Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
mozna je to hloupost, ale lezi mi to v hlave. Byla jsem dnes v servisu u sveho „dvorniho“ automechanika. Vzdy mi pomohl, stara se mi skvele o auto. No a ja dnes castku pri placeni misto na stovky, zaokrouhlila na desitky. Takze ve finale sem mu tam nechala dysko 9 Kc
Ted jsem si to uvedomila a je mi z toho trapne ![]()
To tam mam ve stredu jit kvuli drobne oprave na pockani znovu.
On mi takle vychazi vstric a ja se predvedla ![]()
Potrebuju slyset, ze to neni konec sveta! ![]()
@MateaFitz píše:
Ahojte,
mozna je to hloupost, ale lezi mi to v hlave. Byla jsem dnes v servisu u sveho „dvorniho“ automechanika. Vzdy mi pomohl, stara se mi skvele o auto. No a ja dnes castku pri placeni misto na stovky, zaokrouhlila na desitky. Takze ve finale sem mu tam nechala dysko 9 KcTed jsem si to uvedomila a je mi z toho trapne
To tam mam ve stredu jit kvuli drobne oprave na pockani znovu.
On mi takle vychazi vstric a ja se predvedla
Potrebuju slyset, ze to neni konec sveta!
však ti to nedělal zadarmo, ne? tak co řešíš?
@MateaFitz
Tak, a teď mám špatný pocit já… Ono se tam dává dýško? ![]()
@MateaFitz
Zbytečně to moc řešíš. Nevidím na tom nic skandálního ![]()
@MateaFitz není to konec světa
jestli máš pocit, že by to mohlo poškodit vaše dobré vztahy, tak mu ve středu dej větší ![]()
@MateaFitz Už bych tam nešla!!!
Né, buď v klidu. Tak mu příště dáš větší a bude to vyrovnaný
@MateaFitz Tak mu ve středu nechej víc… a abys ulevila svému špatnému svědomí, tak mu třebas dones kávičku…
@martina.se Lepsi maly starosti nez velky ne?
@Nina Filipi No zadarmo to rozhodne nebylo.
Ja nevim, co resim. Vim, ze je to silena pitomost. Asi je to tim, ze tam chodim uz dlouho a ted si pripadam jak skrblik, co si urve kazdou korunu…
![]()
já nevím můj „dvorní mechanik“ nikdy nevzal navíc ani těch 9,– vždy mi říká : paní já si vydělám tím, že mi dáte kšeft…
@MateaFitz
jako sorry, to je dotaz jak z mateřský školky tohlensto
tak mu dej příště dýško pár tisíc, třeba Ti to odpustí ![]()
@jdukolem píše:
já nevím můj „dvorní mechanik“ nikdy nevzal navíc ani těch 9,– vždy mi říká : paní já si vydělám tím, že mi dáte kšeft…
tak nějak. Můj taky říká, že se nemusím bát, že by si nevydělal dost ![]()
Já se přiznám, že mi nikdy ani nenapadlo dát v servisu víc, než po mě chtěli… Jenže tedy nemám nějakého známého mechanika, kde se to bere asi trošku jinak. Prostě zaplatim fakturu a ádijé…
@Etcetera78 Prave o ty vztahy mi jde…ma narvano a me vzdycky objedna jak potrebuju…
@74paja Nechala jsem mu tam dneska jeste krabicku cigaret, protoze minule mi auto projel uplna gratis…
@MateaFitz píše:
@martina.se Lepsi maly starosti nez velky ne?@Nina Filipi No zadarmo to rozhodne nebylo.
Ja nevim, co resim. Vim, ze je to silena pitomost. Asi je to tim, ze tam chodim uz dlouho a ted si pripadam jak skrblik, co si urve kazdou korunu…
tak já nevím, když jsem spokojená dýško dám ( třeba kadeřnici) ale když to jde blbě zaokrouhlit tak nedám a pocit viny nemám, jistě mají cenu stanovenou tak, aby nebyli škodní.. nedělala bych si s tím hlavu.