Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, poraďte. Sháním klasický dudlík kytičku (nebo medvídek), ale větší. Všude jsou teď k sehnání jen malé. My máme ještě z porodnice a i ten je větší, než ty co se teď prodávaj. Trochu se bojím, že je už neseženeme a máme poslední
. Nevím, zda změnili výrobu a dělají už jen malé. Jiný syn nechce.
Dr. Max uvádí, že ho má. Tak se zeptej. Možná bude k dostání jen přes jejich e-shop.
@Kelsey1 Tam jsem byla. Mají je, ale s malou savičkou. A nevědí o tom, že by se vyrábělo více velikostí
. Každopádně děkuji
@lucad77 Děkuji, to jsou ony, ale ta savička je prostě malá. Já sháním větší a před 3 měsíci jsem je tam koupila a byly větší, teď už jsou jen malé.
A podobný by prcek nepřijal? Tohle docela vypadá, že má pořádnou „bambulu“. ![]()
https://www.tetadrogerie.cz/…8m-b-c-modry?…
@Velryba černá píše: Více
Ten máme (a spoustu dalších
, ale nechce ho. Na těch klasických je taková jako bambulka. Ostatní mu vypadávají z pusinky nebo je plive. Ale děkuji
Tak jedině obejít nějaké menší prodejny produktů pro děti, jestli mají. Nebo se podívej třeba na Slovenské weby. Jestli tam něco nemají.
Nevím jak teď, ale před lety jsem to řešila se synem a koupila jsem je vždy jen v malých drogeriich, hezky v pytlicku, porad stejne. Řetězce, větší drogerie ani lékárny ho neměly. Spolehlivá byla drogerie na náměstí v malém městě. Tam je mají doteď.
Já bych řekla, že ty vaše byly původně taky malé, ale ta bambulka se časem trochu vytáhne a zvětší se. Pamatuju si to i u jiných dudlíků, které syn měl. Ten starý byl vždycky větší, než nový stejné velikosti.
@AnastazieB To mě taky napadlo, ale je to fakt o moc
. Už si připadám jako blázen, když se ve všech lékárnách a drogériích ptám, zda nemají větší. Tak teď ale jak ten nový zvětšit, protože když je malý, tak ho syn prostě nevezme.
Kdysi se daly koupit v lékárně jen ty savičky různých velikostí. Šikovný tatínek dudlik rozebral, dal novou savičku, dudlik zase zprovoznil.
Možná se ještě někde jen savičky dají sehnat a dát na stávající dudlik.
Sice bez kytičky, ale docela hezký a pevný a tvarem „normální“ má Baby Nova.
Taky bych se zkusila podivat na bibs, maji ruzne velikosti. Dcera taky chtela jenom dudlik s bambulou ![]()
Edit: co lékárna v porodnici, pokud máte blízko?