KET prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
27.12.14 13:13

Opet nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.12.14 13:56

Ahojda, mohla bych se pridat? Nebyla sem na KETu, ale na ET-18.12. Chtela sem delat testik az na Silvestra-ze bych se mohla aspon rovnou opit, ale protoze sem vcera vecer spinila- nejdriv malinko cervene a pak hneda, ale taky jen trosku…, tak sem si udelala test a bilej… V Caru rikali, ze 20% v tehotenstvi spini a ze to nemusi nic znamenat, ale… No pokracuju a malinka nadeje ve me je. Jenze me prijde, ze neodpocivam, tak jako predtim, mam totiz 14-ti mesicni holcicku… Ach jo, je to na palici…
Tem, co tu jsou tehotny tfuj, tfuj, tfuj drzim pesti!!!
A ostatnim pevny nerviky a at se nezblaznime z cekani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.12.14 14:15

Ahoj Nadi, ja jsem tyky spinila- 9.den. nadeje porad je. Kdyz se podivas tak ja sice testy pozitivni mam ale zrejme se jedna o biochemicke tehu- embryo se chytlo ale vzdalo to. Rikam s jestli to neni tim ze jsemjedla nivovou omacku. Chjo jsem z toho na palici. 11.den jsem mela hcg 48. Ale od te doby carka nesili. V pondeli jdu na kontrolu a bojim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.12.14 14:36

@kratjana nemyslim si ze by to bylo tou omackou. Plisnovy syry se sice v tehu nemuzou, ale takhle brzo to zas malokdo vi. Drz se!!!Je to narocny…Ja volala do Caru a Dr. rikal vydrzet a doufat, bud se chyti nebo ne, moc se to ovlivnit neda…Jemu se to lehce rekne, ale musi se uznat, ze ma pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.12.14 14:46
@nada 17 píše:
@kratjana nemyslim si ze by to bylo tou omackou. Plisnovy syry se sice v tehu nemuzou, ale takhle brzo to zas malokdo vi. Drz se!!!Je to narocny…Ja volala do Caru a Dr. rikal vydrzet a doufat, bud se chyti nebo ne, moc se to ovlivnit neda…Jemu se to lehce rekne, ale musi se uznat, ze ma pravdu…

Je to fakt na hlavu, at zo dopadne tak ci onak tak se tesim az uz bude jasno. Ta nejistota je desna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.12.14 14:57

@kratjana Ty // tam proste jsou!!! Ja mam bilo. :( Uvidis, ale obvykle se testuje az kdyz vynechaj mesicky, takze to bude treba silit :hug: V pondeli budu drzet palce!!! Ja si zkusim udelat dalsi test na Silvestra, bojim, bojim, do caru az nekdy po Novym roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.12.14 15:12

Mesicky mely byt nekdy 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
27.12.14 15:13

@nada 17 vitam te mezi nami. Jeste neni nic ztraceno. Testovala jsi moc brzy takze fakt bych se nestresovala. Zeda aspon se o to snazila. Ptz vim ze je to silene tezke.
A kam chodis do caru? A jake emryjko (v jake fazi) sis nechala zavest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
27.12.14 15:14

@kratjana neves hlavu, jeste den a pul a budes mit jistotu na cem jsi :) ja to s tebou vidim pozitivne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.12.14 15:29

@pemx chodim do Gestu v Praze embryjko bylo 5-tidenni. Dekuju, budu verit, jeste mam nadeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
27.12.14 15:29

@nada 17 ahoj, já jsem byla na KET taky 18.12. Držím ti palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.12.14 16:45

@Bella Mona Taky drzim palce :mavam: Jak se citis, kdy si udelas testik???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
27.12.14 17:46

@nada 17 děkuji necitim skoro nic, jen sem tam píchání v podbřišku a trochu prsa, ale jen na dotek. Chlap me dneska řekl ze se mu zdají větší a když sem se podívala do zrcadla, tak je mám samou žílu.
Co ty?
Test mám dělat 1.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.12.14 20:06
@Bella Mona píš@nada 17 děkuji necitim skoro nic, jen sem tam píchání v podbřišku a trochu prsa, ale jen na dotek. Chlap me dneska řekl ze se mu zdají větší a když sem se podívala do zrcadla, tak je mám samou žílu.
Co ty?
Test mám dělat 1.1.

Tento ket jsem je mela taky samou zilu, to urcite vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.12.14 20:46

@Bella Mona Me rekl za 15 az 20 dni, ale udelam ho na Silvestra, bud nebudu pit nebo zapiju zal :jazyk:
Minuly tehotenstvi sem si ho taky delala v den kdy mi mely zacit mesicky a uz byl pozitivni.(to mi prave vychazi na toho31.12.) Me ted prsa nebolej a predtim bolely a hlavne sem predtim nespinila, ikdyz spinim opravdu minimalne, ale spinim… Mam z toho proste blbej pocit…, ale doufam, jeste porad doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí