Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ugluk mně je viník u zadku, většinou to chci řešit a nebudu k uli tomu plencat svůj kredit.
U nás bych tam zakl. zašla, ale tam se dá dovolat v pohodě.
Tak já jsem se na poštu dovolala vždy, nečetla jsem diskuzi celou diskuzi, ale když jsem volala na jednu poštu, už nevím co to bylo za město, tak na stránkách byly dva kontakty na ně. Na jeden jsem se nedovolala, ale na ten druhý ano. Je možné, že jestli si dostala číslo na vedoucí, tak má třeba vedoucí dovolenou ![]()
Ještě mě napadlo zajít na poštu kde se momentálně nacházíš a tam ať zavolají na tu konkrétní poštu kterou potřebuješ a nějak se pokusí to vyřídit. Z praxe vím, že některé pošty s tím nemají problém a za klienta to vyřídí,. Věřím, že druhé poště to někdo vezme a některé pošty jsou hrozně problémové ![]()
Na stránkách české pošty máte možnost si zažádat o dosílku, změnu ukládací pošty apod., stačí mít jen lísteček od doručovatelky s údají o zásilce, a nemusíte nikam volat. To využívám často.
Jsou věci které si lze změnit přes jejich stránky, třeba tu změnu doručení apod..
@ZItu píše:
Holky, téma na odlehčení a vypovídání.
Marně se týden snažím dovolat na poštu, kde mám uloženou zásilku. Nedostanu se pro ní, chtěla jsem ji tudíž přeposlat. A ono zřejmě houby, protože na poště to buď nezvedají, nebo se po zvednutí ozve dlouhé pípnutí a následně ticho ( jestli je to záznamník, netuším ). Volala jsem na call centrum, dostala číslo na vedoucí pošty a opakuje se stejný scénář. Je celkem jedno, jestli volám ráno, v poledne nebo večer. Už tu mlátím pomalu hlavou do zdi. Místní pošta mi není schopná pomoci, musím to prý zkoušet.
Jak to máte vy s ČP, když se potřebujete dovolat?
Za několik let, kdy jsem se občas pokoušela, zatím nikdy
![]()
Pokud tuto diskuzi čte generální ředitel České pošty
tak musím dodat, že světlou výjimkou byla pošta v obci Jabkenice - tam fungují jako švýcarské hodinky a s úsměvem ![]()
Jsem ráda, že nejsem jediná kdo bojuje s poštou ![]()
Kolikrát je mi do breku, když už nevím kde si stěžovat, koho se dovolat pomoci.
Já už si nechala změnit i poštu na doručování, protože tam kam spadám bydlištěm byla fakt tragédie (Praha3). Teď jsem na Praze 1 - na HLAVNÍ poště a nic se nezměnilo
Občas se stane, že mi balík doručí na tu starou poštu, tak pak volám, že teda ne, ať to laskavě přepošlou a když se výjimečně dovolám, tak se stalo taky to, že balík který mi šel z Austrálie došel na Prahu 3, já si to nechala přeposlat na Phu 1. A teď se podržte! Balík se ztratil po cestě v Praze. Hledala jsem ho na obou poštách, na překladišti, nikde nebyl. Ikdyž jsem měla doklad o tom, že jedna pošta přeposlala na tu druhou!!! Po pár měsících se vrátil do Austrálie s tím, že adresát k nezastižení
![]()
@ZItu ja u nas volala uz mockrat jelikoz mame furt nejaky problemy co se tyce dorucovani/nedorucovani nebo hazeni nasi posty do jine schranky a obracene…a jsem tady z ty posty fakt uz na prasky. Ale pokazde se dovolam aspon no ![]()
Diskuzi jsem nečetla, ale je možné si zažádat o opakované doručení, změnu úložné pošty, přeposlání jinam nebo prodloužení lhůty apod. přes stránky ČP…viz: http://www.postaonline.cz/…y-pri-dodani
na tu poštu pak příjde mail a oni udělají o co jsi si zažádala ![]()
Je divné, že se nemůžeš dovolat…můžeš mi po SZ poslat o jakou poštu jde a číslo?
jinak pokud máte problém je potřeba si stěžovat, ale ne ústně. písemně! protože jinak se fakt nic nezmění…ono u pošty(ale i kdekoli jinde)se najdou nějací flákači, ale zrovna tady je to dost vidět. jednak to můžete udělat přímo na poště, kde to sepíšete a nebo vyplníte formulář. případně na mailu info@cpost.cz a nebo aspoň průzkumem spokojenosti… http://pruzkum.ceskaposta.cz/zasilka.html jsem vedoucí pošty teď na neschopence kvůli rizikovému těhotenství a u nás na poště jsme všichni poctiví, ale odnášíme to i za ty, kteří jsou lemplové…proto říkám: STĚŽUJTE SI! ![]()
@gatubela Já si vždy stěžuji písemně a je fakt, že mi hned volají (ano, oni písemně nikdy!) a slibují a kají se. Ale co je mi to platné, když se to stane za pár dní znova.
Já věřím tomu, že tam jsou i normálně pracující úředníci, ale bohužel pořád monopol a ten když nefunguje, tak se člověk může jít klouzat ![]()
@gatubela svoji sbircickou odpovedi na me stiznosti bych si mohla tapetovat
Obvykle jsou to ctrl+C a ctrl+V na dve temata: 1) ale my jsme vlastne ani chybu neudelali, 2) tak dobre, mozna jsme malinkou chybicku udelali a je nam to lito (stejna chyba se pak opakuje treba za tyden).
Mam pocit, ze svet samotnych post, kde se urednice za prepazkou muzou pretrhnout, a svet vedeni kdesi nahore se prilis neprolinaji ![]()
Jinak jo, po prestehovani musim rict, ze tady posta funguje lepe (stacilo jedine halo na tema baliky se vozi a uz rok slapou jako hodinky). Ovsem telefony tady taky nikdy neberou ![]()