Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás už je řev, že do školy nepůjde protože tam nejsou hračky ![]()
@maminka189 jde do první? To je na hodinu ne? Viki se do školy těšil a zatim to trvá, byl naštvanej že jsou ty hnusný prázdniny, prý by všechna volna zrušil ![]()
@Markéta80 Romanek by zase prazdniny prodlouzil.Jo jo jde do prvni tridy…to je neuveritelne jakbto uteklo
.Kde jento moje petikilove miminko ![]()
@maminka189 utíá to, náš do třetí a Tomík je vlastně předškolák ![]()
@maminka189
ty nemáš zapnuté podpisy vid
, Viki- 9,5, Tomík 5,5 a Vali 3r
tak ve školce mají i vietnamku s autismem. Dneska a celý týden jen do 10h, prý aby si děti zvykali ale spíš aby si zvykly učitelky
![]()
@Markéta80 Jaké podpisy? U nás ve škole organizace hrozná. Nikdo z rodičů nevěděl, kam jeho dítě patří a na konec mi ztratili Romču ve družine ![]()
Ale Románek nadšený jen sedí vedle Roma tak sem zvědavá jak se k sobě budou chovat
@maminka189
, na naší školu cikáni naštěstí nechodí ale v první třídě tam měli extra problémového kluka, v říjnu odešel. V nastavení si můžeš zobrazit podpisy
Na naší škole organizace ok, prvnáci sraz až v 8:15 pak jdou na hřiště, tam je uvítá ředitel, ted teda ředitelka, maskot školy no a pak už každá učitelka má velkou ceduli jakou má třídu a děti se seřadí a za nima i rodiče. Ve třídě dostanou x věcí, učitelka se s každym přivítá a pak rozchod a rodiče se tam vrací v 16h na první pokyny co a jak bude ten první týden ![]()
@Markéta80 To u nás jsou asi tři a ve škole…no nepočítala sem to
).Ale snad to bude ok…Tak to mám myslím zapnuté ![]()
@maminka189 v jiných školách jich je hodně ale tohle je umělecká škola takže tam neni ani jeden ![]()
Kdyby někdo chtěl pomoct Kristýnkce tak budeme vděčný
https://patrondeti.cz/…olem-ni-deje ![]()