Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@bayli 6.11. teď ve čtvrtek
Juu tak hlavně pak písni jak jsi dopadla.. jsme na tom stejně, to jsem zvědavá teda.. snad to dopadne co nejlépe.. ![]()
Já jdu až 11.11. ![]()
@radečka 86 Pokud bych měla dvě čárky, nevyskytli se žádné potíže, tak bych šla někdy kolem 7-8 tt.
@Anonymní píše:
@karlaa http://www. naseporodnice. cz/hladina-hcg-v-krvi-hormon-signalizujici-pocatek-tehotenstvi. php v této tabulce v tom levém sloupci jsou hodnoty ale mlU/ml a já mám výsledek Ul/l - takže nějaký převod tam být asi musí, mezi mililitry a litrem.
IU znamená „mezinárodní jednotka“. 1 IU/L je to stejné jako 1 mIU/ml. U mIU/ml je množství (mIU a ml) sice 1000× menší, ale poměr zůstává stejný. Nevím, jak bych to líp vysvětlila, nějak mi to teď nemyslí. Takže tvůj vysledek je bohužel úplně negativní.
@Sabinka souhlasím, výsledky na papíře ukazují realnou hodnotu v krvi, nic se nenásobí. Těhotenství je pozitivní tuším od 5j, někde uvádí vic.
@radečka 86 Já bych šla hned
Já jsem objevila // 24.den cyklu, 25.den jsem šla k lékaři a hned 26.den jsem šla na krev (hcg bylo cca 600)a pak jsem šla hned po víkendu 29.den cyklu opět na krev a to už bylo hcg 2089..32.den cyklu byla na utz již bublinka
Jinak přeji všem jen ty nejlepší zprávy ![]()
@Sabinka @andrea.sb Pro mě by to naštěstí znamenalo bohudík
- kdyby byl pozitivní tak se s tím samozřejmě smíříme a mimčo si necháme, když bude negativní tak je to v této chvíli prostě lepší.
Jen nevím co mi může být, zítra to budou 3 týdny po opožděné MS a stále nevím na čem jsem.
@Anonymní píše:
@Sabinka @andrea.sb Pro mě by to naštěstí znamenalo bohudík- kdyby byl pozitivní tak se s tím samozřejmě smíříme a mimčo si necháme, když bude negativní tak je to v této chvíli prostě lepší.Jen nevím co mi může být, zítra to budou 3 týdny po opožděné MS a stále nevím na čem jsem.
u mě to stejný.. ![]()
Jo taky nechápu to, že mám již 14 dní pozitivní ovulační test.. tam sou pořád krásný //.. ![]()
Možná nějaká hormonální nerovnováha, cysta? Určitě by to měl vědět gynekolog. Tak držím palce, ať to dopadne podle vašich přání!
@Anonymní píše:
@bayli 6.11. teď ve čtvrtek
Ahoj anonymní, tak jak dopadla prohlídka u dr?? ![]()
@bayli Nijak, nedošla jsem tam, ráno jsem to dostala. Po teda téměř dvou měsících - jako kdybych jeden cyklus prostě vynechala.
@Anonymní píše:
@bayli Držím teda palce tobě, ať to dopadne tak jak si přeješ.
Jee tak nevadí, vyjde to příště.. no já jsem sama zvědavá, takový spoždění, ale testy pořád negativní
… tak uvidím v úterý u dr… ![]()
Ahojky,
holky tento týden v pondělí mi brali první kreva hcg bylo 190 za dva dny 240 a další za dva dny 290.Myslíte že můžu ještě čekat nějakou pozitivní zprávu? Doktor se netvářil
Děkuji
@madlicka10 - bohuzel te asi zklamu, jen prosim pri jakykoliv bolesti do nemocnice, muze to byt i mimodelozni ![]()