Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj nevíte prosím vas kolik ted stojí autoškola na bus či tramvaj v ostravě? jak dlouho celý vycvik trva a jak je to když neuděláte testy či jízdy na poprve s opravnyma zkouškama? díky moc
@kamilka 23 použij google - co autoškola, to jiné ceny. V ostravě máš hodně možností, kde si zkoušky udělat, od toho se odvíjí aji cena. Délka výcviku? opět indivindy.
Já fakt nechápu, proč si lidi nesnaží nejprve najít info sami a poté nejdou sem. Tohle ti fakt nikdo neřekne, každá autoškola to má jinak ![]()
Myslím, že na autobus nabízí třeba Tomáš Glatz a stojí cca kolem 11000,–- Kč.
@Deninina píše:
Já fakt nechápu, proč si lidi nesnaží nejprve najít info sami a poté nejdou sem. Tohle ti fakt nikdo neřekne, každá autoškola to má jinak
třeba jsem trošku doufala že taady bude možná někdo kdo ji dělal v ov
@kamilka 23 Já se o to kdysi zajímala. Záleží jestli chceš jenom řidičák nebo i práci v DPO. To je docela podstatná věc.
@kamilka 23 tak na bus a tramvaj dělá co vím jen dpo jukni na jejích stránky a tam máš cenu napsanou jinak při zkouškach máš možnost opravné zkoušky, ale když budeš dělat jízdy na 5krát (např.) tak aby pak třeba neměli strach tě pustit z lidma do provozu a nebo se zeptej jestli máš nějakého znamého řidiče
@kamilka 23, tak bus 24 tis, tramvaj 16, + profesák, + 3 tis, jako drážní vozidlo, snad je to aktuální ![]()
@kamilka 23 A třeba ji tady sice někdo dělal ale zbytečně drahou a ty půjdeš jak ovce taky, protože to tady někdo dělal? ![]()
@Deninina člověk musí pozjišťovat a pak řešit cenu atd.moje řeč
, a jestli ji vůbec využije ![]()
@Deninina Promiň ale ty jsi dneska pěkně urýpaná, jen se zeptala… ![]()
@Luisiana píše:
@kamilka 23 Já se o to kdysi zajímala. Záleží jestli chceš jenom řidičák nebo i práci v DPO. To je docela podstatná věc.
určitě i praci…
@anubis25 píše:
@kamilka 23 tak na bus a tramvaj dělá co vím jen dpo jukni na jejích stránky a tam máš cenu napsanou jinak při zkouškach máš možnost opravné zkoušky, ale když budeš dělat jízdy na 5krát (např.) tak aby pak třeba neměli strach tě pustit z lidma do provozu a nebo se zeptej jestli máš nějakého znamého řidiče
tak jsem asi slepa ale jak jsem klikla na cenu autoškol tak mi tam nevyjelo nic ![]()
@kamilka 23 Na práci je potřeba i určitý věk a čistý trestný rejstsřík. Pokud i na práci tak rovnou zavolej do DPO a oni ti poví co a jak. Je tam více kritérii.