očkování ?

87
14.5.10 14:11

očkování ?

Chtěla jsem se zeptat..Sestra se bude vracet do Čech z asijských zemí..a já mám jeden dotaz..jestli mám nechat holku něčím naočkovat…ono to není sranda..aby něco od ní nechytla…co kdyby, že jo..už tam je náký ten rok…Nebo mám zbytečný strachy? Ona sama tam chytla náký bakterie do zubů a stafilokola do tváře nebo co..a fakt se bojím..sice je přeléčená všechno..ale..Ráda bych znala vaše názory…mám na to tak měsíc..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
14.5.10 14:46

tak nevím jestli bych sestru nedala nejdřív do karantény,progůgluj se pro jistotu do (nevím jak se to jmenuje přesně) snad ústav pro očkování exotických chorob -je to v Praze a než jedeš do exotiky máš se tam jít naočkovat tam ti určitě poradí -taky bych měla strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.5.10 14:54
pavlak5 píše:
tak nevím jestli bych sestru nedala nejdřív do karantény,progůgluj se pro jistotu do (nevím jak se to jmenuje přesně) snad ústav pro očkování exotických chorob -je to v Praze a než jedeš do exotiky máš se tam jít naočkovat tam ti určitě poradí -taky bych měla strach

A tak sestra očkovaná je…ale i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.5.10 15:53

Já můžu doporučit toto centrum http://www.medpharm.cz/ccm/index.html
Kromě očkování dělají i různé rozbory po návratu z cest. Otázka je, jestli sestra bude mít zájem. A asi by ti i poradili, zda se bát či ne nebo jak k otmu přistupovat.
Ono měsíc na naočkování není moc a navíc holčička je asi dost malá jak vidím na fotce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.5.10 20:33
jenny.fields píše:
Já můžu doporučit toto centrum http://www.medpharm.cz/ccm/index.html
Kromě očkování dělají i různé rozbory po návratu z cest. Otázka je, jestli sestra bude mít zájem. A asi by ti i poradili, zda se bát či ne nebo jak k otmu přistupovat.
Ono měsíc na naočkování není moc a navíc holčička je asi dost malá jak vidím na fotce.

Budou jí dva roky..na fotce je 10 měs…určitě sestře doporučím,aby se nechala vyšetřit..ale právě jestli bude mít zájem..je v tomhle dost svéhlavá..Asi ještě brnknu dr..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.5.10 20:36
pavlak5 píše:
tak nevím jestli bych sestru nedala nejdřív do karantény,progůgluj se pro jistotu do (nevím jak se to jmenuje přesně) snad ústav pro očkování exotických chorob -je to v Praze a než jedeš do exotiky máš se tam jít naočkovat tam ti určitě poradí -taky bych měla strach

jo do karantény bych jí dala taky..pro jistotu..sice to je blbí..ale pro zdravý nás všech by měla podstoupit náká ta lékařská vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.5.10 10:40

já bych svý dítko nenaočkovala. Myslim si, že vhodnější by bylo, jak někdo psal výš, to vyšetření sestry a dítěte, když už…

Svý dítě bych očkovala max na doporučení, kdybychom někam cestovaly my, ale proto, že se vrací sestra s dítkem z exotické země bych svý dítě očkem nervala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková