Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 Chutnala.Jen sem ji to musela drzet, protoze ona proste veci drzet nechce ![]()
@maminka189 šikula, Tomík by neochutnal, ale čokoládu má rád ![]()
Ahoj neprocitala jsem celou diskuzi, ale rada bych Vam nejak pomohla, napis mi do sz adresu a treba co byste momentalne potrebovaly, moc rada neco zaslu ![]()
@Markéta80 A Tomik si drzi treba lzici, cokoladu v rucicce? Nevim proc ale Kristynkanto odmita, nebo si to vezme a hned mi to zase vrati ![]()
Jinak co dostala ten peg, tak zacala chodit po spickach coz taky nechapu ![]()
@katule9 Dekuju ![]()
@maminka189 nedrží, rohlík mu vždy dam kus do ruky a on si to dá do pusy, piškoty a křupky si sám vezme ze sáčku. Kolikrát musim vzít jeho ruku a položit na kus rohlíku, asi by si sám vzal ale nerad
Čokoládu mu vždy ulomim kousek a strčim do pusy
. Takže nejraději ty kinder čokolády a konečně reaguje na svoje jméno
![]()
@maminka189 ahoj, taky bych ráda pomohla.. Prosím SZ s číslem konta ![]()
@maminka189 jaký bude šikula uvidim od úterý při cestě tramvají ![]()
@Markéta80 Tak přeji pevné nervy. U nás to je hrozný boj. V úterý doprovazim syna do školy kde bude plno lidi…To zase bude hnusný pohledů ![]()
@maminka189 aby malá nebrečela až uvidí tolik lidí
, uvidíme, všichni mě říkají že si musí zvyknout a pak že to bude dávat dobře tak snad ano, cesta tam přes 20 minut. Takže bude celý dne jezdit jak blbec
ale zase jestli mu školka pomůže
, bude tam 7 dětí na 3 učitelky
Toho cestování se bojim, navíc ho budu muset i brzo budit, jinak spí klidně do 9h někdy i déle
. jsme si říkala že moc doma nebude, budu chodit domů po 15h no a léky na spaní musim šoupnout mezi 16-17h aby usnul kolem 19h ![]()
@Markéta80 Ta bude vřískat, vzteká se, kousat, kopat ale to se bohužel nedá nic dělat, někdo ho tam odvézt musí…
Taky to budeš mít hodně složité. Já budu muset vstávat asi ve čtyři aby se to všechno stihlo
.Že snídaní za ní budu lítat, pak boj u inhalace, rehabilitace, odsátí, dát do Pegu výživu a pití (u toho nehorázně je čí a kope ) pak na ní narvat oblečení, dát jí do kočáru…ne budu vztávat už ve tři ![]()
To bude mazeeeec. Kdyby sem se tady delší dobu neukázal a tak sem v blázinci nebo na krchově ![]()
@maminka189
to je šílený. U nás to bude takhle pokud manžel bude mít ranní směnu, cca v 6:30 na rychlo vycházku se psem, ráno je rychlá pak jí nasypu granule. Asi už večer budu chystat pro vali a Tomíka oblečení. Tomíka jen oblíknu, bez jídla a půjdemem na tramvaj, tchýně bude chodit s vikim ke škole ale bude brát i Va, tu s Tomíkem zatim tahat nebudu, možná až si zvykne na jízdu. Tak nevim jestli budu budit i vali abych jí oblíkla a s tomem musim vypadnout v 7. Při ranní ho vyzvedne manžel, když bude mít noční a odpolední tak bude s vikim a vali chodit on a já s Tomíkem. náročné to bude no, snad si brzo zvykne, rohlíkem ho budu cpát asi v tramvaji, am hned po 8h mají svačinu takže to je ok, jen je to přes celé město
Tomík takhle divokej neni, už i za ruku jde hezky až na to cestování no ![]()