Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer milé maminky, tatínci babičky, těhulky, snažilky ![]()
Chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte zkušenost s tímto krizovým centrem ![]()
Jak to tam vypadá? Jaký je tam režim? Mohu tam mít děti, když je nemám kam dát? ![]()
Děkuju za každou zkušenost ![]()
Hezký večer ![]()
Myslím si že moc ne. Pokud myslíš pobyt na krizovém lůžku tak tam si myslím že určitě ne (jedno lůžko na jednoho klienta, byl by tam velký problém s tím jak by jim to proplatili atd.). Ale zkus tam zavolat.
Zkušenost nemám, ale moc mě mrzí, co prožíváš, a přeju Ti, ať se to vyřeší o nejlíp
snad někdo poradí, jak to tam funguje
Ahoj, primou zkusenost s umistenim nemam, ale Riaps znam a chodila jsem tam k jedne prima psycholozce. Oni jsou hlavne centrum, ktere nasmeruje a myslim, ze ti primo najdou misto, kam muzes i s detmi jit. Je to ale jen kratkodobe, myslim, ze jen par dni. Nicmene jsou napojedny na dalsi centra, azylaky atd. atd. Nejlepsi bude, kdyz si tam hned zitra zavolas a domluvis se, jake jsou moznosti. Preju hodne stesti, at se jedna o cokoliv.
Na konec jsem tam nezůstala-dostala jsem nějaká AD ale po dvou dnech se začínám zase cítit mizerně a vrací se mi ty myšleny co jsem měla ![]()
@maminka189 píše:
Na konec jsem tam nezůstala-dostala jsem nějaká AD ale po dvou dnech se začínám zase cítit mizerně a vrací se mi ty myšleny co jsem měla
AD začínají působit po 3 týdnech, v těch prvních třech týdnech se stav může ještě zhoršit. Prosto by tě měl mít dlouhodobě pod dohledem psychiatr.
Můžu se zeptat, kde přesně RIAPS je? Nebo jak se tam dostanu z Masaryčky?.. vzhledem k předchozím diskuzím prosím o zachování anonymity..
Ahoj, RIAPS je u Olšanského náměstí na Praze 3. Z Masaryčky tramvají (č.26 nebo 5), zastávka Olšanské nám.
S riaps mam hroznou zkusenost. Jednou jsem tam prisel. Jiz si nepamatuji jmeno lekare. Ten me poslal na leceni s nejakym dopisem. Leceni nestalo za nic. Nakonec jsem se vylecil, kdyz jsem si zacal povidat o tom co me trapi. Na leceni mi akorat davali prasky, kdyz jsem prasky prestal na vlastni popud brat najednou se mi behem mesice/dvou udelalo mnohem lepe. Nedoporucuji. Co byste taky cekali od statniho podniku…