Klenba děložní

Kalbe
30.8.17 10:43

Klenba děložní

Ahoj, potřebovala bych poradit, jsem 27+4 tt a dnes na ultrazvuku mam čípek v pořádku ale po hmatu se mu to prý nelíbi, prý za čipkem má byt ještě prostor a pak klenba ale on tam hned cítí miminko, za týden mam kontrolu a mam byt v klidu, porad se me ptal jestli nemam kontrakce- navysil mi magnesium, tvaril se jak kdyz rodim, hrozne me vyděsil, nemáte zkušenosti?? :think: moc se bojim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
30.8.17 10:50

Zkušenost sice nemám, ale pokud by to bylo tak hrozný, nepošle tě domů přece, zkus se tímhle trochu uklidnit, ať si tím stresem něco nepřivoláš. :hug: jak říkal, buď v klidu, nic netahej a bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.8.17 10:52

Mám podobnou zkušenost teď u třetího těhotenství. Už ve 22tt. jsem měla CS 2, protože jsem měla snížené klenby a ty tlačily na čípek. Podle cervikometrie byl v pořádku, dlouhý 4 cm, ale hrozilo, že tím tlakem se začne zkracovat. Nic takového se ovšem nestalo, jak mimčo rostlo, tak se s ním celá děloha sklonila dozadu, tím přestala tlačit na ten spodek a já mám dneska přesně 3 dny do termínu.

EDIT: Jinak moje doktorka to jako nějaký velký problém neviděla. Čípek byl v pořádku, děloha se během těhotenství mění, takže to prý bývá. Klidový režim jsem žádný neměla, doma jsem musela fungovat s dvěma dalšími dětmi a do toho jsem ještě končila studium, takže záhul jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí