Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohla by jste mi nektera z vas poradit ohledne potratu? Chtěla bych vědět co obnáší přesně potrat v 11 týdnu těhotenství? Proste zda se provádí předoperační vysetreni, jak se potrat provadi, co mi vse budou delat, jak dlouho budu v nemocnici, kolik to vse bude stat a podobne? Zda budu moct mit jeste deti? Diky za info..
To je zase diskuse do pranice, tady se to bude prát
Vše potřebné ti řekne doktor… a ano jsou ženy, které po interupci měly problém přirozeně otěhotnět…
Předoperační ano, provádí se pod celkovou narkózou, předtím než pojedeš na sál ti lupnou diazepam na sklidnění, druhý (nebo tentýž) den jdeš domů
a ty chceš jít na potrat, že se ptáš na cenu? pak ti němůžu radit, já byla na revizi, kvůli zamlklému těhotenství v 11tt
děti bys měla mít, já do roka a do dne (přesně) porodila syna
@Medvídečekk kamarádka byla na revizi v 17nácti a už nikdy přirozeně neotěhotněla. Má za sebou 4IVF a při posledním se zadařilo a za měsíc bude mít holčičku. Jestli budou a nebo nebudou komplikace Ti nikdo nepoví - 3× jsem byla bez komplikací a po 4té jsem měla komplikace, skončila jsem na kapačkách. Cenu Ti určitě řeknou v nemocnici
@Medvídečekk cenu má každá nemocnice jiná. Jestli budeš moct mít ještě děti Ti neřekne ani věštec - může se stát, že už ne. Zbytek odpoví lékař..
K tématu nic nemám, tak se omlouvám za spam. ale myslím že jsi to téma měla nazvat spíš interrupce, než potrat, takhle sem přijde mnoha maminek po spontánním potratu, nebo zamlklém těhotenství, které hledají maminky ve stejné situaci, a akorát je naštveš ![]()
nebo aspoň něco k tématu, dělají prý normálně předoperační, stát, nevím, okolo 4000? a jestli budeš moct mít děti, to ti nikdo neřekne. pokud nic nezkazí, tak snad ano, pokud to zmrší, tak dost možná ne.
@slavuska1 někdy to ani zmršit nemusí, může chytnou zánět, odejít vejcovody a je to v pr… A jak je těhulko? Všechno v pořádku? ![]()
@slavuska1 píše:
K tématu nic nemám, tak se omlouvám za spam. ale myslím že jsi to téma měla nazvat spíš interrupce, než potrat, takhle sem přijde mnoha maminek po spontánním potratu, nebo zamlklém těhotenství, které hledají maminky ve stejné situaci, a akorát je naštveš
nebo aspoň něco k tématu, dělají prý normálně předoperační, stát, nevím, okolo 4000? a jestli budeš moct mít děti, to ti nikdo neřekne. pokud nic nezkazí, tak snad ano, pokud to zmrší, tak dost možná ne.
přesně tak
já začala psát jakoby k potratu a až uprostřed svého psaní jsem se zarazila, že jde vlastně o interupci ![]()
@Medvídečekk Ty jsi jeste nebyla u doktora, ze se vyptavas tady? Interrupce takhle uz skoro na hrane se provadi pod celkovou narkozou a plod se odstranuje kyretazi pres delozni hrdlo. Pak se dodrzuje sestinedeli a muzes spinit, atd. Cena mezi 2-4 tis. podle nemocnice. Neda mi to, abych se nezeptala, proc jdes na interrupci takhle pozde, to jsi nepoznala driv, ze jsi tehotna? Lekari z tebe mit radost nebudou…
@slavuska1 píše:
K tématu nic nemám, tak se omlouvám za spam. ale myslím že jsi to téma měla nazvat spíš interrupce, než potrat, takhle sem přijde mnoha maminek po spontánním potratu, nebo zamlklém těhotenství, které hledají maminky ve stejné situaci, a akorát je naštveš
Souhlas, také jsem sem zabrousila v domnění, že se jedná o zamlklý s tím, že slečně poradím, podpořím. Páč zamlklý mám za sebou.
Teď jde o to, aby fakt byla v 11tt… některé ženy si myslí, že 11+x je 11.tt a on už je to 12…tak by to vůbec stihla…
a do tématu jsem nakoukla ze stejného důvodu jako ostatní…k interupci ti poradit nedokážu…
Ja teda taky nejak doposud nehledala rozdily mezi potratem a interrupci. Myslela jsem, ze to je stejny nazev, tak to diky za vyvedeni z omylu.
To jdes za 5 minut 12. Nasledky to mit muze. To je jasne
Holky ja vubec nechapu, proc takove debilitni diskuze povoluji
. Zacaly prazdniny a decka se proste nudi. ![]()