10. den po ET

3
28.3.11 18:32

10.den po ET

Ahoj! Chtěla bych poradit a taky trochu ulevit svým nervům. Jsem dnes 10.den po ET, měli jsme jen 3-denní kultivaci, dělala si test a je negativní. Jsem totálně vyčerpaná. Test si mám dělat až za 5 dnů, nešpiním, je mě pobolívá podbřišek a někdy prsa. Může to vyjít? Hodně jsem tomu věřila, je to už 4.IVF a nemám sílu jít na další. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7122
28.3.11 18:55

Dadi, ještě je čas. Některé holčiny mají // třeba až opravdu v ten 14. oficiální testovací den. Nebo si zajdi jako samoplátce(cca 200,–) na krev. Tam by to již mělo být jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
28.3.11 19:12
Ahoj, já měla 2-denní kultivaci a na testu // osmý den po ET, ale záleží, jaký máš- já měla mamatest10,ale ještě pořád je čas, většina holek má // až tak ten dvanáctý den…
dada37 píše:
Ahoj! Chtěla bych poradit a taky trochu ulevit svým nervům. Jsem dnes 10.den po ET, měli jsme jen 3-denní kultivaci, dělala si test a je negativní. Jsem totálně vyčerpaná. Test si mám dělat až za 5 dnů, nešpiním, je mě pobolívá podbřišek a někdy prsa. Může to vyjít? Hodně jsem tomu věřila, je to už 4.IVF a nemám sílu jít na další. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.3.11 09:18

Drama pokračuje. Jsem 13.den po ET. Test včera negativní a MS zatím nedošla. Zítra asi půjdu na krev, pokus nezačnu krvácet. Jen mě hrozně bolí břicho jako bych to měla dostat každou chvilku. No jsou to nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.3.11 11:31

Dnešní test, bohužel ne z ranní moče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maťanka222
2.4.11 02:10

Ahoj dado Úplně ti rozumím.Čekání na výsledek po ET je nekonečné.Malokterá z nás vydrží s testem až do termínu stanoveného dr.Chtěla jsem se zeptat,jestli jsi byla na té krvi?
My IVF podstoupili 5×,než se zadařilo.

• Citovat
  • Upravit
gerdusha
11.8.11 09:55

dada37, ako to nakoniec dopadlo? musim sa priznat, ze ja na tej fotke vidim //…sice len takeho ducha, ale ja si myslim, ze to vtedy dopadlo pozitivne, ci sa mylim??daj vediet

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
18.8.11 21:03

Také je tam vidím.

• Citovat
  • Upravit
Rozárková
18.8.11 21:03

Také je tam vidím.

• Citovat
  • Upravit