Je špatné nemít přátelé?

Majulis
9.7.14 12:37

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 14:59

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8781
9.7.14 12:40

@Majulis jsem stejna a divna si nepripadam. Jsem takhle spokojena ;) A myslim si, ze to je to hlavni, aby byl clovek spokojeny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
9.7.14 12:40

@Majulis pokud tě to vyhovuje tak je vše v pořádku ;). neporovnávej se s ostatníma, každý k životu potřebuje něco jiného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.7.14 12:41

A co je do toho ostatním :nevim: Jsi spokojená, jsi, tak si žij svůj život po svém a neřeš, co si myslí někdo jiný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.7.14 12:42

Jsem stejná. mám jen virtuální přátelé a tak mi to vyhovuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997

@Majulis jsem podobna. Vsichni nemuzou byt stejni a exhibicionisti. Nijak mi to neprekazi, manzela mam podobneho razeni, mame jen par znamych (dva pary), se kterymi se obcas vidame. Vztahy z prace udrzuju jen tak cvicne jednou mesicne na hodinku na kafe a to stejne vetsinou jen posloucham. Pratele ze stredni jsem nechala v rodnem meste, z vs se zase rozprchli zpet do svych rodist.
Osobne mi to vyhovuje, ovsem je to hroznej vopruz ted s miminem, to bych nejakou skalni kamosku uvitala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Nesmíš se porovnávat s ostatníma, ale jen sama se sebou. potřebuju chodit na diskotéky s přáteli? nepotřebuju. Potřebuju se scházet s jinýma maminkama na hřišti? nepotřebuju. Potřebuju neděli co neděli pořádat doma grilovačky? nepotřebuju. A basta fidli.

Podle mně se porovnáváš podle těch holek, kterým jakože něco chybí, jsou doma samy a řeší, co se to hrome se mnou děje. pak je na místě, že se asi cítí sociálně vyvrženy, potřebují kontakt, potřebují s někým pokecat, něco dělat. Jestli ty tuhle potřebu nemáš - není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326

Bez přátel si nedokážu život představit, za roky života mi zbyli jen ti „skalní“. Ale jak psala @AngelLilly, důležité je, být šťastný - takže pokud tobě osobně nechybí, není přeci co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
9.7.14 12:47

@Majulis mám to v podstatě podobně, nejsem nějaký sdílecí a svěřovací typ, málokdy se stane, že bych se sama někomu ozvala, abychom šly třeba ven nebo tak. Pochopitelně nežiju v izolaci, v zaměstnání např. mám kolem sebe docela blízký kolektiv, ze školy pár kamarádek taky mám…ale nemám to zkrátka tak, že když mám zrovna volno, tak hledám, s kým si popovídat, vystačím si sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
9.7.14 12:47
@Emilie píše:
Nesmíš se porovnávat s ostatníma, ale jen sama se sebou. potřebuju chodit na diskotéky s přáteli? nepotřebuju. Potřebuju se scházet s jinýma maminkama na hřišti? nepotřebuju. Potřebuju neděli co neděli pořádat doma grilovačky? nepotřebuju. A basta fidli.Podle mně se porovnáváš podle těch holek, kterým jakože něco chybí, jsou doma samy a řeší, co se to hrome se mnou děje. pak je na místě, že se asi cítí sociálně vyvrženy, potřebují kontakt, potřebují s někým pokecat, něco dělat. Jestli ty tuhle potřebu nemáš - není co řešit.

Ta fotka pod tvym nickem me uz dlouho irituje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.7.14 12:48

Taky nemám moc přátel. Ve městě, kde jsem vyrůstala, jich mám jen pár a když jsem u rodičů, málokdy si na mě udělají čas a to mě mrzí :( Když jsem s přítelem ve městě, kde jsem studovala, tak spolužáci - kamarádi bydlí jinde, příp. s místníma si nemám moc co říct, nebo si na posezení u kávy čas neudělají. Přítel mě občas bere mezi jeho kamarády, ale kromě jednoho páru mi jsou ostatní nesympatičtí a za kamarády bych je neoznačila. Mám ráda samotu, ale když brouzdám městem sama, nemám si s kým co říct, jen čekám, až přítel přijde z práce… je mi z toho smutno :,( Kdybych měla fb, možná bych v přátelích měla několik desítek „přátel“, ale opravdových mám jen pár, se kterými se stejně moc nestýkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
9.7.14 12:50

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 14:58

• Citovat
  • Upravit
21
9.7.14 12:50

Myslím, že to moc řešíš…pokud ti to takto vyhovuje, tak je to ok…hlavně se s nikým nesrovnávej…mám to podobně jak ty.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
9.7.14 12:52

Mám pár skutečných přátel, nevidíme se třeba i roky, ale máme se a víme to!!! Žiju v cizím městě, mám dvě děti, stýkám se tady jen s přítelovou rodinou a pár jeho známými a nechybí mi to!!!
Když jedu k našim, tak se sejdu s kámoškou, teď jsme měly sraz se spolužačkama ze základky…
Celkově - jsem tu sama, mám běhání kolem dětí, kontakt udržuji s okolním světem přes mobil, FB a Skype, maily, občasné návštěvy proběhnou…to mi opravdu k životu stačí, ikdyž mě tu každý tlačí, abych si našla přátele i tady! Proč - nechápu???Celý život jsem pracovala s lidmi a mateřskou-rodičák beru i jako dovolenou od lidí :oops:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.7.14 12:52

Pokud si s přítelem stačíte sami, maximálně pár přátel v práci a podobně a vyhovuje vám to tak, tak je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová