Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti. Narazila jsem na internetu na tuhle terapii ![]()
Ahoj, mám zkušenosti, použila jsem již vícekrát - spokojenost
. Doporučuji ![]()
po jaké době to začne působit? Nebo jak dlouho vydrží ta lahvička?
![]()
Působí hned od počátku užívání, vydžela necelý měsíc, prostě spotřebovat celá ![]()
Katrinko a jestli to není tajné, tak na co jsi to používala přesně? ![]()
Ahoj u nás doma se bachovky používají už několik let ![]()
brali jsme je s manželem před zkouškama ve škole(jsme oba nerváci,tak nám dost pomohly)já je teď kapu skoro celé těhotenství-ze začátku proti nevolnostem, unavě atd. teď jako přípravu na porod
manžel je má zas proti alergii. vřele doporučuji
Tajné to není, na stres, nervozitu
a taky nespavost. Vždy společné s reiki, na dodání energie. Nemůžu si vynachválit. Mám paní, která se tím zabývá, vždy mi kapky namíchá dle potřeby. Ráda pošlu kontakt, pokud budeš mít zájem…
Katrinka píše:
Tajné to není, na stres, nervozitua taky nespavost. Vždy společné s reiki, na dodání energie. Nemůžu si vynachválit. Mám paní, která se tím zabývá, vždy mi kapky namíchá dle potřeby. Ráda pošlu kontakt, pokud budeš mít zájem…
Budu ráda za kontaktík ![]()
Pomůže to i od úzkosti a panického strachu?
Taky mám dobré zkušenosti. Kapky jsem si i pořídila:) Kontakt na paní, která mi namíchala první lahvičku, mohu také poslat ![]()
Ahoj je možno tyto esence použít při zkouškách i na podporu mozkové činnosti nebo jsou pouze na uklidnění, já potřebuji něco na podporu mozkové činnosti, ale jsem těhotná a údajně obsahují alkohol. Monika
Monni píše:
Ahoj je možno tyto esence použít při zkouškách i na podporu mozkové činnosti nebo jsou pouze na uklidnění, já potřebuji něco na podporu mozkové činnosti, ale jsem těhotná a údajně obsahují alkohol. Monika
Alkohol obsahují, ale ředíš to vodou a pak bereš pár kapek denně, to bych jako problém neviděla.
Co se týká učení, tak by tam spíš byly kapky na to, aby jsi se soustředila na svůj cíl či na strach, že to třeba neuděláš. Dej si do vyhledávače bachovy esence a najdeš pár stránek,kde jsou popsané, včetně těch, kde si je můžeš koupit.
JennyFields: já včera kontaktovala paní, a paní mi spíše doporučila nějakou auru-soma, a to jsem chtěla původně kapky Bachovy. Tak teda nevím čemu mám věřit ![]()
Anonymní píše:
JennyFields: já včera kontaktovala paní, a paní mi spíše doporučila nějakou auru-soma, a to jsem chtěla původně kapky Bachovy. Tak teda nevím čemu mám věřit
Nevím jakou paní, tu co jsem posílala kontakt? Tak u ní jsem si kapky vybírala pomocí té aury-soma. No budeš muset něco vyzkoušet a uvidíš
Zajdi někam na konzultaci a budeš se moct rozhodnout.
jenny.fields píše:Anonymní píše:Nevím jakou paní, tu co jsem posílala kontakt? Tak u ní jsem si kapky vybírala pomocí té aury-soma. No budeš muset něco vyzkoušet a uvidíš
JennyFields: já včera kontaktovala paní, a paní mi spíše doporučila nějakou auru-soma, a to jsem chtěla původně kapky Bachovy. Tak teda nevím čemu mám věřitZajdi někam na konzultaci a budeš se moct rozhodnout.
Takže ty jsi měla taky první tu auru soma?
Anonymní píše:jenny.fields píše:Takže ty jsi měla taky první tu auru soma?Anonymní píše:Nevím jakou paní, tu co jsem posílala kontakt? Tak u ní jsem si kapky vybírala pomocí té aury-soma. No budeš muset něco vyzkoušet a uvidíš
JennyFields: já včera kontaktovala paní, a paní mi spíše doporučila nějakou auru-soma, a to jsem chtěla původně kapky Bachovy. Tak teda nevím čemu mám věřitZajdi někam na konzultaci a budeš se moct rozhodnout.
Já jsem u ní byla na sezení a ona mi nechávala vybírat lahvičky aura-soma a podle mne podle toho pak vybrala ty esence.