Klesání bříška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6874
21.6.19 07:49

@Tichošlápek tak ted nevím, co si z toho mám vzít, když jsi došla až do 42tt a břicho nekleslo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.6.19 07:50

@kve-tinka no, ale nakonec jsem porodila :lol: i s břichem nahoře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
21.6.19 07:53

Mně kleslo bezprostředně před porodem :) Porod spontánní 40+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.6.19 07:59

Mě břicho před prvním porodem vůbec nekleslo. Bylo hodně vysoko. Když jsem měla 40+2 praskla mi voda a tak mi dali vyvolávačku. Druhý den byla malá venku. Teď už mám měsic břicho dole a to mám ještě 8 týdnů do druhého porodu a malá je hlavou stále nahoře.

Příspěvek upraven 21.06.19 v 08:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.19 07:59

@kve-tinka ani u jednoho těhotenství jsem nepozorovala (asi ani okolí :lol: ) pokles břicha, první syn 41+0tt vyvolávaný pro horší ozvy a dcerka 40+4tt spontánní porod, kdy jsem byla v porodnici - nee to k porodu není (úterý) tak ve čtvrtek nástup. Ve 13:15 jsem odjížděla z porodnice, v 15:30 z ničeho nic bolesti, v 17:40 příjezd před nemocnici, v 18:49 dcerka na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
21.6.19 08:31

Já jsem porodila ve 38+5. Pamatuji si ten den docela dobře. Břicho jsem měla nahoře, byly hrozný vedra (loni v srpnu), ještě se ten den u mě stavoval brácha se švagrovou a od nich jsem jen slyšela, že rodit ještě nebudu, že mám břicho hodně nahoře. Já už chtěla strašně porodit a zbavit se břicha :-D no k večeru jsem jela na nákup, pak mi okolo 22:00 praskla plodová voda a druhej den se malá narodila, takže to, že máš břicho nahoře nemusí nic znamenat. Mně všichni tvrdili jak ještě nebudu rodit, tak já z toho hotová, že budu přenášet a nakonec jsem porodila o týden dřív. Teď mám zas dva měsíce do porodu, tak jsem zvědavá jak to proběhne tentokrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
21.6.19 08:43
@kve-tinka píše:
Prosím o osvětu a nějaké příběhy o klesání bříška…mám pár dnů do termínu a včera mi X lidí řeklo, že rodit nebudu, že bříško mám ještě vysoko. A já chci slyšet, že tomu nemusí vůbec tak být a můžu porodit klidně i dnes, bez poklesu bříška. :mrgreen:

Já měla břicho vysoko ještě na porodním sále, určitě to neznamená že teď rodit nebudeš :mrgreen: je to naprosto individuální… U mě třeba porod rozjelo ostré jídlo, které normálně nejím, ale zabralo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
21.6.19 08:49
@Zoe1 píše:
Já jsem porodila ve 38+5. Pamatuji si ten den docela dobře. Břicho jsem měla nahoře, byly hrozný vedra (loni v srpnu), ještě se ten den u mě stavoval brácha se švagrovou a od nich jsem jen slyšela, že rodit ještě nebudu, že mám břicho hodně nahoře. Já už chtěla strašně porodit a zbavit se břicha :-D no k večeru jsem jela na nákup, pak mi okolo 22:00 praskla plodová voda a druhej den se malá narodila, takže to, že máš břicho nahoře nemusí nic znamenat. Mně všichni tvrdili jak ještě nebudu rodit, tak já z toho hotová, že budu přenášet a nakonec jsem porodila o týden dřív. Teď mám zas dva měsíce do porodu, tak jsem zvědavá jak to proběhne tentokrát :D

Takže zase termín v srpnu? To budeš mít prcky hodně u sebe :mrgreen: já mám doma 14m dablika a mít k tomu ještě novorozence, tak už mě vezou nohama napřed :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
21.6.19 08:58

@Staworowski jojo, zase srpen, tentokrát konec srpna, malá se narodila na začátku, takže budou od sebe necelých 13 měsíců…no plánované to nebylo :-D a taky ještě pořádně nevím jak to zvládnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
23.6.19 05:31

Pro ty, co tu jednou budou hledat odpoved…porodila jsem 36h od zalozeni diskuze v 39+5. Bricho mi snad kleslo az po vyklouznuti :mrgreen: takze tak ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
23.6.19 12:22

Gratuluji :kytka: jaký byl porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie