Kinezilologie?

809
31.5.10 13:11

Kinezilologie?

Ráda bych se zeptala na příp. zkušenosti s kineziologií u malých dětí (4roky). Dcera trpí alergií, ale bohužel testy neukázaly na jaký druhy přesně. Poznali jsme alergii na peří, prach a pyly, ale pořád má občas problémy, alergen jí způsobí silnou rýmu, zahlení se a pak kašle, že z toho v noci až zvrací.
Pomáhá jí Prozathin, ale ten se smí dávat jen omezeně, už opravdu nevíme co s tím. Známí nám doporučili kineziologii. Přiznám se, že jsem těmhle věcem niky nevěřila, ale teď už asi zkusím všechno. Jak to probíhá a mohlo by to zabrat i v tomhle případě? Není na to dcera moc malá?
Děkuji za názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
31.5.10 13:25

Dobrý den,
kineziologie se u takhle malých dětí provádí přes dospělou osobu, mamku, nebo tátu. Osobně jsem jí postoupila jednou vloni v dubnu a jsem přesvědčená, že mi pomohla. Chce to mít dobrou osobu co to ovládá. Zkuste i čínskou medicínu-výborné výsledky. Nevím odkud jste, ale na Mělníku je paní co provádí čínskou medicínua je skvělá. Pošlu Vám klidně kontakt, budete-li mít zájem.
Tak ať vše dobře dopadne, mějte se krásně
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
31.5.10 13:27

kineziologie

Ahoj Simčo,
pokud už dcerka mluví dobře, klidně můžeš.
Sama na ní chodím, s dcerou jsem taky párkrát byla. To byla ale už starší.
Nevím, kde bydlíš, tak musíš to zkusit na netu.
Pa Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
31.5.10 15:02

A s cim konkretne vam treba byli schopni pomoct? Nejak mi nejde do hlavy, ze by povidanim odblokovali alergii, kterou vyvolava napr. peri…
A nemuze to male opravdu nijak ublizit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
31.5.10 15:25

:lol: Zastavam nazor, ze vsechny problemy prameni z psychiky. Rozhodne kineziologie nemuze ublizit, ba prave naopak. Vrele doporucuji 8-) A da se tim vyresit strasne moc veci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
31.5.10 16:15

Simono - každá nemoc je v podstatě „od hlavy“, proto kinezka pomoci může. A u dětí je to o to lepší, že ony nepochybují, ony to přijímají, stejně jako zvířata. To je jak s homeopatií. Někdo špekuluje nad tím, jak je to možný a pak se diví, že se nic neděje. :wink:
Já jsem z Brna, mám výbornou terapeutku, kdybys to měla blízko, dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
31.5.10 17:12

Simi,
problémy jsem měla s kdečím. V práci, v rodině- věřili všem, jen ne mě, dcera drzá, se tchýní jsem si nerozuměla, různé nemoce- tenisový loket, citlivé zuby, mohla bych psát dál.
Super paní mi to všechno " vyléčila". Není problém, abych ji zavolala, napsala SMS, vždycky mi poradí, co dál.
Bydlím kousek od Prahy, k paní chodím do Hostivice.
Pokud si odtud, napiš mi na profil. Ráda poradím.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
31.5.10 19:47

Ještě můžu poradit knížku Uzdrav své tělo A-Z.
Napsala Luise L.Hay. Taky pomáhá, jsou to i prvky kineziologie.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.10 10:40

Kineziologie

Muzete mi dat kontakt na dobrou kineziolozku v Brne? mu trilety syn nezvlada skolku,zlobi tam a je dokonce agresivni, tak bych chtela s nim zkusit za ni zajit. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
17.3.16 11:27

Nová Kineziologická poradna

Dobrý den,

na eMiminu jsme pro Vás nově otevřeli Kineziologickou poradnu. Ptejte se na otázky týkající se příčin fyzických i psychických potíží miminek, předškolních dětí, dětí školou povinných, maminek i ostatních dospělých.

Zdravíme :kytka:

Tým eMimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková