Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, téma na odlehčení a vypovídání.
Marně se týden snažím dovolat na poštu, kde mám uloženou zásilku. Nedostanu se pro ní, chtěla jsem ji tudíž přeposlat. A ono zřejmě houby, protože na poště to buď nezvedají, nebo se po zvednutí ozve dlouhé pípnutí a následně ticho ( jestli je to záznamník, netuším ). Volala jsem na call centrum, dostala číslo na vedoucí pošty a opakuje se stejný scénář. Je celkem jedno, jestli volám ráno, v poledne nebo večer. Už tu mlátím pomalu hlavou do zdi. Místní pošta mi není schopná pomoci, musím to prý zkoušet.
Jak to máte vy s ČP, když se potřebujete dovolat?
Heh asi tam budu tak muset zavolat, páč tam mám balíček a ležím si to ve špitále… jiný kontakt nemají, email nebo tak?
Někdy se dovolám hned, někdy to trvá.
Holt zkoušet xkrát denně.
Já se teda vždy v pohodě dovolala, mám zkušenosti jen z Prahy, ale tam na jakoukoli poštu
@Bejbyy Nene, mail nevedou. Akorát obecný na centrálu, ale ta je mi ke dvěma věcem ( kdysi jsem tam posílala stížnost na špatné doručení, kdy se muži dopis do vlastních rukou válel pod schránkami a odpověď přišla až po měsíci ).
Já jsem se teda vždy dovolala. No, někdy to déle trvalo, ale vždy jsem to pořešila. Jinak, když ti to neberou tam tak zkus jinou poštu poblíž. Třeba má paní vedoucí dovču a určitě by tam mělo být vícero telefonních čísel.
@jenny.fields Zkouším celý týden minimálně 10× denně na obě čísla a houby. Není to ani pošta v Praze, ale ani v nějaké „Horní Dolní“.
Už fakt nevím. Dost mě štve, že na místní poště mi nejsou schopni nějak přes jejich server pomoci - přeci na ně musí mít nějaký kontakt, ne?!?!?
@Lenny0 Jiná pošta poblíž mi je na houby, když dopis je uložený na oné konkrétní. Vedoucí mít dovolenou může, to jí nebráním, ale má snad nějakého zástupce, případně dalších x lidí na poště. Jedno číslo mám z jejich stránek, druhé přímo z call centra na vedoucí. Více čísel není. ![]()
@ZItu Aha. No zkusila bych znova místní poštu a řekla, bych, že jestli mi nedají něčí osobní telefon-mobil, tak si budu stěžovat na…no a teď kde. Správě pošt?
Zkusila bych i cpost.cz a zavolat na tu jejich linku.
Vím, že někam se posílaly stížnosti na nedoručování a fungovalo to. Někde to bylo zmíněno v diskuzi.
@jenny.fields Na call centrum pošty jsem volala. Jediná možnost přeposlání je prý dovolat se tam a nechat přeposlat.
Jdu si dát procházku na poštu - budou mít ze mě radost.
![]()
Na nektere pobocky az po nekolikadennim intenzivnim volani (a pak to byl stejne telefonat na nic, neb slibili preposlat a nepreposlaali, po tydnu jsem se nas.ala a dojela si tam hodinu cesty sama). Na jednu hodne velkou prazskou jsem potrebovala volat pravidelne (nedodavali baliky, tak pokazde nekoho servat) a tam to nezvedali vubec, takze jsem si po hodinovem telefonovani a prepojovani vydobyla jakesi „tajne“ cislo, kde mi to pak pokazde vzali okamzite. A po dvou mesicich rvani na tohle cislo nakonec i ty baliky zacaly chodit ![]()
@ZItu to je sice pravda, že blízká pošta nepomůže, ale občas lidé co pracují na jedné taky chodí do druhé jak rozváží tu poštu a můžou mít i jiný nezvěřejnění/aktuální kontakt.
Předevčírem jsem volala a normálně jsem se dovolala… Chtěla jsem znovu doručit zásilku, kterou nedoručili kvůli mojí „nepřítomnosti“ (samozřejmě jsem doma byla…)