Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky před týdnem sem byla u doktora vzal. Mi krev hcg bylo prý nízké že to je začátek těhotenstvy tak jsem šla znovu po týdnu a hcg před 9 tisíc nevíte k jakému týdnu sedí hodnoty? Nevyznám se v tabulkách dekuju
No a kdy si měla poslední ms?
@lachtanice86 píše:
No a kdy si měla poslední ms?
4.6. Jenže mě to podle pm nevychází dělala jsem test 20 dnů po vynechání a byl negativní až 30 den jsem měla //
Ahoj holky potřebovala bych radu prosím, 2 4.3.jsem byla na prohlídce kde lékař nic neviděl na uzv a z tohodle dne jsem měla výsledek 296ui/l, )(7.5)jsem byla opět na prohlídce a lékař zas nic neviděl braly mi hcg, na výsledky jedu za chvíli, je možné ze uz neco uvidí a ze budu mit hcg vyšší? Lékař me postrasil ze to bude buď klesat, coz by znamenalo ze jsem potratila nebo to bude normálně stoupat, tak ted nevim co mam Cekat, to čekání je umorny,, diky ![]()
Na té první kontrole si měla hcg moc nízké, něco je vidět až od hodnoty 1000. Záleží kolik si měla na té další, jak to stoupalo, ale po vic jak týdnu bys musela mít hladinu dost vysokou, aby byl vidět aspoň váček
jako zatím bych se úplně nehroutila, ale zároveň bych to neviděla úplně růžově
to hcg by se mělo ob den dvojnasobit, když ti poroste pomalu nebo bude klesat je to neprosperujici.
@Bifinka27 24.3. si byla na prvni prohlídce? Neprepsala si se? Nebylo to v dubnu? každopádně to nevypadá dobře.
Dobrý večer, prosím o radu… minulý týden ve cz hodnota HCG 29. Na další odběr jdu tento týden také ve čtvrtek. Kolik by měla být hodnota nyní? Mám hrozný strach, že to nevyjde… děkuji a omlouvám se za anonym ![]()
Test mám s duchem
@Anonymní píše:
Dobrý večer, prosím o radu… minulý týden ve cz hodnota HCG 29. Na další odběr jdu tento týden také ve čtvrtek. Kolik by měla být hodnota nyní? Mám hrozný strach, že to nevyjde… děkuji a omlouvám se za anonym
Test mám s duchem
Kolem 350
Holčičky, chci se svými podělit o svůj momentální stav. Dle svého doktora a první kontroli, bych měla být podle poslední menstruace 6+3. V úterý viděl jen váček a říkal že tehu vidí a plod zatím ne.Pry nevadí je brzo jsem objednaná na 7.11. Ale včera sem měla větší bolesti v podbřišku a v zádech, trochu špinění jen lehoučce. Jela sem na pohotovost a udělali HCG s hodnotou přes 8000 ale též nic neviděl na ultrazvuku jen váček, říká necháme si vás na pozorování a v sobotu znovu hcg jak se zvyšuje. Maji podezření na zamlklé těhotenství. Ze při takové hodnotě by měl být vidět alespoň mini plod ve váčku.
máte některá zkušenost s tímto?
Ahoj, byla sem dnes na odběru jako samoplatce a odpoledne vyšel výsledek a vůbec tomu nerozumím. Jsem těhotná nebo nesem? Diky moc za odpoved
Zdravím všechny
dnes jsem byla poprvé na odběru krve (samoplátce)na HCG a přišel mi výsledek 39,68 IU/I - poradili by jste mi prosím co to přesně znamená? moc Všem děkuji ![]()
@elen522 Ahoj, zajdi za 2 dny a uvidis, zda se hodnota zdvojnásobí. Jedna hodnota ti bohužel nic moc takhle v začátku nepoví. Držím palce ![]()
Ahoj! Chci se zeptat, včera jsem byla u své dr na utz kvůli pozitivním tt. Dělala jsem jich asi 6 plus jeden digitální a všechny pozitivní
Bohužel na utz nic zatím neviděla ale hcg z krve vyšlo 250… Objednala mě znovu na 28.12, mělo by už byt něco v tu dobu vidět? Případně je to dobra hodnota? Mám dlouhé cykly 35 + takže by to byl asi 4tt… díky