Tablety Klimonorm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.12.13 19:51

Ahoj vsem, prisla jsem si sem k Vam pro radu.dnes mi lekar predepsal KLimonorm, nesnazim se o miminko ale muj problem je opacny.je mi 40let, cca 2mesice mam navaly, v noci se casto budim a jsem propocena az na perinu. behem dne mam silne navaly horka a vzapeti chladu. prosla jsem ruznymi nabery krve a vse v norme.jsem mesic bez menstruace.po ultrazvuku mi pan doktor sdelil ze brzske dobe ani menstruovat nebudu protoze me vajecniky totalne selhali a jiz neprodukuji a nepracuji. dostala jsem tedy injekci na vyvolani mns a predem mi lekar sdelil at s tim ani moc nepocitam ze by se po injekci mohla menstruace dostavit. nicmene, predepsal mi lek klimonorm.,ktery by mel me potize redukovat a doplnit tak to co uz nejsou schopny produkovat me vajecniky..jsem z toho dnes cely den moc spatna.pry uz sem v prechodu a mam si zacit uvedomovat rizika s nim spojena. nevim co to znamena. klimonorm neznam ale nechci po nem nabrat kila a uz vubec ne nejake nezadouci ucinky. :,( prosim nekoho z vas o radu s uzivanim leku. zatim sem se tu docetla jen to ze spousta z vas lek uzivala k podpore k otehotneni nebo upraveni menstruacniho cyklu.coz v mem pripade tak neni…dekuji predem za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
28.12.13 09:52

Klimonorm je jeden ze substitučních léků, které se při přechodu nasazují. Pokud Ti nebude vyhovovat a miminko už nechceš, lékař Ti najde jinou HRT, která Ti vyhovovat bude.

Já ho brala, i když mi absolutně nevyhovoval, protože Klimonorm je údajně jediná HRT, která nepůsobí antikoncepčně. A o miminko jsme se přitom snažili.

Celkově se léky na přechod doporučují, protože ms. cyklus Ti prodlužuje život, cca o 10 let. MS působí jako prevence osteoporozy, rakoviny a dalších onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
9.7.15 08:40

Klimonorm - prosim o radu

Ahojky holky. Dnes mi byly předepsány tyto tablety na upravu menstruace, od ty doby, co jsem vysadila HA..jsem to dva mesice mela, pak zas 2 mesice nemela, chodila na vyvolavacky..nej­driv brala duphaston a ted mi predepsali Klimonorm. Nemáte nekdo s těmito tablety zkušenosti..?Ještě děti nemám a už bych chtěla, a nečetla jsem na ten Klimonorm moc dobre recenze..nemůže mi to třeba nějak uškodit, když chci otěhotnět? Děkuji moc všem za vaše názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.15 16:31

Dobrý den klinorm jsem užívala asi 5 let na srovnání nenstruace. Nyní je mi 51 let a klonorm jsem před 14 dny vysadila. Má někdo zkušenosti po vysazení v tomto věku? Vždy jsem měla ms pravidelnou nyní jsem po 14 dnech začala špinit. Předem díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí