Pro Kristýnku <3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59389
1.7.14 19:14

@maminka189 já t pak říkala paní z ranné péče a jen pokývala že chodí osoby které chodí na úp jako klienti a dle toho to vypadá. Já když otevřela dveře a viděla jí s igelitkama tak jsem chtěla zabouchnout že je to nějaká jehovistka nebo co a pak se ani nezeptala jestli může botech, navíc když v papírech měla i sourozence a Vali byla malá no mě by nenapadlo k někomu jít v botech :jazyk:. pití jsme teda nenabídla no stejně do 10 minut šla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.7.14 20:31

@Markéta80 To je mazec…By dostala sodu :cert: Na štěstí to zda to schválí a nebo ne na ní nezáleží :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
1.7.14 21:32

@maminka189 jen zaškrtala ano ne v tabulce a šla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.7.14 21:42

@Markéta80 U nás žádná tabulka nebyla (ani u té známé).Psala to na čistý papír :think:.Na polovinu jsem se musela odvolat a napsat co všechno tam chybí :cert:
Hlavně že tam napsala, v jakém patře bydlím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
1.7.14 21:46

@maminka189 :lol: :lol: tahle jen zaškrtávala a psala ano ne, největší strach abych Tomíka nepouštěla z pokoje, úplná hrůza v očích že mu otevřu dveře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.7.14 21:49

@Markéta80 copak je to zvire, aby musel byt zavreny???My jsme byli dneska na hristi a potom, co tam dneska predvedla tam uz nikdy nepujdu :oops:.A to tam nebylo ani moc lidi. Prisla tam parta Romu a bylo zle :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
1.7.14 21:52

@maminka189 on byl v pokoji, asi jí stačili ty zvuky ale jo pak se jí předvedl, letěl hned ke sporáku, přišoupnul odrážedla a už šahal na hořáky :mrgreen:. na hřiště s nim nemůžu, tam brečí ale je fakt že viki to tam neměl rád a vali se tam taky nelíbí, to víš špína na to je háklivá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.7.14 22:12

@Markéta80 No jo princezna :hug: Moje malá je špidíra…Prošlápla by každou každou louži :lol:
Jak to má malej z prahem bolesti? Moje malá by klidně sáhla na sporák nic by se nestalo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
1.7.14 23:01

@maminka189
S CF se k louzim nemuze, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.7.14 23:04

@Oudrey Však já nepíši, že se v nich ráchá, ale láká jí to :lol: Vždycky, když si myslí, že se nedívám, tak k nějaké zamíří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
1.7.14 23:08

@maminka189 ok, ja jen vim, ze s CF se kolem louzi nesmi ani chodit, kvuli bakteriim. S detma s CF jsem dlouho pracovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.7.14 23:11

@Oudrey Jo jo kvůli pseumonádě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
1.7.14 23:53

@maminka189 jo to šáhnul jednou ještě na vařící hrnec já si toho nevšimla on divně běhal jinak nic a ráno puchýře na dlani :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.7.14 00:27
@Markéta80 píše:
@maminka189 já t pak říkala paní z ranné péče a jen pokývala že chodí osoby které chodí na úp jako klienti a dle toho to vypadá. Já když otevřela dveře a viděla jí s igelitkama tak jsem chtěla zabouchnout že je to nějaká jehovistka nebo co a pak se ani nezeptala jestli může botech, navíc když v papírech měla i sourozence a Vali byla malá no mě by nenapadlo k někomu jít v botech :jazyk:. pití jsme teda nenabídla no stejně do 10 minut šla :mrgreen:

ty na to máš „štěstí“, tvoje pediatrička stála taky za to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
2.7.14 10:21

@Bábrdl viď :lol: :lol: ale zase alespoň byl důvod kluky přehlásit tam kam chodí Vali. Raději ani nedomýšlím co by minulá napsala do zprávy pro posudkáře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová