Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vrtulkaa píše:
nesed u PC a někam vyraž, vymysli si program, zabav se…
Mam 3 letou holcicku, nemam moznost hlidani..nemuzu si jentak nekam vyrazit, jsem porad s ni.
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak u vas probihalo po rozchodu nove randění…kdy byl první polibek, sex, jak probíhalo vaše první, druhé, třetí setkání..kdy bylo první obejmutí a tak podobně…
@Vrtulkaa píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak u vas probihalo po rozchodu nove randění…kdy byl první polibek, sex, jak probíhalo vaše první, druhé, třetí setkání..kdy bylo první obejmutí a tak podobně…
To poznáš sama.. uvidíš, dej tomu čas, netlač na pilu.. vytloukla bys jen klín klínem a pak by to bylo horší ![]()
Ahojda holky, tak uz jsem se dvakrat sesla s jednim klucinou…jenze mam takovy problem a nevim, co s tim, tak se chci optat, jestli nejaka nemate podobnou zkusenost. Nejen, ze obcas vzpominam a je mi smutno po byvalym:-( ale je to malinko lepsi, mozna proto ze prichazim na jine myslenky. Jenomze jsem byla zvykla na starsi muze, a tomuhle je 33.Rozumime si, je mi s nim vcelku fajn, vzhledově není špatný, takže nemůžu říct, že by se mi nelíbil, to určitě ne, ale mám problém v tom, že si neumím představit že s ním spím, zkrátka jako když mě zatím v tomhle vůbec nepřitahuje ![]()