Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
buď ráda, že ti to aspoň narovinu řekl a že byl konec tak rychle.
@Vrtulkaa taky jsem s jedním takovým chodila.. 3 roky. Vždy když se mi něco nezdálo, tak jsem se zeptala, vždy odpověděl, nějak to vysvětlil a já nedělala výslechy ani stíhačku a prostě důvěřovala. Chyba! Celou tu dobu nás řešil 2-3 a dnes už si nedělám iluze i o nějakých jednonocovkách navrch, co nestojí ani za řeč, že. Vše jsem se dozvěděla (od jeho kamaráda), až po definitivním rozchodu s ním. Nebylo to na první pokus
Ohromně jsme si rozuměli, říkal, že s žádnou se mu nikdy tak hezky napovídalo, v posteli nám to klapalo úžasně.. Taky jsme spolu nežili, jezdila jsem za ním na víkendy nebo jsme někam na víkend vyrazili spolu. Dnes je ženatý, má rodinu, ale svou ženu poprvé podvedl měsíc po svatbě. A nedávno mu přišla na rok trvající bokovku.. Taky mně to tenkrát strašlivě bolelo, byl to chlap, do kterého jsem se zamilovala po předchozím velkém zklamání a 2 roky si nikoho nepustila ani k tělu ani k srdci.. Dodnes se na něho vlastně nedokážu zlobit. A on mně tím svým zvláštním způsobem pořád miluje. Ale dnes jsem ráda, že nejsem na místě jeho ženy. U tebe to taky přebolí. Nezaslouží si tě. Najdeš lepšího pro sebe i svou dcerku. ![]()
Ja vim, mate pravdu holky a moc dekuji za rady…vite on me za ten rok nikdy nevzal na vylet, na prochazku, nikam, vzdy jsme byli jen doma, tvrdil, ze na to neni, ze ho to nebavi. Milovala jsem ho takoveho, jaky je…verila jsem v to, ze me ma rad..ze s nami chce zit, jako rodina. Porad premyslim kde je, s kym je, co dela…kdyz byl spokojeny, proc to potrebuje od nekolika dalsich…proste proc? porad ho miluji, snazim se na nej nemyslet, ale nejde to
i presto vse mi chybi jeho objeti:-(porad premyslim o tom, proc nam to udelal, proc mi to nerekl uz driv..proc to nechal zajit tak daleko…nikdy me vlastne nemiloval, mel me rad asi zpusobem ktery nikdy nepochopim…
@Vrtulkaa To me moc mrzi…
Posilam objeti a silu
![]()
Bojim se, ze se ho snazis „pochopit“ zbytecne - je to chlap a ti mysli predevsim spodkem a pokud toto dela bezne, bude to delat kazde sve nove pritelkyni, na to mysli… Sice si „uziva“ jinde, ale on nebude mit nikdy stabilni a opravdovy vztah… Zato ty mas ted sanci najit nekoho, kdo za to stoji a tohle delat proste nebude. Spatne je, ze velice narusil tvou duveru, tvou jistotu… A v novem vztahu s tim muzes mit problemy, mluvim ciste z vlastni zkusenosti. A pripojim se k radam dalsim - CAS je jediny a nejlepsi lek
Doufam, ze vse co nejdrive zvladnes, urcite pomuzou pratele, rodina… Mas ted pred sebou leto, zajed si nekam s kamoskama a zaflirtuj s cizincema ![]()
Něco podobného jsem měla doma 2 roky
. Neustále si psal, vypisoval, kontaktovat cizí holky po fb, seznamkách. Vždycky jsem kvůli tomu udělala strašný dusno. A že prý jsem žárlivá atd. - no, kdo by v podobné situaci nebyl, neznám…
Až jednoho dne, když jsem přijela domů, jsem našla všude v naší společné posteli černé dlouhé vlasy (jsme blondýna). Tehdy jsem se odstěhovala, potřetí a naposledy, a už se nikdy nevrátila.
Nového přítele mám cca. 2 měsíce, ale pořád nedůvěřuju, i když je hodný, tak jak bych měla. Snad to přijde a já začnu zase věřit, že na světě jsou i chlapi, kteří neš***** každou, která kolem nich projde nebo která jim napíše.
A on? Dodnes je na seznamkách, hledá tam asi tu pravou, nebo více pravých, zkrachovalo mu podnikání, kde jsem mu pomáhala se vším a dělala jsem pro něj vše. Nikoho stálého prý nemá. Možná z toho vyroste, možná ne, ale jedno je jisté - že nejvíc má rád jenom sám sebe…
Přeji hodně sil, abys tohle blbé období zvládla co nejlépe a posílám sílu…
Byla to lekce, ale příště už budeš vědět, jakým typům se raději obloukem vyhnout a budeš vše řešit s větší razantností, protože si už nic takového nenecháš líbit…
Děkuji všem holky…jste moc hodne…na jednu stranu si rikam, bude lip, mam moznost poznat nekoho noveho, a po chvili se rozbrecim s tim jak mi schazi…jak se mi po nem styska…mam pocit, ze jsem asi nejaka spatna, ze me nechce..
@Vrtulkaa mysli na to, ze cas vse zmeni. Uz s nim nepocitej, nic od nej necekej. Uvidis bude lip, ale trva to ![]()
Myslite si, ze si to vubec uvedomuje co provedl, ze o tom vi, ze mi ublizil?
@Vrtulkaa: Možná někde v pozadí. Ale mám pocit, že tito typy to neřeší. Malá, velká, tlustá, hubená. Hlavně, že je to něco nového. Je to typ muže tvz. „macho“, dominantní, musí mít převahu, on by to dělat mohl, ale běda, jak bys něco podobného udělala ty, to bys viděla. To by nesnesl. Jdou přes mrtvoly, lžou, manipulují. Sami měli velice manipulující výchovu.
Když se mi to stalo, tak jsem se o tyto mechanismy hodně zajímala, četla odbornou literaturu. V podstatě je to o tom, že tito lidé stále něco hledají, často ani oni sami neví co, je to takový mechanismus útěku/úniku, ale často utíkají sami před sebou, ale před sebou neutečou.
Často nemají vyřešený vztah s jedním z rodičů.
To je pravda..to asi i odpovida.Jen proste porad premyslim, proc..cim jsem si to zaslouzila.Jak mi mohl tak ublizit a nejhorsi je ze ho stale miluju.
Neznám tě, a tak nemůžu konkrétně říct, proč. Ale důvod může být tento:
Protože sama můžeš mít sklon k závislosti na partnerech.
Protože sama sebe nestavíš na 1. místo, tak přišel člověk, který tě to měl naučit.
Protože ses měla naučit stanovit si hranice.
Mně pomohlo pochopit, z jakého důvodu jsem si toho člověka přitáhla…
Samozřejmě že ho stále miluješ.
Teď ti bude nějakou dobu trvat, než se od něj „odpojíš“. Když se zlomí ruka, taky to bolí, pak to dají do sádry, dlouho to srůstá, až se to nakonec zahojí. Ale chce to právě ten čas.
Mám za sebou to samé, co ty. Nechci znít přechytrale, ale se současným přítelem si více žiji můj život, s bývalým přítelem jsem víc žila jeho život, žila pro něj a vše pro něj dělala. Nyní se tolik nesnažím, neobětuju, a jsem v tom vztahu víc spokojenější.
Vsechny jeho byvale pritelkyne jsou jeho kamaradky a vida se s nimi, rikal ze zadne neumi rict ne.Ale me odkopl..Ale myslim si ze kdyby sme se sesli tak sex by chtel.
@Vrtulkaa píše:
Myslite si, ze si to vubec uvedomuje co provedl, ze o tom vi, ze mi ublizil?
možná ano možná ne..spíš je mu to jedno.. neřeší to
hele a k čemu by ti bylo vědět to?
@Vrtulkaa píše:
To je pravda..to asi i odpovida.Jen proste porad premyslim, proc..cim jsem si to zaslouzila.Jak mi mohl tak ublizit a nejhorsi je ze ho stale miluju.
prostě ses zamilovala do nesprávného to se stává.. prostě se k sobě nehodíte no