Podvázaní znamének?

12735
5.5.10 12:43

Podvázaní znamének?

Ahoj holky mám dotaz jestli máte někdo zkušenosti s babksou radou jak se zbavovat znamének a bradavic, že se podvážou vlastním vlasem a odpadnou. Byla jsem na kožním tam mi řekla, že znamenko je oka že už neporoste a že tam není melanom že nemam mít strach a že i kdybych si ho strhla tak mám být v klidu, řekla jsem jí o odstranění a ona že je to zbytečné a na chirurgii nechcou dělat kosmetické upravy. Takže to asi nechám tak no co se dá dělat a mě teď říkali právě známí, že je tato babská rada dobrá a že to mají odskoušené a když já vím ještě že to znaménko je oka tak že to mám skusit máte někdo zkušenosti? Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
5.5.10 13:02

Celkový přístup té doktorky se mi zdá dost podivný - když si to ztrhnete, tak je to v pohodě - ??? Ta babská rada mi připadá ale taky trochu šílená. Pokud si to chceš nechat odstranit, tak o to požádej buď na jiné chirurgii nebo a to asi spíše na kožním, tam ti to provedou ambulantně, buď dají i steh nebo ne podle potřeby. Já osobně mám znaménka odstraněná laserem, je to sice dražší, ale já nesnáším řezání…
Takže určitě buď kožní nebo kvalitní laserové centrum. Vlas mi připadá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
5.5.10 13:08

Tak at to podvazes cimkoliv tak to upadne, hlavne takovy ty visaci bradavicky. Ale ja bych to nedelala, jdi na kozni. taky se chystam, mam plno znamenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
5.5.10 13:13

to by me zajimalo, jak ta kozarka zjistila, ze znamenko uz neporoste a ze je ok? 8-o Vzdyt cytologie se dela az po odstraneni znamenka?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
5.5.10 20:58

Šla jsem tam se znaménkem na boku, že je velké a mám obavu jen aby nebyl problém s ním a ona vytáhla nějaké speciální brýle a koukala mi na všechny znaménka pak řekla že mužu byt v klidu že je vše v pořádku, že i kdybych si to znaménko strhla že to nevadí jako nechtěně, že už dorostlo do své maximální velikosti a už neporoste, ty brýle jsou prý nějaké že vidí ty kořeny nebo co fakt nevím holky. Každopádně znaménko již léta neroste je to fakt. Ono mi tam až tak nevadí, ale když mám uplejší tričko tak mi tam odstava no prostě bylo by to zcela z kosmetických důvodů a u nás se na to tváří teda hrozně 8-o a dělat to nechtějí, že když mi nic není tak proč. Nevíte jestli se to dělá tim laserem někde okolí Ostravy? Díky moc za odpovědí tu babskou radu jsem ani využít nechtěla měla jsem strach. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.5.10 21:03

Rebeko, mi na zádech odstranili znaménko protože by se mohlo strhnout ramínkem podprsenky, co jim říct že ti to taky nějaké oblečení dráždí? :think: nevím tedy přesně kde ho máš a jak je velké… Ale zkusila bych asi i jinou doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
5.5.10 21:06

Hani mam ho na boku. Velké půl centimetru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.5.10 21:16

Bok je velká plocha :mrgreen: Podle toho jak vysoko můžeš říct že ti vadí u vysokých kalhot, nebo že vypasované košile přesně přes toto místo dřou… Pokud to něčemu vadí tak by ti měla napsat doporučení, nebo třeba říct že máš tik si to drbat… :nevim: Ale určitě by ti měla to doporučení dát když ti to vadí. jen bacha na to že pak dlouhou dobu nesmíš NIC zvedat a skoro nic dělat… navíc pokud se to nezměnilo to nedělají v létě, kvůli sluníčku… Já to nezvedání nedodržela a mám na zádech jizvu 4× tak velkou jak to znamínko… :( Ale alespoň není vystouplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.22 18:04

Piha

No mám zkušenost ne vlasem, ale nití. Už je to delší dobu, ale odpadlo to samo. Záleží na každém jak se k tomu postaví, ale moje prababička to dělala a žila do 93 let😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková