Najde se tu bylinkářka, potřebuji radu

5173
9.5.10 21:26

Bylinkářka

Ahoj najde se tu BYLINKÁŘKA?! Potřebuji s něčím poradit.Moc dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6358
10.5.10 07:46
mabit píše:
Ahoj najde se tu BYLINKÁŘKA?! Potřebuji s něčím poradit.Moc dík

Ahoj, nejsem sice přímo bylinkářka, ale záleží na tom, co potřebuješ vědět :lol: Třeba budu vědět, nebo budu umět zjistit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
10.5.10 08:19

Lucko prosím tě existuje květina,kveta hajko pampeliška. Má pomáhat na bradavice,ze stonků teče taková šťáva. Jako děti jsme tomu říkali bradavičník,ale tak se to nejmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.5.10 08:23

nemyslíš náhodou tohle?
http://sk2.goo.cz/…tovicnik.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.5.10 08:27

Taky bych řekla, že je to Vlaštovičník - roní žlutooranžové mléko a to se používalo na bradavice - ulomit list nebo stonek a mlékem potřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
10.5.10 08:34

ano, určitě to je vlaštovičník větší. a ještě dodám, že odvar úžasně pomáhá na exemy a suchou a popraskanou kůži :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
10.5.10 08:39

jj holky to je ono :palec: moc dík,já si nemohla vzpomenout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.5.10 13:21

Nozu,
můžu se prosím tě zeptat na ten odvar u ekzému???Nevím…mohla bych to použít u dvouleté dcery???A jak často???A jak ten odvar udělat???Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
10.5.10 14:07

Já to chtěla taky kvuli tomu odvaru nebo lázni…slyšela jsem že max jednou týdně a prý to moooc pomáhá ,ale nemám odskoušeno na bradavice odskoušeno mám a je to fakt výborný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.5.10 19:16

Taky mám vyzkoušené na bradavice. Jarní je nejlepší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.5.10 19:19

Na bradavice je také dobré přikládat plátek jablka a nebo vždy po dokousání potřít ohryzkem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mispulka191
15.12.11 23:30

dobrý den chtěla bych se zeptat co je dobrý za bylinky na nervy u doktora mi zjistily že mezi žaludkem a jícnem se mi něco nedovírá a když mam nervy tak pak je to horší je mi pak hodně špatně zvracim a klepou se mi ruce

• Citovat
  • Upravit
19.12.11 16:10

zkus i normální calcium a magnezium užívat, funguje to na zklidnění nervů, ne nadarmo se to používá při nehodách a můžu teda říct, že to pomáhá, protože ty vzruchy už se tolik až k tomu mozku nepřenáší a není to aspon nebezpečný. Ničemu tím neublížíš aspon a můžeš to vyzkoušet, mi to strašně moc pomohlo, i když jsem is v ty chvíle dávala vysoké dávky a potom to bylo super. :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková