Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Příkladam ještě foto testů
Jediné co mám strach tak z mimoděložního…
@Bella92 toho 28.12. už by rozhodně něco mělo být vidět vzhledem k tomu, jak hcg stoupá. A utz vidí něco již kolem 1000 hcg. Kdy jsi měla poprvé pozitivní test? Jinak těhotenství se počítá od prvního dne poslední menstruace. Na webu je spousta kalkulaček, podle toho poznáš, ve kterém TT jsi.
@Magda124 První pozitivní test byl 14.12 - takže kdybych to brala podle posledního cyklu který byl 35 dni tak to bylo 3 dny před očekávanou ms… Ale cykly predtim jsem měla 42 až 46 dni… Měla jsem je takto dlouhé po dvou operacích cysty na vaječníku… Poslední M/S 13.11. Tak těžko říct jak daleko jsem… ![]()
@Bella92 tak to máš úplně stejně, jak jsem to měla loni já, to je neuvěřitelné. 13.11. jsem měla menstruaci, 14.12. potvrzení těhotenství z krve, 28.12. první kontrola a potvrzení srdíčka. Toho 28.12. jsem byla 6+2, tak si myslím, že to budeš mít stejně. Držím palce, aby vše dopadlo dobře.
@Magda124 tak to je neskutečné
Jak je ten svět malý…
Mě teď trosku děsí ze mi zmizely příznaky a nebo je nevnimam… Mám jen citlivější bradavky a bolesti podbřišku a ty se mi teda horší vždy večer když si lednu a uvolnim se
Musím si lehnout do úlevové polohy na bok a pak je to OK… Možná je to tím jak mám vše zjizvený po těch operacích?
No každopádně jsem prodělala zamlknutý potrat v 11tt tak proste ta psychika jede…
Moc děkuji ![]()
@Bella92 mně příznaky taky mizely, tak podle toho se neorientuj, neznamená to vůbec nic. Zrovna tu vedle mě leží 4,5 měsíční syn.
Držím moc palce, rozumím ti, jak se bojíš. My se snažili 7 let a prodělala jsem i mimoděložní a mám za sebou 3 operace břicha. A podbřišek mě bolel celý první trimestr jako bych měla dostat menstruaci.
@Magda124 Mockrát děkuji za uklidnění
a gratuluji k prckovi
To jsme se zrovna tedy trefily ze to máme podobně všechno
Moc díky!!!
Ahoj, jsem v 26DC a dnes jsem měla odběry, kde mi vzali i HCG, které je 1,2. Stalo se někomu, že se ještě zvedlo?
@lenithemonster píše:
Ahoj, jsem v 26DC a dnes jsem měla odběry, kde mi vzali i HCG, které je 1,2. Stalo se někomu, že se ještě zvedlo?
Urcite tehotna nebudes, jestli se ptas na tohle. Musela bys mit saaakra dlouhy cykly a ovulaci hodne pozde.