Smutný rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
1.7.14 20:38
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.7.14 22:04
@Vrtulkaa píše: :,(

nesed u PC a někam vyraž, vymysli si program, zabav se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.7.14 10:31

Mam 3 letou holcicku, nemam moznost hlidani..nemuzu si jentak nekam vyrazit, jsem porad s ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.7.14 20:20

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak u vas probihalo po rozchodu nove randění…kdy byl první polibek, sex, jak probíhalo vaše první, druhé, třetí setkání..kdy bylo první obejmutí a tak podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
16.7.14 08:46
@Vrtulkaa píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jak u vas probihalo po rozchodu nove randění…kdy byl první polibek, sex, jak probíhalo vaše první, druhé, třetí setkání..kdy bylo první obejmutí a tak podobně…

To poznáš sama.. uvidíš, dej tomu čas, netlač na pilu.. vytloukla bys jen klín klínem a pak by to bylo horší :hug:

• Citovat
  • Upravit
55
20.7.14 20:33

Ahojda holky, tak uz jsem se dvakrat sesla s jednim klucinou…jenze mam takovy problem a nevim, co s tim, tak se chci optat, jestli nejaka nemate podobnou zkusenost. Nejen, ze obcas vzpominam a je mi smutno po byvalym:-( ale je to malinko lepsi, mozna proto ze prichazim na jine myslenky. Jenomze jsem byla zvykla na starsi muze, a tomuhle je 33.Rozumime si, je mi s nim vcelku fajn, vzhledově není špatný, takže nemůžu říct, že by se mi nelíbil, to určitě ne, ale mám problém v tom, že si neumím představit že s ním spím, zkrátka jako když mě zatím v tomhle vůbec nepřitahuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.15 17:29
@dani24687 píše:
@Vrtulkaa nejsi jen to chce cas :-*
:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová