Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 A co nejaka asistentka? Aby si to mela snadnejsi? Jinak tvuj posledni prispevek by si mel precist muj ex.On si totiz peci o Tynu prestavujejako tezkou pohodu
.
@maminka189 k čemu? nějak ho tam dopravit musim aby tam byl před 8h, kdyby to byl kousek tak to s nim dojdu pěšky ale tohle je fakt daleko
. Za rok to bude jednodušší, to na 7h odvedu vali do školky a pak povezu Tomíka ![]()
@Markéta80 No že by ho tam dovedl a zase přivedl a ty by si měla více času
Nečetla jsem celou diskusi, ale na začátku se píše o soukromé skupině, tak jestli ještě existuje, prosím o poslání pozvánky. Ráda bych nějak pomohla.
Já děkuji i za malou, která to zatím neumí tak dobře vyjádřit ![]()
@maminka189 jenže to bych přišla o dost peněz navíc svěřit ho někomu cizímu ![]()
@Markéta80 To jo no ono to stojí asi stovku na hodinu
.Taky nechápu proč to vážně hendikepovaným aspoň částečně neplatí stát
.
@maminka189 takže 200 za den, navíc těžko bych někoho sehnala jen na vodění do kolky a zpátky
. Zítra si bere tchýně Vali k sobě, manžel bude po noční tak zkusim zase jízdu tram, schválně kam až dojedeme ![]()
@Markéta80 Ono to je jen na doprovod myslím…Máš dobré, že máš manžela a tchýni, kteří ti pomáhají ![]()
@maminka189 sama bych to nedala když manžel řekl že Viki do školy sám nemůže takže těžko bych stihla na 7:45 doprovodit Vikiho a ve stejnou dobu byla na druhém konci města s Tomíkem
Bude to složitější že někdo musí pak hlídat malou než se vrátim. Takhle tcýně chodila s Vikim už loni a předloni jenže Vikiho dovedla ke škole a pak rovnou do práce takže kolem 8 i tak byla v práci. Zase tolik směn během měsíce to nedělá, v září asi 5 dní.
@maminka189 jo to netušim
, uvidíme zítra to buzení, ale včera jsem nim jela jízdu a docela to šlo, nejela jsme teda až ke školce ale i tak zvládnul 9 zastávek, jemu prostě vadí jak se otevřou dveře ale cpala jsme ho po cestě rohlíkem tak celkem ok ale brzo ráno nevim no
ale snad si během září nějak navykne že s eprostě někam jede. Zítra ani nejedu domů, prý budu ještě něco podepisovat ve školce a mam si pro něj dojít v 10:30 takže kousek od školky je lidl tak v klídku nakoupim ![]()