Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj najde se tu BYLINKÁŘKA?! Potřebuji s něčím poradit.Moc dík
mabit píše:
Ahoj najde se tu BYLINKÁŘKA?! Potřebuji s něčím poradit.Moc dík
Ahoj, nejsem sice přímo bylinkářka, ale záleží na tom, co potřebuješ vědět
Třeba budu vědět, nebo budu umět zjistit ![]()
Lucko prosím tě existuje květina,kveta hajko pampeliška. Má pomáhat na bradavice,ze stonků teče taková šťáva. Jako děti jsme tomu říkali bradavičník,ale tak se to nejmenuje.
Taky bych řekla, že je to Vlaštovičník - roní žlutooranžové mléko a to se používalo na bradavice - ulomit list nebo stonek a mlékem potřit.
ano, určitě to je vlaštovičník větší. a ještě dodám, že odvar úžasně pomáhá na exemy a suchou a popraskanou kůži ![]()
Nozu,
můžu se prosím tě zeptat na ten odvar u ekzému???Nevím…mohla bych to použít u dvouleté dcery???A jak často???A jak ten odvar udělat???Moc děkuji ![]()
Já to chtěla taky kvuli tomu odvaru nebo lázni…slyšela jsem že max jednou týdně a prý to moooc pomáhá ,ale nemám odskoušeno na bradavice odskoušeno mám a je to fakt výborný
Na bradavice je také dobré přikládat plátek jablka a nebo vždy po dokousání potřít ohryzkem. ![]()
dobrý den chtěla bych se zeptat co je dobrý za bylinky na nervy u doktora mi zjistily že mezi žaludkem a jícnem se mi něco nedovírá a když mam nervy tak pak je to horší je mi pak hodně špatně zvracim a klepou se mi ruce
zkus i normální calcium a magnezium užívat, funguje to na zklidnění nervů, ne nadarmo se to používá při nehodách a můžu teda říct, že to pomáhá, protože ty vzruchy už se tolik až k tomu mozku nepřenáší a není to aspon nebezpečný. Ničemu tím neublížíš aspon a můžeš to vyzkoušet, mi to strašně moc pomohlo, i když jsem is v ty chvíle dávala vysoké dávky a potom to bylo super.
![]()