Špatné dýško

314
30.6.14 18:26

Špatné dýško

Ahojte,
mozna je to hloupost, ale lezi mi to v hlave. Byla jsem dnes v servisu u sveho „dvorniho“ automechanika. Vzdy mi pomohl, stara se mi skvele o auto. No a ja dnes castku pri placeni misto na stovky, zaokrouhlila na desitky. Takze ve finale sem mu tam nechala dysko 9 Kc :zed: Ted jsem si to uvedomila a je mi z toho trapne :roll:
To tam mam ve stredu jit kvuli drobne oprave na pockani znovu.
On mi takle vychazi vstric a ja se predvedla :zed:
Potrebuju slyset, ze to neni konec sveta! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.6.14 18:27

@MateaFitz :mrgreen: :lol: tvoje starosti bych chtěla mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
30.6.14 18:27
@MateaFitz píše:
Ahojte,
mozna je to hloupost, ale lezi mi to v hlave. Byla jsem dnes v servisu u sveho „dvorniho“ automechanika. Vzdy mi pomohl, stara se mi skvele o auto. No a ja dnes castku pri placeni misto na stovky, zaokrouhlila na desitky. Takze ve finale sem mu tam nechala dysko 9 Kc :zed: Ted jsem si to uvedomila a je mi z toho trapne :roll:
To tam mam ve stredu jit kvuli drobne oprave na pockani znovu.
On mi takle vychazi vstric a ja se predvedla :zed:
Potrebuju slyset, ze to neni konec sveta! :,(

však ti to nedělal zadarmo, ne? tak co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
30.6.14 18:28

@MateaFitz
Tak, a teď mám špatný pocit já… Ono se tam dává dýško? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
30.6.14 18:29

@MateaFitz
:mrgreen: Zbytečně to moc řešíš. Nevidím na tom nic skandálního :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.6.14 18:30

@MateaFitz není to konec světa :hug: jestli máš pocit, že by to mohlo poškodit vaše dobré vztahy, tak mu ve středu dej větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
30.6.14 18:31

@MateaFitz Už bych tam nešla!!! :mrgreen: :mrgreen: Né, buď v klidu. Tak mu příště dáš větší a bude to vyrovnaný

• Citovat
  • Upravit
4476
30.6.14 18:31

@MateaFitz Tak mu ve středu nechej víc… a abys ulevila svému špatnému svědomí, tak mu třebas dones kávičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
30.6.14 18:33

@martina.se Lepsi maly starosti nez velky ne?

@Nina Filipi No zadarmo to rozhodne nebylo.

Ja nevim, co resim. Vim, ze je to silena pitomost. Asi je to tim, ze tam chodim uz dlouho a ted si pripadam jak skrblik, co si urve kazdou korunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.6.14 18:34

:think:
já nevím můj „dvorní mechanik“ nikdy nevzal navíc ani těch 9,– vždy mi říká : paní já si vydělám tím, že mi dáte kšeft…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.6.14 18:35

@MateaFitz :mrgreen: :lol: jako sorry, to je dotaz jak z mateřský školky tohlensto :mrgreen: tak mu dej příště dýško pár tisíc, třeba Ti to odpustí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.6.14 18:36
@jdukolem píše: :think:
já nevím můj „dvorní mechanik“ nikdy nevzal navíc ani těch 9,– vždy mi říká : paní já si vydělám tím, že mi dáte kšeft…

tak nějak. Můj taky říká, že se nemusím bát, že by si nevydělal dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476

Já se přiznám, že mi nikdy ani nenapadlo dát v servisu víc, než po mě chtěli… Jenže tedy nemám nějakého známého mechanika, kde se to bere asi trošku jinak. Prostě zaplatim fakturu a ádijé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314

@Etcetera78 Prave o ty vztahy mi jde…ma narvano a me vzdycky objedna jak potrebuju…
@74paja Nechala jsem mu tam dneska jeste krabicku cigaret, protoze minule mi auto projel uplna gratis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.6.14 18:37
@MateaFitz píše:
@martina.se Lepsi maly starosti nez velky ne?

@Nina Filipi No zadarmo to rozhodne nebylo.

Ja nevim, co resim. Vim, ze je to silena pitomost. Asi je to tim, ze tam chodim uz dlouho a ted si pripadam jak skrblik, co si urve kazdou korunu…

tak já nevím, když jsem spokojená dýško dám ( třeba kadeřnici) ale když to jde blbě zaokrouhlit tak nedám a pocit viny nemám, jistě mají cenu stanovenou tak, aby nebyli škodní.. nedělala bych si s tím hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová