Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maminka189 krabice nej jen jakákoliv víčka a misky. o budu muset dokoupit obyč plastové misky, vše už okousal
![]()
@Markéta80 mimi
.Nedávno se ptal jedna holčička (tak 5let) maminky, proč je naše Týnka v kočárku, že už je veliká ![]()
@kaja00 Děkujeme ![]()
@maminka189 jo prý mimi, mimi
, já T taky vozim ještě ted golfkách ![]()
@Markéta80
„přerostlé“ mimi které by už mělo chodit po svých
.
@Markéta80 Když má dobrej den, tak lítá, ale bohužel kde ona chce. Nikdy nejde tam, kam chci
,ale jsou dny (a těch je teď docela dost),kdy odmítá s toho kočáru vylézt
Ale doma lítá a všude leze ![]()
@maminka189
Tomík naštěstí za ruku jde, jinak jak ho pustim si sdne na bobek a bude si hrát klidně hodinu
, v kočáru ok ale je to otázka času kdy už se tam nevejde ![]()
@Markéta80 To je smudlik
.Tak jsou i specialni kocarky, ale nevim, zda to proplaci pojistovna
.
@maminka189 to on nepotřebuje, on za ruku jde ale tim že nesnese cestování tak k doktorům jedině kočárem. o dneska manžel mě zkusí domluvit známýho že by mě na ko hodil s Tomíkem autem. o nemocnice přes celé město to jdu 2h
našla jsem fotku a jak vidš jemu dřez nevadí ale koupání rád nemá, teda jen sprchuju
ale dod řezu furt dává ruce s nějakou hračkou a strašná sranda když pustim vodu ![]()
Zakladatelko, velmi zvaž, zda je vhodné tady nadměrně publikovat vše o svém dítěti. Fotografie, jméno, příjmení, detailní zdravotní nálezy. Jsi ve veřejném prostoru a i dítě má právo na ochranu citlivých údajů. Je to za hranou.
@Burj Chalifa Máš pravdu. Už jsem to smazala
Ale na druhou straanu, aspoň lidé co nám chtějí nějak pomoci vidí, že si nevymýšlím ![]()
Ale děkuji za upozornění
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa Máš pravdu. Už jsem to smazalaAle na druhou straanu, aspoň lidé co nám chtějí nějak pomoci vidí, že si nevymýšlím
Ale děkuji za upozornění
To Ti snad uvěří i bez toho, aby jsi zveřejňovala velmi citlivé věci. Zveřejnit totiž fotografii dítěte, jeho jméno a příjmení, diagnozu a ošetřujícího lékaře je holé šílenství. Snad se nebudeš zlobit, když si dovolím i upřímnost ohledně Tvé žádosti o podporu v té fotografické soutěži. Nelíbila se mi, protože to nebylo o ničem jiném než o struně hrající na téma soucitu.
@Burj Chalifa píše:
To Ti snad uvěří i bez toho, aby jsi zveřejňovala velmi citlivé věci. Zveřejnit totiž fotografii dítěte, jeho jméno a příjmení, diagnozu a ošetřujícího lékaře je holé šílenství. Snad se nebudeš zlobit, když si dovolím i upřímnost ohledně Tvé žádosti o podporu v té fotografické soutěži. Nelíbila se mi, protože to nebylo o ničem jiném než o struně hrající na téma soucitu.
Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Ono matka s velmi nemocným dítětem to má sakra těžké, zvlášť pokud je momentálně bez peněz a dítě má navíc speciální nároky na dietu a péči vůbec.
A schvalování příspěvku na péči může být běh na velmi dlouhou trať. ![]()
@Nelisa píše:
Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Ono matka s velmi nemocným dítětem to má sakra těžké, zvlášť pokud je momentálně bez peněz a dítě má navíc speciální nároky na dietu a péči vůbec.A schvalování příspěvku na péči může být běh na velmi dlouhou trať.
Samozřejmě. Mám problém se zveřejňováním citlivých osobních údajů na veřejném webu přístupném komukoli. Pokud bych se chtěla poradit a diskutovat diagnozu, dala bych to maximálně bych to do uzavřené skupiny.Na sbírání hlasů pro soutěže dětí v Blesku či kdekoli mám svůj názor a to platí i v případě této holčičky.
Každopádně mamince přeji výdrž, trpělivost a pochopení úředníků při vyřizování žádosti o příspěvku na péči, holčičce vše dobré.