Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.Po rozvodu s byvalym jsem si našla nového přítele. S bývalým mám tříletou holčičku, to jen aby jste vedeli ze holčika nebyla pritele ktery se se mnou ted rozsel.Byla jsem s ním rok, byl ode mě o deset let starsi. Jenze uz od zacatku co jsme se seznamili byl registrovan na erotickych seznamkach, tvrdil ze je tam jen proto, ze je zvedavy, ze tam ma zname. Parkrat jsem mu prisla na to, ze si tam s nekym pise, pokazde s jinou, zapomel se odhlasit.Vzdy jen rekl, ze je to znama a blablabla.Pak byl nejakou dobu klid, a nedavno zase nechal otevrenou postu, kde si psal zase s nejakou jinou, prej kamaradkou, ze ma prijet a ze pokecaji. Nezila jsem s nim, jezdila jsem k nemu na vikendy.Prej ze to je jen kamoska, a nic vic. Vztah byl v poradku, vse bylo OK, cely rok, ale tohle mi proste vadila, takze jsem se obcas ozvala.Pred tydnem jsem zjistila, ze spolu spali, zapiral a zapiral. Nakonec se priznal.Rekl mi, ze se mnou nemuze byt, protoze neumi byt s nekym, ale neumi prej byt ani sam.Rekl mi, ze me ma rad, ale jinak nez bych chtěla. Nakonec z nej vypadlo, ze se schazi s jinymi…pise, vola…nechapu to…Strasne to boli, miluji ho…nevim, co mam delat, porad jen placu
Nevim, jak si pomoct, nevim, proc mi tohle udelal, proc mi to nikdy nerekl…strasne mi ublizil…
Čas čas a čas…nic jiného asi nepomůže, vyplakej se, zkus se nějak zabavit..nic víc bohužel poradit neumím
držím palce, ať seš co nejdříve v pořádku
a je ti líp ![]()
Už, aby to bylo…je to utrpení, moc mi ubližil. Porad ho miluji..:-(
Je to neudržitelnej děvkař. Žádnej rodinnej klidnej život bys s ním neměla. Věř, že až odezní počáteční smutek a šok, budeš ráda. Teď to bolí, pac nevíš, co sama se sebou dělat. Byla jsi na něj zvyklá, měla jsi ho ráda a co teď? Věř, že až se ti v mozku rozezene ta bouře pocitů, budeš ještě ráda. ![]()
On dárek v podobě nějaké pohlavní nemoci od takového „přítele“ taky moc nepotěší… Buď ráda, že rozchod proběhl po relativně krátké době a neskončilo to například těhotenstvím…
Az to preboli, tak se budes tlouct do hlavy, ze ses prro takovyho kdy trapila
Ja vim, ja to jen nemuzu nejak prekousnout..kdyz si predstavim, ze si pise s nekolika dalsima, pak si s dalsimi uziva…hrozne to boli, furt o tom premyslim…jak dlouho to takhle delal..proc mi tak moc lhal…
Dokazal byt nekdy tak hodny, mam ppocit ze ho potrebuji vic, jak kdykoliv jindy:-(proste mi chybi…:-(ja vim, jsem asi hloupa…
Jen jestli můžu poradit. Rychle zacni něco dělat. Někam vyraz. zacni flirtovat. Vím, zda se to být nemožné, když ho máš ráda, ale ono když si tě pak všimne nějakej hezoun, kterej ti bude lichotot trochu to poleví. Hlavně si neprehravej v hlavě pořád dokola co kde a s kým dělá. Z bolesti se postupně bude stávat pocit úlevy. Znám to. Zvládneš to. ![]()
@Vrtulkaa ble, ble, pan Nechutny. Bud rada, zes ztratila pouze jeden rok.
@Vrtulkaa To se musí zahojit, jako zlomená ruku.
A až to přebolí, uvidíš jasně, co je to za pitomce.
Vem to tak, že to je prostě velkej sobec, to co ti dělal za zády, dělal i přes to, že se to může jak provalit, tak ti to i ublížit, a navíc ublížil ženě s dítětem, o které musel vědět, jaký život asi chce žít. Neměl se s tebou vůbec dávat dohromady, když věděl, že s tím nepřestane, a ty jsi kvůli němu přišla o rok. Opravdu sobec na entou. Přebolí to, uvidíš, a najdeš někoho prima ![]()
@Vrtulkaa píše:
Dokazal byt nekdy tak hodny, mam ppocit ze ho potrebuji vic, jak kdykoliv jindy:-(proste mi chybi…:-(ja vim, jsem asi hloupa…
to chce čas..přebolí to.. vybreč se a bude líp.. uvidíš