KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
18.1.15 17:13

@kratjana takze zitra ma byt ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
18.1.15 17:23

@kratjana ja z kazde navstevy dostala zprávu co a jak- na začátku jen vyska sliznice a jak to vypadá v děloze, pak uz o bublinach, ale vždycky sem tam mela jaké a kdy mam brat léky. Takže sem si to pamatovat nemusela…ty takové zprávy nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.1.15 17:25

@Lenek ano, i ja jsem mela protokol kde se vse zaznamenávalo.. co kdy a jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.1.15 18:16

Holky nic, jen kdyz jsem sla na ket v nativnim cxklu tak mi dala papir prp car a dolu mi napsala jak co mam braz a kolikaty den, ale zadne zpravy nemam. Takze ani nevim poradne co ona zjistikdyz jdu na ko.

@kelynka, zitra jen ultrazvuk a to uz budu 20.dc. predbezne mi rekla ze by byl ket ve ctvrtek a to bych byla 23.den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
18.1.15 21:10

@kratjana to se to nedivim ze jsi na vazkach. Prave z tohohle bych mela strach kdybych chodila k bejake gyndarce co s carem "jen spolupracuje, ale nepracuje primo pod nim. Jako co si budem vykladat, nikdy ta gyndarka nemuze mit tolik zkusenosti co ten lekar v caru, ktery se venuje jen tem umelym oplodnenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.1.15 13:24

Tak holky sedim u dr. Jsem zvedava s čím vylezu;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.15 13:34

@kratjana drzim pesti, at dobre poridis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.1.15 14:02

Ahojda po delsi dobe. :mavam:
Ja ted cekam na ms, uz mi to je dlouhy…
@kratjana Ja bych vzala vytisteny, co Ti napsal ten doktor, k Tvy doktorce. Rekla bych, ze mam obavy o uspesnost bez ovulky a at Ti laicky vysvetli svuj nazor to udelat a proc ma doktor z Heliosu nazor opacny…
Pokud je ta doktorka soudna, jiste Ti to vysvetli. Pokud ne tak bych ji na Tvym miste zmenila. Kdyz Ti to vysvetli, zklidnis se, budes tomu daleko vic verit a to muze taky zvysit uspesnost… Kdo vi mozna ze i o vic nez 5% :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.1.15 14:55

Holky, dopadla jsem dobře. Přišla jsem tam a rřekla jsem ji ze jsme se s chlapem dohodli na únor. Ona ze je rada. Ze mi to chtěla taky říct. Ale mne šlo o tu neschopenku. A říkala ze to není problém. Takže paráda. Mám sundat nnáplasti a jednu nechat do čtvrtka. Začít brát utrogestan na deset dnu
Pak to prý dostanu. Mámji napsat a12.dDC kontrola. A taky prý mám vysadit anopirin a prednison a dokonce i femibion- rříkala ze po něm mohu pribirat- mám nnahoře10kg od rříjna!!! Mám brátoobyv listovku.
A dneska se ji sliznice taky nezdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.1.15 18:38

@kratjana tak to dopadlo nejlip jak jen mohlo… To jsem rada za tebe :hug: pristi mesic bude sloznice urcite ok, zacnes brat pak ultrogestan a je supr ze ti nechala neschopenku. To je supr zprava. Aspon sw nemusis stresovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.1.15 18:50
@pemx píše:
@kratjana tak to dopadlo nejlip jak jen mohlo… To jsem rada za tebe :hug: pristi mesic bude sloznice urcite ok, zacnes brat pak ultrogestan a je supr ze ti nechala neschopenku. To je supr zprava. Aspon sw nemusis stresovat :dance:

Zajimave je ze ten utrogestan mam ode dneska brat taky 2-0-2. Nevim k cemu je to dobre :think: kdybych ted na ten ket sla tak bych tomu vubec neverila. Uz se tesim na unor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.1.15 22:04

@kratjana ten ultrogestan by ti mel upavit cyklus.. Jakmile ho zacnes brat a pak ho vydadis tak dostanes do 24 hodin (max. 48'hod) menstruaci. Aspon tak jsem to mela ja. A kdyz bys byl tehotba tak je ultros na podporu mimca. Neco co dela jakoby to co normalne vylucuje zlute telisko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.1.15 22:05

@kratjana 2-0-2 je slaba davka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.1.15 22:51

Předtím jsem mela 1-1-1 i @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.15 22:52

@kratjana ano, zavadim jen 1-1-1.. minule tehu stejny car 2-2-2.. asi uz staci jen ty tri denne nebo nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí