Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 snad ne
nevíš jak to ted vypadá? Už to má posudkář? U nás 5m ![]()
@Markéta80 To nevím, zítra tam zavolám…U nás je to bude 3.7 půl roku ![]()
Omlouvam se, nejsem schopna prelouskat vsechny stranky. Muzu se zeptat, co z medikamentu, ktere pro dcerku potrebujes, neni hrazena pojistovnou? Nejvice zatezujici nemoci je tedy CF?
Ahoj holky, taku nás byli včera na přeposouzení kvůli PNP hned mezi dveřma jsem dostala pucunk že kluk jí nektarinku, kterou podle papírů ze špitálu nesmí, tak jako na co jsem s ním doma když nejsem schopná to ohlídat
vysvětlit paní že nektarinka je na seznamu mezi věcmi které by mu mohli vadit a né mezi těmi které nesmí za žádných okolností se mi nepodařilo, takže mi vyvrátila všechny mé argumenty a vysvětlila mi že nám PNP odeberou. Tak nezbývá než počkat co uzná posudkový doktor, jelikož s paní se domluvit nedá
jo a byla u nás asi 7 minut
@anickadomnik u nás paní taky byla chvíli pak mě řekla že autista neni spíš magor
, naštěstí jde o posudkáře
tak snad nic neodeberou
. Paní se staršně divila že malá pokoji klidně spí a Tomík tam dělá kravál a pak se strašně zajímala jestli mají všechny děti stejného otce
![]()
@kaja00 paní vypadala jak od popelnic, pak chtěla vedle do pokoje, nechápu proč, hlavně at malýho prý nepouštim, zima ona zablácený boty tak jsemjí řekla že je tam koberec tak snad se zuje, prý se zouvat nebude tak nikam nešla, pak otevřela do pokoje kde spala vali a Tomík řádil tak vyběhnul a kráva prý jak se jmenuje at jí to řekne, hlavně že v papírech má že nemluví
. když řekla že nikdy neviděla autistu ve 4letech co nemluví a má pleny tak jsem se jí slušně zeptala co vystudovala za obor a už mazala pryč
zase jsem nechtěla být moc sprostá, jen teda furt a jste si jistá otcem dětí tak jsme jí řekla že vim s kym spim
a na dětech jsme pracovali dlouho a poctivě, koukala jak puk
![]()
@Markéta80
![]()
Ale teda to je pristup
S tema botama
Jeste ze to nerozhoduje ona ![]()
@kaja00 asi tak, fakt jak bezdomovec a ani se nezeptala a rovnou v botech, manžel pak že mě naštvala určitě že si sedla na mojí židli v kuchyni ![]()
@Oudrey Ano nejhorší je CF a to ostatní nám to jen komplikuje.Jsou to doplatky za nutridrinky, léky a teď i homeo na uklidnění, cévky, antibiotika, vitamíny, probiotika…
@Markéta80 píše:
@kaja00 paní vypadala jak od popelnic, pak chtěla vedle do pokoje, nechápu proč, hlavně at malýho prý nepouštim, zima ona zablácený boty tak jsemjí řekla že je tam koberec tak snad se zuje, prý se zouvat nebude tak nikam nešla, pak otevřela do pokoje kde spala vali a Tomík řádil tak vyběhnul a kráva prý jak se jmenuje at jí to řekne, hlavně že v papírech má že nemluví![]()
. když řekla že nikdy neviděla autistu ve 4letech co nemluví a má pleny tak jsem se jí slušně zeptala co vystudovala za obor a už mazala pryč
zase jsem nechtěla být moc sprostá, jen teda furt a jste si jistá otcem dětí tak jsme jí řekla že vim s kym spim
![]()
a na dětech jsme pracovali dlouho a poctivě, koukala jak puk
![]()
@maminka189 neskutečný co ale bohužel realita a pak jestli nejstarší je taky mimo a co malá že prý spí
, hm 18m
batole často spí odpoledne ne