ahoj holky, včera uz sem nemela sil psát. Tak utz dopadl dobre. Ja teda nic neviděla, ale dr rikal ze sou ok.byl teda z dvojcatek překvapený ale rikal ze to má i své výhody a furt vtipkoval. :) jen sem si myslela ze mam dost utrose na 14 dnu než zas půjdu na ko, ale jedna krabička mi chybí, tak tam budu muset pristi týden vletet. A taky sem se ho zapomněla zeptat, jestli uz nemam ubrat na dávkách. No neva, jeste to 14 dni vydržím a pak se ho zeptam. Jinak za 14 dni dostanu prukazku a az za těch 14 dnu se budu obj. na screning. Tak snad to uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.1.15 10:36

@Lenek super :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.1.15 14:27

Tesim se na dobu kdy si pujdu taky pro prukazku :-) :-) :-) ja urt zavidim, tj strasny se mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
15.1.15 15:24
@kratjana píše:
Jinak, dopadla jsem tak ze vajicko pry snad nezraje, ze ma snad jen kolem centaku. Sliznice nizsi. Dala mi naplasti Estrapatch na zvyseni sliznice a na ket muzu jit pry i bez ovulace, kterou zrejme mit nebudu :‚( dalsi navrh je takovy ze mi ukonci neschopenku a nechali bysme to pry byt dva mesice. Ale verim tomu ze jak se vrazm do prace tak mi reknou papa, maji za me uz nahradu, ktere skoncila zkusebni doba, takze by me urcite propustili :‘(Co si myslite o transferu bez ovulace?

ja taky nemam ovulaci, dr. Mi rikal ze jim estrimax abCh tu ovulaci nemela.
A kdy mas naplanovany ket? Nebo dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.1.15 22:28

Ja nemám ovulaci jen výjimečně. A to ted. Zjistila mi to vlastně na te kontrole 13. a 15. den. Dnes jsem 16.DC. A na kontrolu jdu v pondělí. Říkalaze ket by mmožná vyšel na čtvrtek. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
15.1.15 22:47

@kratjana kam chodis do car? ty postupy trosku nechapu, kdyz jdu na KET tak vsechno vim dopredu vsechno se planuje na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
16.1.15 05:16

@kratjana tak to budeme asi stejne. Ja pujdu taky ve ctvrtek. Ale az odpo. Bydlime v Moste tak at nemusime brzo rano vstavat tak mi dal dr. Odpoledni termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.1.15 08:10

Ještě se neví zda bude dostatečná sliznice, proto se nic dopředu neplanuju. Doktorka netušila ze nebude ovulace, takže se uvidí podle sliznice. V pondělí by mela rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.1.15 08:12

Repromeda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
16.1.15 08:38

@kratjana do repromedy jsem taky chtěla prejit