Hladina HCG

7
10.5.08 11:50

Hladina HCG

Ahoj.Mam dotaz ohledne meho tehotenstvi.Mela jsem zpozdeni menstruace 2 dny a test my vysel pozitivni, ale ne jeden bylo jich vice.Lekar na ultrazvuku nic nevidel a proto mi udelal odber krve na HCG z ktere zjistil , ze mam nizkou hladinu HCG.Nevim ale jaka byla.Proto mi dal vyvolavaci injekci a rekl my ze se miminko bud udrzi a nebo ze dostanu menstruci.Prosim pekne kdo ma s timto nejake zkusenosti napiste.Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
10.5.08 15:39

Ahoj, no moji kamaradce taky vyslo nekolik pozitivnich testu, ale ta druha castka byla slabounka, vzali ji krev a zjistili, ze hormon HCG je moc nizounky, tak mela prijit za dalsi 3 dny, protoze hormon v prvnich dnech se rychle zveda, mela ho jen kolem 180, pokud by ji vzrostl nad 250, bylo by vse ok, bohuzel slo o mimodelozni tehotenstvi. Obcas se pry stava, ze takovy falesny teh.test vyjde, pokud nemas nejakou cystu nebo prave mimodelozni tehotenstvi, tim Te ale nechci strasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.5.08 18:05

jenny injekce na vyvolani menstruace by miminku neublizila, naopak by tehu jen podporila, jelikoz zpusobuje rust sliznice, takze se niceho neboj a vyckej, jestli HCG vzroste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
11.5.08 07:19

Mě dal dr. injekci hned, jak jsme řekla, že jsem nedostala ms a na utz nebylo nic vidět(krom drobet zvětšené dělohy) :-) Až později z krve zjiostili těhu a dnes je cácorce 2.5roku. Tak držím palce, ať to vyjde, podle tvých představ!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.5.08 10:18

Já měla nejdříve HCG 149 a po týdnu už nějak přes 2000,takže zpočátku je hodnota opravdu nízká,navíc na testu jsem druhou čárku měla hrozně slaboulinkou,tak se drž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.5.08 20:06

ahoj našla jsem druhou čárku na testu už 12 DPO byla slabá. U doktora jsem poprosila o HCG z krve.. bylo to DPO a bylo 469… ale vím, že nezáleží na hodnotě jedné.. spíš na tom jak moc stoupne…
drž se! vyvolávačka neublíží miminku ba naopak pokud je ok tak mu pomůže! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.5.08 17:51

Tak jsem dnes byla u lekare.Zase nic ultrazvukem nenasel.Posledni MS jsem mela 7.4.Udelal mi odber krve na HCG a pozitri budou vysledky.Pred tydnem jsem mela HCG 33.Ja uz opravdu nevim na cem jsem , protoze test mam stale pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
13.5.08 17:55

ahoj Jenny, klid… já měla Hcg 29, za 4 dny už bylo nějakých 150 a za další tři skoro 500… stoupá tak dvojnásobně za tři dny. Mně dr.řekl že na UTZ je běžně něco vidět až když je hodnota kolem 1000, ale u každého je to jinak. Vydrž na výsledky a moc držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.08 09:23

HCG

Chtela bych se zeptat jake bych mela mit HCG.Posledni Ms 7.4 a prvni odber HCG 6.5 byl 33.Dalsi odber 13.5.Ja se nevyznam v tech tabulkach prosim poradte.

• Citovat
  • Upravit
2974
15.5.08 09:32

Ahoj já měla hcg,asi 600 a na utz taky nic nebylo vidět dr.mi řekl že plod by měl jít vidět při hcg kolem 900,takže vyčkej a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.08 13:03

Hladina HCG

ahoj.Tak uz mam vysledky z HCG.Je to 500.Pristi utery mam jit na ultrazvuk tak doufam, ze uz bude mimi videt.

• Citovat
  • Upravit
139
30.10.14 15:50

Ahoj, prosím o radu.. dnes jsem byla na krvi na HCG a vyšlo mi 1,2 U/l… nevíte jak to mám pochopit? v tabulkách se uvádí jinak ty hodnoty.. tak sem ted zmatená zda jsem a nebo nejsem těhotná… na gyndu jdu až za dva týdny..prosím o pomoc.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.14 10:31

Ahoj, holky kdo se v tom vyznáte - potřebuju radu.

Teoreticky jsem dnes 6+4tt, těhotenstké testy mám negativní :-S (dělala jsem si tři). Včera jsem byla na odběru krve na HCG, výsledek mám, ale dávali mi ho jen na podatelně laboratoře takže bez komentáře sestry :(

Výsledek je že HCG je menší než 1,2 IU/l a že ref. meze je 0-5.

Co myslíte, můžu být těhotná? :) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
139
31.10.14 15:07
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo se v tom vyznáte - potřebuju radu.

Teoreticky jsem dnes 6+4tt, těhotenstké testy mám negativní :-S (dělala jsem si tři). Včera jsem byla na odběru krve na HCG, výsledek mám, ale dávali mi ho jen na podatelně laboratoře takže bez komentáře sestry :(

Výsledek je že HCG je menší než 1,2 IU/l a že ref. meze je 0-5.

Co myslíte, můžu být těhotná? :) Děkuji

Ahoj, tak koukám stejný výsledek krve jako já… taky se v tom nevyznám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.14 21:11

@bayli Já co jsem pochopila tak v těch tabulkách na netu jsou hodnoty krát tisíc.

http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

Já jsem třeba v půlce 7tt a měla bych mít tu hodnotu teoreticky od 7650 výš a mám jen 1200 :( Takže je to buď mladší těhotenství, nebo nějaké špatné. Nic jiného mi z toho momentálně nevychází.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky