Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@bayli Já co jsem pochopila tak v těch tabulkách na netu jsou hodnoty krát tisíc.http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php
Já jsem třeba v půlce 7tt a měla bych mít tu hodnotu teoreticky od 7650 výš a mám jen 1200Takže je to buď mladší těhotenství, nebo nějaké špatné. Nic jiného mi z toho momentálně nevychází.
Takze jako kdyz me vyslo hcg 1,2 u/l tak dle tabulek je to 1200mlU/ml?
v tom pripade bych byla tehotna, ale tehotensky test mam porad negativni.. ![]()
Ahoj, tak ti nevím..a a UTZ ti dělali? Kolem hodnoty 900-1000 jde na utz vidět už váček.. Spíš o tom všem nějak pochybuji, nechci tě zklamat, ale pokud by hodnota hcg byla 1200, tak by to na testu bylo vidět..teda podle mého názoru.. ![]()
Mě nedělali, protože jsem u Dr ještě nebyla. Když jsem tam šla tak neordinoval ani jeden lékař a jsem objednaná až za týden.
@bayli A který jsi týden. Co jsem načetla tak takového nízké hodnoty jsou prostě na začátku 4tt třeba.
@Anonymní píše:
Mě nedělali, protože jsem u Dr ještě nebyla. Když jsem tam šla tak neordinoval ani jeden lékař a jsem objednaná až za týden.@bayli A který jsi týden. Co jsem načetla tak takového nízké hodnoty jsou prostě na začátku 4tt třeba.
No 14.9. jsem mela MS a ovulaci 28.9. takze uz mam velky zpozdeni.. Ms sem mela presnou 28-32 cyklus.. ![]()
@bayli píše:
No 14.9. jsem mela MS a ovulaci 28.9. takze uz mam velky zpozdeni.. Ms sem mela presnou 28-32 cyklus..
Hele to je fakt divný. Já jsem měla poslední ms 22.9. a 17.10 jsem měla hcg cca 600 a 20.10 bylo hcg už 2089 a to už taky uběhl nějakej ten den..
@Kyty ...... no prave.. proto mam strach co tam dr. najde.. chjo se zblaznim do te doby..
@bayli píše:
@Kyty ...... no prave.. proto mam strach co tam dr. najde.. chjo se zblaznim do te doby..
A kdy jdeš na prohlídku?
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo se v tom vyznáte - potřebuju radu.Teoreticky jsem dnes 6+4tt, těhotenstké testy mám negativní :-S (dělala jsem si tři). Včera jsem byla na odběru krve na HCG, výsledek mám, ale dávali mi ho jen na podatelně laboratoře takže bez komentáře sestry
Výsledek je že HCG je menší než 1,2 IU/l a že ref. meze je 0-5.
Co myslíte, můžu být těhotná?Děkuji
nechci ti brat nadeje, ale v tabulce jsou normalni hodnoty, zadne x1000.pokud mas 1,2,tak je krev negativni, je to v tom rozmezi 0-5.svedci o tom i negativni tehotensky test.
@karlaa http://www. naseporodnice. cz/hladina-hcg-v-krvi-hormon-signalizujici-pocatek-tehotenstvi. php v této tabulce v tom levém sloupci jsou hodnoty ale mlU/ml a já mám výsledek Ul/l - takže nějaký převod tam být asi musí, mezi mililitry a litrem.
@Kyty na prohlídku jdu až 11.11. moje dr. je hodně vytížená a když nemám akutní problém tak mě dřív nevezme.. ![]()
@Anonymní píše:
@bayli Tak to máme skoro na den přesně, já 15.9.
Tak to jsem zvědavá jak dopadneme.. a ty jdeš kdy na prohlídku?
Holky zeptám se dnes jsem 28dc a 11dpo test pozitivní čárečka tam je sice slabší ale je…včera 10dpo byl duch má cenu v týdnu jít na krev jako samoplátce?
@radečka 86 já bych šla až když bude opravdu spožděná MS.. třeba týden.. aspon tam máš tu druhou čárečku.. tak držím pěsti..