Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kez by…nemel maly nestovice a nehulakal mi na teplakach, kez by ta koza z personalniho nedelala ofuky a vyplnila mi potrebne papiry, kez by mi maly nedelal teatr az poletime, kez by muj chlap nebyl obcas d.ebil
.kez by jsem mohla pres vsechno pochopit i jeho, kez by, jsem byla jednou dokonalou, nebo alespon chobotnici se tremi mozky:-)…
A co Vase " Kez by? "
@Tiger-lily bude bude, ja vim..je jsem chtela podporit vsechny co maji dnes Kez, by ![]()
Kéž by měl den alespoň 32 hodin a já mohla stihnout vše, co jsem si naplánovala
Pak bych byla asi spokojená (nebo spíš spokojenější
)
Kéž by syn nedostal na dovolené angínu
. Teď mě to štve, ale samozřejmě vím, že je to prkotina a že si nemám nač stěžovat. Jinak to s tím manželem bych také občas odsouhlasila.
@svycarka píše:
@Tiger-lily bude bude, ja vim..je jsem chtela podporit vsechny co maji dnes Kez, by
Dneska je moje Kéž by - kéž by ty děti tak nevřískaly
@meringa kez by i 48 a ja se stihla vyspat @Tiger-lily kez by mi to vriskani ustalo..trva to 14 dni @ivašot. no "kez by*, dost neprijemne..doufejme a preju uzdraveni ![]()
Kéž by skončil hladomor a my tady v Evropě si konečně uvědomili, že přesto že nedáváme a skoro na všechno…jsou lidé co jsou na to mnohem hůře..kéž by si tito lidé měli lépe…
Kéž by ovulace počkala až do příjezdu manžela…
kéž by nám vyšla, po 6ti letech, dovolená u moře…
kéž bych dala těch 10 kilo zase dolů…
Příspěvek upraven 12.07.14 v 20:19
Kéž bych… neměla komplikace a ještě aspoň tři týdny vydržela 2v1… kéž by druhátko bylo aspoň trochu klidnější, méně vzteklé a tvrdohlavé… kéž by druhátko bylo takový miláček jako to první
@UŽIVATELKA32
to pujde - „Kez by* se posouva na "To musi klapnout“ ![]()