Jak probíhá klistýr?

19.5.23 22:15

klistyr jak probíhá

Dobrý den maminky můžu se zeptat jak probíhá klystyr jestli je bolestivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
19.5.23 22:26

Neboli to, jen cítíš tlak a pak tě to prožene :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.23 22:26

Při porodu? Příjemnější než některé kontrakce. Skoro jsem o něm nevěděla :mrgreen: až teda po. To jsem byla ráda, že je WC vedle :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6759
19.5.23 22:28

Nebolí neboj, a když už na něj dojde, stejně máš jiný starosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
19.5.23 22:28
@Anonymní píše:
Při porodu? Příjemnější než některé kontrakce. Skoro jsem o něm nevěděla :mrgreen: až teda po. To jsem byla ráda, že je WC vedle :mrgreen: :mrgreen:

Ač jsem teda šla do toho dobrovolně a při kontrakcich nic moc, ale jak jsem přišla ze záchodu, tak jsem si tak radostně vejskala, že takhle dobře jsem se snad dlouho nevyprazdnila :lol: A pak porod, jak jsem byla najednou taková lehká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.5.23 22:29

Je to nepříjemné, jak ti do konečníku lijí vodu. Nejradši bys hned utíkala na wc, jako s průjmem, ale bylo mi řečeno, ať zkusím 10min vydržet. A to byly křeče v břiše hrozné, jako při střevní chřipce. Za mě to bylo horší, než porodní kontrakce. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.23 22:31

@Dahlia0409 při porodu co když to hned pustím a poseru se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.23 22:32

@xxprincesscz takže se poser…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
19.5.23 22:33
@kikinka774 píše:
@Dahlia0409 při porodu co když to hned pustím a poseru se

Určitě ne, tak rychlé to není a záchod budeš mít kousek, nemusíš se bát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.23 22:33

Kontrakce verzus stolice/křeče…žůžo. není to nic strašného. Někoho to nakopne a manto rychle za sebou někomu to nepomůže

• Citovat
  • Upravit
16227
19.5.23 22:34

Tenkrát se mě ptala, jestli chci, že jak budu cítit, že stačí, tak to zastaví, že mi nemusí dát plnou dávku. Tak jsem za chvíli říkala, že asi stačí a ona se smála, že sotva začala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
19.5.23 22:36
@Anonymní píše:
Kontrakce verzus stolice/křeče…žůžo. není to nic strašného. Někoho to nakopne a manto rychle za sebou někomu to nepomůže

Já do toho šla, že buď to pomůže líp rozjet porod, nebo že minimálně pak při porodu nepůjde ven nic jiného, než dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.5.23 22:41

Není to nic bolestivého, spíš je nepříjemný při silných konstrukcích :mrgreen: :lol: sestřička říkala, at dám aspoň 10 minut a já se tak soustředila na kontrakce, že když pak přišla, zda vše ok a zda jsem byla na WC, tak jsem ani netušila, že je to skoro půl hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.5.23 22:44
@Petule030 píše:
Je to nepříjemné, jak ti do konečníku lijí vodu. Nejradši bys hned utíkala na wc, jako s průjmem, ale bylo mi řečeno, ať zkusím 10min vydržet. A to byly křeče v břiše hrozné, jako při střevní chřipce. Za mě to bylo horší, než porodní kontrakce. :oops:

Presne tak, ja tyhle strevni virozy hodne blbe nesu a klystyr ma na me podobny ucinek.

Pri porodech jsem ho odmitla, staci ze mi je blbe z porodu a jeste k tomu tohle, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.5.23 22:44

Nebolí to, trochu to zahřeje střeva (sestra mi dávala teplou vodu) a pak sem letěla na záchod :D u posledního porodu sem ho nestihla a taky se nic nestalo, porodila sem i bez nej a bez nehody :D ale musím říct, ze moje tělo se vždycky před porodem vyčistilo samo, už den před porodem sem vždycky behala na záchod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí