Bachova květová esence

7592
12.5.10 10:47

Bachova květová esence

Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti. Narazila jsem na internetu na tuhle terapii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
12.5.10 10:50

Ahoj, mám zkušenosti, použila jsem již vícekrát - spokojenost :wink: . Doporučuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.5.10 10:54

po jaké době to začne působit? Nebo jak dlouho vydrží ta lahvička? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
12.5.10 10:58

Působí hned od počátku užívání, vydžela necelý měsíc, prostě spotřebovat celá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.5.10 11:07

Katrinko a jestli to není tajné, tak na co jsi to používala přesně? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.5.10 11:16

Ahoj u nás doma se bachovky používají už několik let :-)
brali jsme je s manželem před zkouškama ve škole(jsme oba nerváci,tak nám dost pomohly)já je teď kapu skoro celé těhotenství-ze začátku proti nevolnostem, unavě atd. teď jako přípravu na porod :-) manžel je má zas proti alergii. vřele doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
12.5.10 11:25

Tajné to není, na stres, nervozitu :wink: a taky nespavost. Vždy společné s reiki, na dodání energie. Nemůžu si vynachválit. Mám paní, která se tím zabývá, vždy mi kapky namíchá dle potřeby. Ráda pošlu kontakt, pokud budeš mít zájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.5.10 11:50
Katrinka píše:
Tajné to není, na stres, nervozitu :wink: a taky nespavost. Vždy společné s reiki, na dodání energie. Nemůžu si vynachválit. Mám paní, která se tím zabývá, vždy mi kapky namíchá dle potřeby. Ráda pošlu kontakt, pokud budeš mít zájem…

Budu ráda za kontaktík :wink:
Pomůže to i od úzkosti a panického strachu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.5.10 00:10

Taky mám dobré zkušenosti. Kapky jsem si i pořídila:) Kontakt na paní, která mi namíchala první lahvičku, mohu také poslat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monni
17.5.10 12:42

Paměť

Ahoj je možno tyto esence použít při zkouškách i na podporu mozkové činnosti nebo jsou pouze na uklidnění, já potřebuji něco na podporu mozkové činnosti, ale jsem těhotná a údajně obsahují alkohol. Monika

• Citovat
  • Upravit
26574
17.5.10 15:38
Monni píše:
Ahoj je možno tyto esence použít při zkouškách i na podporu mozkové činnosti nebo jsou pouze na uklidnění, já potřebuji něco na podporu mozkové činnosti, ale jsem těhotná a údajně obsahují alkohol. Monika

Alkohol obsahují, ale ředíš to vodou a pak bereš pár kapek denně, to bych jako problém neviděla.
Co se týká učení, tak by tam spíš byly kapky na to, aby jsi se soustředila na svůj cíl či na strach, že to třeba neuděláš. Dej si do vyhledávače bachovy esence a najdeš pár stránek,kde jsou popsané, včetně těch, kde si je můžeš koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.10 14:06

JennyFields: já včera kontaktovala paní, a paní mi spíše doporučila nějakou auru-soma, a to jsem chtěla původně kapky Bachovy. Tak teda nevím čemu mám věřit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26574
18.5.10 18:46
Anonymní píše:
JennyFields: já včera kontaktovala paní, a paní mi spíše doporučila nějakou auru-soma, a to jsem chtěla původně kapky Bachovy. Tak teda nevím čemu mám věřit :nevim:

Nevím jakou paní, tu co jsem posílala kontakt? Tak u ní jsem si kapky vybírala pomocí té aury-soma. No budeš muset něco vyzkoušet a uvidíš :-D Zajdi někam na konzultaci a budeš se moct rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.10 08:45
jenny.fields píše:
Anonymní píše:
JennyFields: já včera kontaktovala paní, a paní mi spíše doporučila nějakou auru-soma, a to jsem chtěla původně kapky Bachovy. Tak teda nevím čemu mám věřit :nevim:
Nevím jakou paní, tu co jsem posílala kontakt? Tak u ní jsem si kapky vybírala pomocí té aury-soma. No budeš muset něco vyzkoušet a uvidíš :-D Zajdi někam na konzultaci a budeš se moct rozhodnout.

Takže ty jsi měla taky první tu auru soma?

• Citovat
  • Upravit
26574
22.5.10 00:02
Anonymní píše:
jenny.fields píše:
Anonymní píše:
Takže ty jsi měla taky první tu auru soma?

Já jsem u ní byla na sezení a ona mi nechávala vybírat lahvičky aura-soma a podle mne podle toho pak vybrala ty esence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková