Těhotenská depka 36tt

109
25.6.14 08:52

Těhotenská depka

Zdravím všechny maminky i ostatní, jsem v 36tt a mám evidentně problém s těhotenskou depkou či jak to nazvat..
Asi je to malichernost oproti tomu, co se tady všechno řeší, ale mám problém s přístupem tatínka, byť to není nic dramatického. Nemůžu říct, že by měl problém s tím, jak teď vypadám, to naopak.. Ale teď, co jsem nastoupila na MD je mi občas tak nějak smutno a i když mu řeknu, že bych s ním ráda byla víc, tak má neustále potřebu chodit s kamarády na pivko, na koncerty a tak. Nevím, možná mu to trochu závidím, že se baví, když já sedím doma s oteklýma nohama. Taky mám přátele, ale některé věci teď fakt už dělat nemůžu a trápí mě, když pak čekám na chlapa do jedné do rána, až se vrátí a ovane mě ten alkoholový odér. Zajímalo by mě, jestli některá z vás s tím má taky problém nebo jsem jen prostě sobecká ženská, co se v těhotenství cítí jako odstrkované děcko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2976
25.6.14 09:06

Mam to samé. Jsem doma sama a když je tu přítel, tak hraje hry a nevšímá si mě. dokonce včera jsme se pohadali, no spíš jsem mu to vycetla, že co jsem těhotná tak si mě všímá míň a už mi nepomáhá s domácnosti. no rekl mi" a co mam jako delat, kdyz ty nic nemůžeš? ". abych pravdu rekla, tak nevim co po něm chci. opravdu skoro nic nemohu dělat krom sezení na prdeli a vaření. z uklidu mám bolesti, takže mám nařízeny klid abych se nezačala otvirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
25.6.14 09:10

Hormony.. :) to přejde..taky jsem taková v thotenství byla a přešlo to až po šestinedělí.. :oops: přišlo mi že mě manžel už nemá rád a moc si mě nevšímal, ale samozřejmě jsem byla jen moc přecitlivělá a byl to jen můj vsugerovanej pocit..takže se holky nebojte, je to normální a brzy to přejde.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 09:27

Hormony :) Já se nedávno rozbulela když jsem se nevlezla do kalhot :)Ovšem už si tím procházím podruhé, takže se tomu s mužem smějeme. Muž na pivo téměř nechodí a když, tak se mu spíše směju v jakém stavu dorazil :lol: ber to trošku s humorem :)Ony ty pocity přejdou.

• Citovat
  • Upravit
6865
25.6.14 09:31

Jo a po porodu to bylo/je ještě horší. :mrgreen: Prostě máma už nelítá každý víkend po všech klubech a nežije ze dne na den. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.6.14 10:34

Dámy, moc děkuji za příspěvky. Já vím, že chlap taky potřebuje volnost, koníčky a kamarády, jen jsem teď taková přecitlivělá a mám větší potřebu být s ním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
25.6.14 10:36

Offi: Mám to teď podobně, taky nic moc nemůžu, jsem na rizikovce.. ale pořád tak nějak očekávám tu partnerskou solidaritu.. a manžel vlastně ani nechápe, co mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
25.6.14 10:42

@Alexina Bych se zase tak nepeskovala, že jsi přecitlivělá a muž potřebuje zábavu a kdesi cosi. Bych se mu to snažila vysvětlit, že má být s tebou, ne?
Jsem 34tt., máme už tři děti, takhle v neděli muž nabízel, co bychom mohli mít za program, mně se už nikam nechtělo, taky mám svůj věk. :mrgreen: Nakonec teda povídal, že mě půjde houpat ven do síťové houpačky, tam občas relaxuju, ale samo mi to nehoupe. :mrgreen:
Jsem ráda, že to takhle přirozeně vycítí, že je čas nějakého klídku a společného času. To se nechci chlubit, jen moc nejsem pro to omlouvání mužů, že taky potřebují koníčky, no to já taky, ale co má člověk dělat, když se sotva vleče a před sebou má vidinu akorát tak porodu a potom nonstop péče o novorozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.6.14 18:21

Milá Virginio, já s ním mluvím velmi napřímo (když prý nejsou na to naznačování :-) ) Ale i když jsem mu mockrát říkala, že mám teď zkrátka náročné období, hlavně psychicky, tak když už je se mnou doma, tak si stejně tu hospodu nenechá ujít. A já se tady pak akorát tak sama polituju, jaký jsem buldozer a že se cítím sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová