Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj! Chtěla bych poradit a taky trochu ulevit svým nervům. Jsem dnes 10.den po ET, měli jsme jen 3-denní kultivaci, dělala si test a je negativní. Jsem totálně vyčerpaná. Test si mám dělat až za 5 dnů, nešpiním, je mě pobolívá podbřišek a někdy prsa. Může to vyjít? Hodně jsem tomu věřila, je to už 4.IVF a nemám sílu jít na další. Děkuji
Dadi, ještě je čas. Některé holčiny mají // třeba až opravdu v ten 14. oficiální testovací den. Nebo si zajdi jako samoplátce(cca 200,–) na krev. Tam by to již mělo být jasné.
dada37 píše:
Ahoj! Chtěla bych poradit a taky trochu ulevit svým nervům. Jsem dnes 10.den po ET, měli jsme jen 3-denní kultivaci, dělala si test a je negativní. Jsem totálně vyčerpaná. Test si mám dělat až za 5 dnů, nešpiním, je mě pobolívá podbřišek a někdy prsa. Může to vyjít? Hodně jsem tomu věřila, je to už 4.IVF a nemám sílu jít na další. Děkuji
Drama pokračuje. Jsem 13.den po ET. Test včera negativní a MS zatím nedošla. Zítra asi půjdu na krev, pokus nezačnu krvácet. Jen mě hrozně bolí břicho jako bych to měla dostat každou chvilku. No jsou to nervy.
Ahoj dado Úplně ti rozumím.Čekání na výsledek po ET je nekonečné.Malokterá z nás vydrží s testem až do termínu stanoveného dr.Chtěla jsem se zeptat,jestli jsi byla na té krvi?
My IVF podstoupili 5×,než se zadařilo.
dada37, ako to nakoniec dopadlo? musim sa priznat, ze ja na tej fotke vidim //…sice len takeho ducha, ale ja si myslim, ze to vtedy dopadlo pozitivne, ci sa mylim??daj vediet
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď