Vzorečky zdarma

1301
1.7.14 23:40

vzorečky zdarma

Tak mě napadlo, je nějaká stránka, nebo nějaké místo, kde se dají získat různé vzorečky? Pro miminko, pro maminku a tak podobně? Máte nějakej tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
126
1.7.14 23:44

U svého gynekologa bys měla dostat krabičku pro těhotné - jsou tam různé brožurky i vzorečky - krémy, plenky atd.. A potom v porodnici dostaneš taky krabičku. Byl tam i cumel a nějaké chrastítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
1.7.14 23:47

@Jirika82 Ano to vím, krabičku jsem dostala a kromě spousty letáků tam byla jedna plenka.
@Kaja-kaja Dívala jsem se, ale nenašla, asi jsem se dívala špatně. :nevim:

No nevadí, jen jsem to zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
2.7.14 05:59
@Spokojení píše:
@Jirika82 Ano to vím, krabičku jsem dostala a kromě spousty letáků tam byla jedna plenka.
@Kaja-kaja Dívala jsem se, ale nenašla, asi jsem se dívala špatně. :nevim:No nevadí, jen jsem to zkusila

To je divné, já jsem tam měla i různé krémy, šampon,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.14 06:48

Já si napsala přímo mail výrobcům - Hami, Nestle, Pampers…už ani nevím kam a většina poslala balíček se vzorky UM, kaší, nějaký ten čaj, lžičku, nálepku, letáky…apotom lékárny. Já chodím výhadně do jedné, tak mě tam znají a taky dali vzorky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.7.14 07:23

Já na gyndě nedostala nic, v porodnici hlavně hromadu letáků a vzorečků jenom hodně malinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
2.7.14 07:31

Já na gyndě taky nic nedostala..až v porodnici baby box což byla kopa letáků, jedna pamperska a pár vzorečků s krémy na opruzeniny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
2.7.14 07:50
@syselinka píše:
Já na gyndě taky nic nedostala..až v porodnici baby box což byla kopa letáků, jedna pamperska a pár vzorečků s krémy na opruzeniny :?

Mimochodem, jeden z těch krémků (sudokrém) jsem použila na akné a je skvělej, koupila jsem potom velké balení. Ale malé na zadeček jedině Imazol při problémech a omývám zásadně vodou, vůbec nepoužívám vlhčené ubrousky (vlastně při cestování ano).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
2.7.14 07:58
  • Citovat
  • Upravit
1301
2.7.14 08:08

@neschopná mamka Děkuji za tip, zkusím to a uvidíme kdo se ozve. za napsání mejlu nic nedám.

@cila @hofka @syselinka U syna jsem dostala v 2010 na gyndě obrovskej balík, byly v nem plenky, sudocrem, ubrousky, čajíčky, nějaký kašičky. V porodnic jsem dostala druhej kde byl WC gel, plyšovej medvídek, plenky, krm, šamponek pro děti, a asi olejíček. No a k tomu samozřejmě kopa letáků.
Teť jen letáky a jedna plenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
2.7.14 08:11

@Zami díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
2.7.14 08:15

@Spokojení kdybys šla do dm pro ten startovací balíček zdarma, pak písni, co tam bylo :-)

• Citovat
  • Upravit
1301
2.7.14 08:18

Jo to dám vědět. Můžu se tam registrovat až měsíc před porodem a to ještě chvilinku potrvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
2.7.14 08:21

@Spokojení píšou: Pokud se chcete přihlásit jako těhotná maminka, provedete stejným způsobem tzv. předpřihlášení. To je možné nejdříve 2 měsíce před plánovaným narozením miminka. Do košíku výhod se Vám automaticky vloží poukaz na uvítací balíček, který si poté ve Vaší dm vytisknete a na pokladně obdržíte uvítací balíček.

• Citovat
  • Upravit
1301
2.7.14 08:31

@Zami já čekám prcka až na konci prosince, nebo začátku ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová