Klasický dudlík kytička, kde ho sehnat?

135
9.5.25 21:16

Klasický dudlík kytička

Holky, poraďte. Sháním klasický dudlík kytičku (nebo medvídek), ale větší. Všude jsou teď k sehnání jen malé. My máme ještě z porodnice a i ten je větší, než ty co se teď prodávaj. Trochu se bojím, že je už neseženeme a máme poslední :-(. Nevím, zda změnili výrobu a dělají už jen malé. Jiný syn nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
9.5.25 21:29

Dr. Max uvádí, že ho má. Tak se zeptej. Možná bude k dostání jen přes jejich e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24696
9.5.25 21:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.5.25 21:38

@Kelsey1 Tam jsem byla. Mají je, ale s malou savičkou. A nevědí o tom, že by se vyrábělo více velikostí :-(. Každopádně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.5.25 21:39

@lucad77 Děkuji, to jsou ony, ale ta savička je prostě malá. Já sháním větší a před 3 měsíci jsem je tam koupila a byly větší, teď už jsou jen malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
9.5.25 21:41

A podobný by prcek nepřijal? Tohle docela vypadá, že má pořádnou „bambulu“. :)
 https://www.tetadrogerie.cz/…8m-b-c-modry?…

• Citovat
  • Upravit
135
9.5.25 21:43
@Velryba černá píše: Více

Ten máme (a spoustu dalších :-), ale nechce ho. Na těch klasických je taková jako bambulka. Ostatní mu vypadávají z pusinky nebo je plive. Ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
9.5.25 21:49

Tak jedině obejít nějaké menší prodejny produktů pro děti, jestli mají. Nebo se podívej třeba na Slovenské weby. Jestli tam něco nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8756
9.5.25 22:03

Nevím jak teď, ale před lety jsem to řešila se synem a koupila jsem je vždy jen v malých drogeriich, hezky v pytlicku, porad stejne. Řetězce, větší drogerie ani lékárny ho neměly. Spolehlivá byla drogerie na náměstí v malém městě. Tam je mají doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
9.5.25 22:06

Já bych řekla, že ty vaše byly původně taky malé, ale ta bambulka se časem trochu vytáhne a zvětší se. Pamatuju si to i u jiných dudlíků, které syn měl. Ten starý byl vždycky větší, než nový stejné velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
9.5.25 22:18

@AnastazieB To mě taky napadlo, ale je to fakt o moc :-)). Už si připadám jako blázen, když se ve všech lékárnách a drogériích ptám, zda nemají větší. Tak teď ale jak ten nový zvětšit, protože když je malý, tak ho syn prostě nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
9.5.25 22:24

Co Bibs? Já si ty větší kytky pamatuji…

• Citovat
  • Upravit
21881
9.5.25 22:50

Kdysi se daly koupit v lékárně jen ty savičky různých velikostí. Šikovný tatínek dudlik rozebral, dal novou savičku, dudlik zase zprovoznil.
Možná se ještě někde jen savičky dají sehnat a dát na stávající dudlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2987
10.5.25 02:59

Sice bez kytičky, ale docela hezký a pevný a tvarem „normální“ má Baby Nova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.5.25 08:42

Taky bych se zkusila podivat na bibs, maji ruzne velikosti. Dcera taky chtela jenom dudlik s bambulou :)
Edit: co lékárna v porodnici, pokud máte blízko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí