Krvácení v těhotenství

135
12.5.08 12:26

Krvácení v těhotenství

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch z vás, co s tím bohužel jako já mají zkušenosti - jsem 7+2, doteď bez obtíží, včera večer jsme měli po trochu víc fyzicky náročném víkendu (vlastně asi poprvé od potvrzeného těhotenství) sex a hned potom jsem začala krvácet, do rána to téměř přestalo. Asi nemusím říkat, že jsem skoro vůbec nespala a šla jsem hned ráno k doktorovi. Mimi je prý v pořádku, srdíčko mu tluče, děložní hrdlo uzavřené, ale dostala jsem utrogestan, askorutin, klidový režim a neschopneku na týden.

Nějak jsem se ale v tom stresu zapoměla zeptat odkud to krvácení je? A stává se to? Taky jsem nevěděla, že by byl sex v těhotenství nevhodný? Doktor mě předtím varoval jen před fyzicky náročnými sporty…

Moc díky, je to moje první těhu, tak jsem asi ještě informačně zaostalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
12.5.08 12:35

Ahoj,

u prvniho tehu jsem mela to same…chce to fakt dodrzovat zakaz sexu. Strasit by te mela jen ciste cervena krev, to by bylo potom potreba opakovat vysetreni. Obtize tohoto typu mi skoncily az po mesici, ale nakonec mame zdravou triletou holku.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.5.08 12:38

Ahoj informačně zaostalá :lol:
Pokud ti lékař řekl, že je to v pořádk, tak je to určo v pořádku. Mně v obou těhotenstvích upozorňoval, že i po gynekologické prohlídce můžu trochu krvácet. Takže se neboj, určitě by nic nezanedbal. Sex v těhotensví, pokud není nějak rizikové zakázán není.
Pavloska

• Citovat
  • Upravit
2245
12.5.08 13:22

Jozefíno já myslím,že je to z čípku.on je trošku v těhu překrvácený já jsme v prvním těhu krvácela po prohlídce už na gyn.křesle i mudra se lekla a teď už mě vyšetřuje opatrně tak se neboj určitě je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
12.5.08 21:03

Já jsem hodně krvácela ve 12tt., bylo to ráno po večerním sexu. Vstala jsem z postele a hromada krve. Jeli jsme do nemocnice, přijali mě jako hrozící potrat, ale naštěstí to byl „jen“ zánět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
13.5.08 07:24

Ahoj já jsem teda v kuse špinila a mezi tím i krvacela,asi deset tydnu od 7tt do 17tt nebylo to po sexu,ale mimco se i tak udrželo,takže klid a halvně polehávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.5.08 18:37

Holky, moc díky za info a podporu. Krvácení v podstatě hned včera přestalo, jen mě pořád trošku pobolívá podbřišek, ale doufám, že je všechno v pořádku. Snažím se polehávat a užívat si nečekané volno:) V pondělí jdu na kontrolu, tak snad zase uvidím prcka čiperu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.08 15:14

neboj!

Ahoj, mala som podobny problem ked som cakala prveho syna. cca v 6 tyzdni som zacala spinit a mala som bolesti podobne menstruacnym. Polezala som si par dni v nemocnici, ale moj lekar ma ubezpecil ze je to v pociatkoch tehotenstva normalne. Nejaky cas samozrejme ziaden sex, ale potom to uz slo bez problemov. Neboj, v nemocnici lezala jedna mlada zena ktora normalne krvacala, nie len spinila…a nic jej nepomahalo. Nakoniec isla na vlastnu ziadost domov a dietatko napriek tomu donosila a porodila zdrave. Takze…vsetko bude ok. hlavu hore!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.5.08 15:15

neboj!

Ahoj, mala som podobny problem ked som cakala prveho syna. cca v 6 tyzdni som zacala spinit a mala som bolesti podobne menstruacnym. Polezala som si par dni v nemocnici, ale moj lekar ma ubezpecil ze je to v pociatkoch tehotenstva normalne. Nejaky cas samozrejme ziaden sex, ale potom to uz slo bez problemov. Neboj, v nemocnici lezala jedna mlada zena ktora normalne krvacala, nie len spinila…a nic jej nepomahalo. Nakoniec isla na vlastnu ziadost domov a dietatko napriek tomu donosila a porodila zdrave. Takze…vsetko bude ok. hlavu hore!

• Citovat
  • Upravit
160
15.5.08 15:18

Podle mě to nebylo ze sexu,ale z námahy.Sex to jen dorazil.Spíš bys měla víc odpočívat.Aspoň v prvním trimestru a pak ke konci. Nevím ale,co je pro tebe fyzicky náročný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.5.08 23:01

souhlasím víc odpočívat hlavně první trimestr! jinak je možné že děložní hrdlo je více prokrvené a mohla prasknout cévka či žilka při tom sexu… nebo jak se zvětšuje děloha tak se udělá hematom.. tedy taky praskne cévka.. a z té to krvácí.. hlavní je léky a klidový režim!!! snad vše bude ok! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.5.08 23:12

Ahoj, co se týče příčiny, souhlasím s Macíkem - navíc jsi v 8tt, takže v době, kdy by jinak dorazila menstruace, takže to může být i tím, dost holek v tomto období v prvním trimestru mírně krvácí. Já zažila totéž, ale byla to jasná krev - trvalo to ovšem jen hodinu a té krve bylo málo, spíš takové špinění. Pak jsem se ještě dva dny „dočišťovala“, slabounká hnědá krev. Dr. mě nechala týden doma bez vyšetření a s ascorutinem a vše bylo v pořádku, už mám čtyřtýdenní zdravá dvojčátka :D Takže s tím sexem to nakonec ani nemusí souviset (u mě to tedy po sexu nebylo), rozhodně si nedělej žádný výčitky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
24.7.12 20:07

Ahoj holky, zrovna dneska se mi stalo něco podobného. Jsem v 24 tt, a při sexu mě začalo bolet břicho, jako při menstruaci a po sexu jsem krvácela. Oba s přítelem jsme se lekli. Nemáte někdo podobné zkušenosti, chci se zeptat nejprve Vás než začnu plašit doktora. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí