Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mě napadlo, je nějaká stránka, nebo nějaké místo, kde se dají získat různé vzorečky? Pro miminko, pro maminku a tak podobně? Máte nějakej tip?
U svého gynekologa bys měla dostat krabičku pro těhotné - jsou tam různé brožurky i vzorečky - krémy, plenky atd.. A potom v porodnici dostaneš taky krabičku. Byl tam i cumel a nějaké chrastítko ![]()
@Jirika82 Ano to vím, krabičku jsem dostala a kromě spousty letáků tam byla jedna plenka.
@Kaja-kaja Dívala jsem se, ale nenašla, asi jsem se dívala špatně. ![]()
No nevadí, jen jsem to zkusila
@Spokojení píše:
@Jirika82 Ano to vím, krabičku jsem dostala a kromě spousty letáků tam byla jedna plenka.
@Kaja-kaja Dívala jsem se, ale nenašla, asi jsem se dívala špatně.No nevadí, jen jsem to zkusila
To je divné, já jsem tam měla i různé krémy, šampon,..
Já si napsala přímo mail výrobcům - Hami, Nestle, Pampers…už ani nevím kam a většina poslala balíček se vzorky UM, kaší, nějaký ten čaj, lžičku, nálepku, letáky…apotom lékárny. Já chodím výhadně do jedné, tak mě tam znají a taky dali vzorky ![]()
Já na gyndě nedostala nic, v porodnici hlavně hromadu letáků a vzorečků jenom hodně malinko
Já na gyndě taky nic nedostala..až v porodnici baby box což byla kopa letáků, jedna pamperska a pár vzorečků s krémy na opruzeniny ![]()
@syselinka píše:
Já na gyndě taky nic nedostala..až v porodnici baby box což byla kopa letáků, jedna pamperska a pár vzorečků s krémy na opruzeniny
Mimochodem, jeden z těch krémků (sudokrém) jsem použila na akné a je skvělej, koupila jsem potom velké balení. Ale malé na zadeček jedině Imazol při problémech a omývám zásadně vodou, vůbec nepoužívám vlhčené ubrousky (vlastně při cestování ano).
@Spokojení tady http://www.dm-drogeriemarkt.cz/…rogramu.html
http://www.vzpvybavicka.cz/…ove-dvd.html
@neschopná mamka Děkuji za tip, zkusím to a uvidíme kdo se ozve. za napsání mejlu nic nedám.
@cila @hofka @syselinka U syna jsem dostala v 2010 na gyndě obrovskej balík, byly v nem plenky, sudocrem, ubrousky, čajíčky, nějaký kašičky. V porodnic jsem dostala druhej kde byl WC gel, plyšovej medvídek, plenky, krm, šamponek pro děti, a asi olejíček. No a k tomu samozřejmě kopa letáků.
Teť jen letáky a jedna plenka.
@Spokojení kdybys šla do dm pro ten startovací balíček zdarma, pak písni, co tam bylo ![]()
Jo to dám vědět. Můžu se tam registrovat až měsíc před porodem a to ještě chvilinku potrvá
@Spokojení píšou: Pokud se chcete přihlásit jako těhotná maminka, provedete stejným způsobem tzv. předpřihlášení. To je možné nejdříve 2 měsíce před plánovaným narozením miminka. Do košíku výhod se Vám automaticky vloží poukaz na uvítací balíček, který si poté ve Vaší dm vytisknete a na pokladně obdržíte uvítací balíček.
@Zami já čekám prcka až na konci prosince, nebo začátku ledna.