Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat co všechno je potřeba k bydlení v azylovém době s dvouma dětma…Jsem docela ve špatné situaci
Děkuji za každou radu ![]()
Byla jsem prvně v azylaku tam mi dali papíry, jeden důvod že nemám kam jit atd (situaci popsat) a papiry k potvrzeni k dr
a do týdne jsem bydlela.
Holky, to mi řekněte, co se to děje, předevčírem zrovna taková jedna, těsně před porodem, doma sourozenec. Praha je téměř nereálná. S dvěma dětma vyjde azylák, jak kde cca 4000-5000. Pokud se to sežene sehnat. Jak moc je ta situace špatná?
Tak hlavně zjistit, kde je volné místo, to je základ, s placením jsou schopni v odůvodných případech posečkat, pomoci s vyřízením dávek apod.
@terinka4444 píše:
Holky, to mi řekněte, co se to děje, předevčírem zrovna taková jedna, těsně před porodem, doma sourozenec. Praha je téměř nereálná. S dvěma dětma vyjde azylák, jak kde cca 4000-5000. Pokud se to sežene sehnat. Jak moc je ta situace špatná?
Přidej se do skupiny : https://www.emimino.cz/…o-kristynku/ a vše pochopíš…
Ja platila 90kč a dítě 60 kč na den tak za mesic to dalo dost ale pak mi to ňák proplaceli ale než jsem se rozkoukala tak mě vzal k sobě přítel. Byla jsem v příbrami vzali mě hned.
Když jsem neměla na nájem tak jsem vyplnila papir a fakt v poho dala jsem klidně na víckrát
Já jsem nemyslela to zle, jako to spíš byl povzdech, jak je to děsné, že obden někdo tak zoufalý, že hledá azylák
@terinka4444 píše:
Já jsem nemyslela to zle, jako to spíš byl povzdech, jak je to děsné, že obden někdo tak zoufalý, že hledá azylák
Však v poho
Počti a uvidíš sama ![]()
@terinka4444 Noo byla to záchrana na poslední chvili a pomohli mi právě tady některé maminky na emiminu
nyní mam přítele a jsem u něj s malou.