Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 já t pak říkala paní z ranné péče a jen pokývala že chodí osoby které chodí na úp jako klienti a dle toho to vypadá. Já když otevřela dveře a viděla jí s igelitkama tak jsem chtěla zabouchnout že je to nějaká jehovistka nebo co a pak se ani nezeptala jestli může botech, navíc když v papírech měla i sourozence a Vali byla malá no mě by nenapadlo k někomu jít v botech
. pití jsme teda nenabídla no stejně do 10 minut šla ![]()
@Markéta80 To je mazec…By dostala sodu
Na štěstí to zda to schválí a nebo ne na ní nezáleží ![]()
@Markéta80 U nás žádná tabulka nebyla (ani u té známé).Psala to na čistý papír
.Na polovinu jsem se musela odvolat a napsat co všechno tam chybí ![]()
Hlavně že tam napsala, v jakém patře bydlím ![]()
@maminka189
tahle jen zaškrtávala a psala ano ne, největší strach abych Tomíka nepouštěla z pokoje, úplná hrůza v očích že mu otevřu dveře
![]()
@Markéta80 copak je to zvire, aby musel byt zavreny???My jsme byli dneska na hristi a potom, co tam dneska predvedla tam uz nikdy nepujdu
.A to tam nebylo ani moc lidi. Prisla tam parta Romu a bylo zle
![]()
@maminka189 on byl v pokoji, asi jí stačili ty zvuky ale jo pak se jí předvedl, letěl hned ke sporáku, přišoupnul odrážedla a už šahal na hořáky
. na hřiště s nim nemůžu, tam brečí ale je fakt že viki to tam neměl rád a vali se tam taky nelíbí, to víš špína na to je háklivá ![]()
@Markéta80 No jo princezna
Moje malá je špidíra…Prošlápla by každou každou louži ![]()
Jak to má malej z prahem bolesti? Moje malá by klidně sáhla na sporák nic by se nestalo… ![]()
@Oudrey Však já nepíši, že se v nich ráchá, ale láká jí to
Vždycky, když si myslí, že se nedívám, tak k nějaké zamíří ![]()
@maminka189 ok, ja jen vim, ze s CF se kolem louzi nesmi ani chodit, kvuli bakteriim. S detma s CF jsem dlouho pracovala…
@maminka189 jo to šáhnul jednou ještě na vařící hrnec já si toho nevšimla on divně běhal jinak nic a ráno puchýře na dlani ![]()
@Markéta80 píše:
@maminka189 já t pak říkala paní z ranné péče a jen pokývala že chodí osoby které chodí na úp jako klienti a dle toho to vypadá. Já když otevřela dveře a viděla jí s igelitkama tak jsem chtěla zabouchnout že je to nějaká jehovistka nebo co a pak se ani nezeptala jestli může botech, navíc když v papírech měla i sourozence a Vali byla malá no mě by nenapadlo k někomu jít v botech. pití jsme teda nenabídla no stejně do 10 minut šla
ty na to máš „štěstí“, tvoje pediatrička stála taky za to ![]()
@Bábrdl viď
ale zase alespoň byl důvod kluky přehlásit tam kam chodí Vali. Raději ani nedomýšlím co by minulá napsala do zprávy pro posudkáře ![]()