Pro Kristýnku <3

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
17.6.14 16:44

@maminka189 krabice nej jen jakákoliv víčka a misky. o budu muset dokoupit obyč plastové misky, vše už okousal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.6.14 16:45
@maminka189 píše:
Moje malá opička :srdce:

Jeee :hug: To je roztomily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.6.14 17:17

@Markéta80 mimi :mrgreen:.Nedávno se ptal jedna holčička (tak 5let) maminky, proč je naše Týnka v kočárku, že už je veliká :mrgreen:
@kaja00 Děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.6.14 17:22

@maminka189 jo prý mimi, mimi :mrgreen: :mrgreen:, já T taky vozim ještě ted golfkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.6.14 17:30

@Markéta80 :mrgreen: „přerostlé“ mimi které by už mělo chodit po svých :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.6.14 21:44

@maminka189 :mrgreen: :mrgreen: ona chodí ne ale naháněj jí co :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.6.14 21:49

@Markéta80 Když má dobrej den, tak lítá, ale bohužel kde ona chce. Nikdy nejde tam, kam chci :mrgreen:,ale jsou dny (a těch je teď docela dost),kdy odmítá s toho kočáru vylézt :nevim: Ale doma lítá a všude leze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
17.6.14 23:55

@maminka189 :mrgreen: :mrgreen: Tomík naštěstí za ruku jde, jinak jak ho pustim si sdne na bobek a bude si hrát klidně hodinu :jazyk:, v kočáru ok ale je to otázka času kdy už se tam nevejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
18.6.14 10:25

@Markéta80 To je smudlik :kytka:.Tak jsou i specialni kocarky, ale nevim, zda to proplaci pojistovna :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
18.6.14 10:44

@maminka189 to on nepotřebuje, on za ruku jde ale tim že nesnese cestování tak k doktorům jedině kočárem. o dneska manžel mě zkusí domluvit známýho že by mě na ko hodil s Tomíkem autem. o nemocnice přes celé město to jdu 2h :? našla jsem fotku a jak vidš jemu dřez nevadí ale koupání rád nemá, teda jen sprchuju :mrgreen: ale dod řezu furt dává ruce s nějakou hračkou a strašná sranda když pustim vodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.6.14 17:47

Zakladatelko, velmi zvaž, zda je vhodné tady nadměrně publikovat vše o svém dítěti. Fotografie, jméno, příjmení, detailní zdravotní nálezy. Jsi ve veřejném prostoru a i dítě má právo na ochranu citlivých údajů. Je to za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
18.6.14 21:50

@Burj Chalifa Máš pravdu. Už jsem to smazala :oops: Ale na druhou straanu, aspoň lidé co nám chtějí nějak pomoci vidí, že si nevymýšlím :(

Ale děkuji za upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.6.14 21:58
@maminka189 píše:
@Burj Chalifa Máš pravdu. Už jsem to smazala :oops: Ale na druhou straanu, aspoň lidé co nám chtějí nějak pomoci vidí, že si nevymýšlím :(Ale děkuji za upozornění

To Ti snad uvěří i bez toho, aby jsi zveřejňovala velmi citlivé věci. Zveřejnit totiž fotografii dítěte, jeho jméno a příjmení, diagnozu a ošetřujícího lékaře je holé šílenství. Snad se nebudeš zlobit, když si dovolím i upřímnost ohledně Tvé žádosti o podporu v té fotografické soutěži. Nelíbila se mi, protože to nebylo o ničem jiném než o struně hrající na téma soucitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
20.6.14 11:01
@Burj Chalifa píše:
To Ti snad uvěří i bez toho, aby jsi zveřejňovala velmi citlivé věci. Zveřejnit totiž fotografii dítěte, jeho jméno a příjmení, diagnozu a ošetřujícího lékaře je holé šílenství. Snad se nebudeš zlobit, když si dovolím i upřímnost ohledně Tvé žádosti o podporu v té fotografické soutěži. Nelíbila se mi, protože to nebylo o ničem jiném než o struně hrající na téma soucitu.

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Ono matka s velmi nemocným dítětem to má sakra těžké, zvlášť pokud je momentálně bez peněz a dítě má navíc speciální nároky na dietu a péči vůbec. :nevim: A schvalování příspěvku na péči může být běh na velmi dlouhou trať. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.6.14 11:40
@Nelisa píše:
Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Ono matka s velmi nemocným dítětem to má sakra těžké, zvlášť pokud je momentálně bez peněz a dítě má navíc speciální nároky na dietu a péči vůbec. :nevim: A schvalování příspěvku na péči může být běh na velmi dlouhou trať. :zed:

Samozřejmě. Mám problém se zveřejňováním citlivých osobních údajů na veřejném webu přístupném komukoli. Pokud bych se chtěla poradit a diskutovat diagnozu, dala bych to maximálně bych to do uzavřené skupiny.Na sbírání hlasů pro soutěže dětí v Blesku či kdekoli mám svůj názor a to platí i v případě této holčičky.
Každopádně mamince přeji výdrž, trpělivost a pochopení úředníků při vyřizování žádosti o příspěvku na péči, holčičce vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová