Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kattulda001 @Markéta80 @Litta @Envie holky mela jsem pozitivni ot 31.5 tak predpolkadam ze ovu probehla 1.6 a 6.6 jsem spadla ze schodu tak jsem musela na rengen v nemocnici mi radsi nabrali hcg protoze sem jim rikala ze se snazime o miminko a hcg 6.6bylo 1.2 rikal ze nejsem tehu ale vrta mi hlavou ta hodnota kdyby se. Neco nedelo tak je tam 0 ze? rikam si jestli pockat nebo si zaplatit test z krve nebo tt ale mam strach ze sklamani ![]()
@KvetaAdelka Aha, tak jestli to je teprve od ovulace, tak to nemusí být nula jen čistě náhodou. Protože 6 dní po oplodnění je teprve vajíčko v děloze a začíná se s tebou spojovat. Do té doby se hCG nevylučuje. Takže po ovulaci je to ještě za delší dobu. Obecně se říká, že teprve za 8 dní je to poznat z krve a za 10 z moči. V extrémních případech tedy 6 a 8,… No uvidíš. Určitě bych si udělala test třeba zítra dopo z moči, nebo si zašla rovnou na krev.
@KvetaAdelka Nechci ti brát naději, ale hcg 1,2 je normální hodnota. Tu má skoro každá žena. Kdyby se něco dělo, tak máš hcg minimálně větší, než 5. Skoro denně hcg vyšetřuju, tak to vím, navíc by ti dr. neříkal, že nejsi těhu a neposlal by tě na rentgen, nevzal by si to na triko.
@Jančik tak asi nema cenu jit znovu na krevni testy ze? Nebo myslis ze tu nejaka sance je bylo to jen 6DPO ze bych jeste mohla byt tehu.
@Litta tak ja vydrzim do patku a udelam ten test v patek to bude 11DPO tak snad se uz po roce konecne objevi aspon dalnicka a dekuji za rady a vysvetleni ![]()
@KvetaAdelka píše:
@Jančik tak asi nema cenu jit znovu na krevni testy ze? Nebo myslis ze tu nejaka sance je bylo to jen 6DPO ze bych jeste mohla byt tehu.
Tak šance je vždycky, ale jak píše @Jančik, ten test vlastně nic neprokázal, jen to, že jsi v tu dobu neměla v břiše už třeba embryo.
@Litta dekuju jsem rada ze tu je alespon jeste mala sance a doufam ze uz to konecne vyjde ![]()
@KvetaAdelka Přeju ti, ať ti to brzy vyjde
Jinak mým kamarádkám skvěle pomohl kořen MACA, dá se koupit ve zdravé výživě. ![]()
@KvetaAdelka Ne, jsou to buď tablety nebo prášek. Prášek dáváš třeba do jogurtu nebo čaje a podobných věcí. Chuťově teda nic moc, ale je tam větší obsah účinné látky. V tabletách je toho míň, ale zase se líp konzumují.
Tak ať se to brzy povede ![]()
Ahoj holky před týdnem sem byla u doktora vzal. Mi krev hcg bylo prý nízké že to je začátek těhotenstvy tak jsem šla znovu po týdnu a hcg před 9 tisíc nevíte k jakému týdnu sedí hodnoty? Nevyznám se v tabulkách dekuju
@Anonymní píše:
Ahoj holky před týdnem sem byla u doktora vzal. Mi krev hcg bylo prý nízké že to je začátek těhotenstvy tak jsem šla znovu po týdnu a hcg před 9 tisíc nevíte k jakému týdnu sedí hodnoty? Nevyznám se v tabulkách dekuju
9000 je tak 7tt, pokud si víc na začátku můžeš mít i dvojčata ![]()
@Kriss Tina píše:
9000 je tak 7tt, pokud si víc na začátku můžeš mít i dvojčata
To by byla sranda
no 20.8 jdu na ultrazvuk jsem moc zvědavá